News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 25, 2024, 05:49:36 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Re: Moneybookers

Started by varan7, August 21, 2009, 04:38:22 PM

Previous topic - Next topic

varan7

imam jedno pitanje za admina, jer mislim da je tvoje misljenje u vezi moga slucaja najkompetentnije. prije dvije godine sam otvorio racun na unibetu, normalno na asvoje ime datum rodzenja i tako dalje sve tacni podaci. kako ja nemam nikakve dokumente, pa tako ni bankovnu karticu prijatelj koji mi je instalirao unibet mi je svojom karticom uplatio 50 evra na racun , a ja sam njemu dao kes. tokom dvije godine na racun imam uplaceno preko kartice istoga prijatelja i kartice svoga sina ukupno 375 evra. prilikom uplata nije bilo nikada problema. kako trenutno na racunu imam oko 600 evra , a nacin kako i sta igram na racunu mi nije potrebno vise od 200- 300 evra zalihe jer igram za zabavu sitno. obratio sam se unibetu sa pitanjem kako da podignem dio novaca sa racuna i objasnio situaciju. mislio sam , ako nema problema za uplatu zasto bi bilo za isplatu odnosno da sa racuna prebacim dio para na jednu od kartica sa kojima sam ulagao pare na racun. dobio sam sljedeci odgovor. citiracu.necete moci da isplatite novac na bankovni racunkoji nije na vase ime.drugim rjecima morat cete da otvorite osobni racunu banciili da novac isplatite putem e-novcanika poput moneybookers ili neteller. to je odgovor, poslije kojeg bi najradie onome ko ga je poslao ispraznio sarzer u oba koljena.uloziti mogu , a podici ne mogu. sta je e- novcanik i sta je money bookers ili neteller ja pojma nemam. molim odgovor da li postoji nacin da podignem svoje pare , i ako postoji kako da uradim. napomena imam pasos jedne evropske drzave koji svugdje moze proci osim normalno u kompjuteru ne moze jer nisam drzavljanin te drzave i nije ga ta drzava izdala. ne znam kako banke to kontrolisu . jer bi u slucaju da sev otkrije izgubio  sanse za status.mislim da se ne isplati rizikovati za te pare.pozdrav. zoran-