br. 5
skor: 2/4
vreme:21:00
Par:Mallorca - Valencia FT 3-2
Tip:2
kvota: 2.87
kladionica: BET365
Verovatni sastavi:
Mallorca:
Aouate; Mattioni, Ruben, Nunes, Ayoze; Valero, Mario, Marti, Castro; Victor, Aduriz
Valencia:
Cesar; Alexis, Maduro, Navarro, Jordi Alba; Albelda, Banega; Pablo, Silva, Mata; Villa
Valencia je u Cetvrtak odigrala 0:0 u revans susretu UEFA Europa lige sa Atleticom iz Madrida. To nije bilo dovoljno da se plasira u polufinale jer je prvi susret na Mestalli zavrsen 2:2. Mislim da je Valencia zasluzila da se plasira dalje, ali bila je ostecena sudijskim odlukama. Digla se velika prasina oko ovog meca, posebno oko dresa Nikole Zigica koji je bio pocepan (zvanicnici Atletica su rekli da su sadasnji dresovi slabog kvaliteta). No svejedno, kako je evropski pohod sada zavrsen, ocekujem da se Valencia okrene domacem prvenstvu.
U ovom susretu mislim da je Valencia bliza pobedi. Kvalitet je na njihovoj strani. David Villa i Silva su reprezentativci, oni su ekstra igraci. Ne verujem da Mallorca moze da im se suprotstavi. Tacno je da Mallorca ima dobar skor na domacem terenu, ali isto tako je tacno da je dva puta porazena i to od ekipe koje se nalaze u vrhu tabele (Barcelona i Sevilla) kao i Valencia. Gostujucim igracima ce odgovarati i teren na stadionu ONO Estadi koji je veoma sirok i daje prostora brzim igracima. Mislim da je i trener Valencie Unai Emeri daleko bolji takticar od svog kolege Gregoria Manzana i da ce uspeti da pronagje dobitnu kombinaciju.