News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 22, 2024, 11:37:18 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Pitanja i komentari vezani za takmicenje!

Started by El Fenomeno, April 02, 2010, 12:20:54 AM

Previous topic - Next topic

krko

Quote from: mythos on February 06, 2011, 02:02:44 PM
Quote from: krko on February 06, 2011, 01:47:07 PM
@mythos izvini na pogresnom tipu u brzini pisano.

Za ostale malo upozorenje, posto dolazi do nekih neslaganja sto se kvota tice, necemo oklijevati suspendovati takmicara za taj mjesec ukoliko otkrijemo da neko lazira kvote i ukoliko se ovakve stvari budu dogadjale.

Ma nema problema,vazno je da je ispravljeno  .[ap].

Mozda bi najbolje bilo da svi napravimo screen shot sa kvotom i postavimo u link u analizi...

ups slucajno ti editovah post umjesto citiranja  .[:-))]. .[/o].

Ma dugo bi nam trebalo onda da se postavi tip, idemo na vjerovanje igracima, ali cisto radi sebe neke velike kvote tipa oko 4 mozda bi bilo dobro da imate screenshoot cisto radi sebe.

Hare88

Neka neko od nadležnih kontroliše kvote, postoje sajtovi gdje se prikazuje vremensko kretanje istih.

parma

molim ispravak na tablici nisam ..-300 nego -200

06.02.2011....moj odigrani par(kolko sam vidio u pravilima par se racuna ali skor ostaje isti ukoliko dode do povrata novca)

br:2
skor:0/1
vrijeme: 15:00
par: HEIST-ROESELARE   FT 1-2
tip :over 3
kvota:2,20
kladionica: bet 365

El Fenomeno

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Angell

Quote from: parma on February 11, 2011, 11:21:36 AM
molim ispravak na tablici nisam ..-300 nego -200

06.02.2011....moj odigrani par(kolko sam vidio u pravilima par se racuna ali skor ostaje isti ukoliko dode do povrata novca)

br:2
skor:0/1
vrijeme: 15:00
par: HEIST-ROESELARE   FT 1-2
tip :over 3
kvota:2,20
kladionica: bet 365

Ispravljeno  .[pozz].

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Opaaaaaa...za sat vremena vec 4 tipa....svaka cast momci, uzimaju se tipovi na vreme!!!  .[:-)].

Preporuka za clanove:

nemsy

e zezno sam ljudi tip treba da mi stoji H1 na palermo :)

El Fenomeno

Preporuka za clanove:

mythos

Quote from: mythos on February 13, 2011, 01:26:31 PM
br.7
skor:4/6
vreme:20:00
Par:Duquesne-Xavier
Tip:2(-1)
kvota:3.00
kladionica: BET365

Analiza:
Vrlo nategnut mec u kome je Duquesne favorit za 5 poena samo zato sto igra pred domacom publikom.Ali to u NCAA kosarci nista ne znaci.
Ovo je mec prakticno za prvaka Atlantic 10 divizije. Oba tima imaju 8-1 skor u A10 diviziji.
Ovo je rizican pokusaj,ali 6. sam na tabeli i ako ne budem pogadjao malo jace kvote tesko da cu doci do 1. mesta.
Realno ja na ovaj mec moj novac necu stavljati,mada ko zna mozda do pocetka odigram uhendikepu na +5.

Jedna zanimljivost. Zadnji mec na gostovanju kod ST. Bonaventure je Duquesne izgubio sa 2 poene razlike,a isti tim je 19. januara Xavier pobedio na gostovanju sa 79:65.

Evo njihovih statistika>
Duquesne:
http://espn.go.com/mens-college-basketball/team/_/id/2184/duquesne-dukes

Xavier:
http://espn.go.com/mens-college-basketball/team/_/id/2752/xavier-musketeers

Statistike sam postavio u linkovima da ne bi bilo nepregledno ako budem copy/paste ovde.
P.s napred Musketari!

Odusevljen sam ovim pogotkom te sam morao i da prokomentarisem. Xavier je kontrolisao utakmicu celim tokom uz par oscilacija gde je i Duquesne prelazio u vodjstvo. Uglavnom na kraju 71:63 za Xavier.

Ja mislim da je ovo do sada ubedljivo najzanimljivije takmicenje.

Par dana nisam pratio i sad vidim da ima nekoliko postera koje treba pratiti  .[ap].

El Fenomeno

Slazem se sa tobom, i ja sam veoma zadovoljan kako to sve do sada protice.

Preporuka za clanove:

nishlije

Koja je razlika izmedju tipa over 2,5 i over 2, 2,5???

El Fenomeno

Jedina razlika je u tome sto kod ovog drugog ako padne 2 gola vraca se pola uloga. Sve ostalo je isto, oba tipa su prolazna na 3 i vise golova.
Zbog toga je uvek manja kvota na over 2, 2.5!

Preporuka za clanove:

ayite

Sto se tice danasnje kosarke kod kladionice bet365 se racunaju i produzeci tako da bi ovaj tip trebao biti prolazan... .

El Fenomeno

To nikako nije moguce jer ja koliko vidim ti si igrao umanjeni hendikep i to se racuna samo regularno vreme. To o cemu ti pricas je nesto sasvim drugo, to postoji ali ti to nisi odigrao.

Preporuka za clanove:

ivan-dzo

br. 5
skor: 3/4 (+57)
vreme: 14:00
Par: Katarina Bondarenko vs Bojan Jovanovski
Tip: 0-2
kvota: 2.62
kladionica: BET365

Protiv momka Bojana, Katarina stvarno nema sansi  .[;-)]. .[ap]. .[/]. .[:-)]. .[col]. .[oo)].