News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 22, 2024, 05:44:28 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Pitanja i komentari vezani za takmicenje!

Started by El Fenomeno, April 02, 2010, 12:20:54 AM

Previous topic - Next topic

makedonec

Sretan Bozic i Nova Godina

Da pitam admina dali ce da bude natjecanje i ovog meseca

Banega

Quote from: kockar_ns on January 04, 2011, 03:10:29 PM
i jeli iskljucivo kladionica? mozeli se malo na rulet?

Ne razumem zasto bi povlacio tako mali iznos sa klade, ne vidim poentu. KLadionica je dobra, ako si mislio da igras u nekoj drugoj pa zbog toga, a ako povlacis da bi podigao 30 evra onda ne znam stvarno. Gde god sam dobio neki bonus, uslovniili bezuslovni, nisam dizao , nego igram dok ne stignem do neke razumne svote..(ako stignem)

Banega

Citat se odnosi na Parmu, ali ja ovde ne vidim edit poruke pa ne mogu da izmenim  .[pozz].

kockar_ns

druze ja cu testo da ti kazem

NIKO NIJE ZIVEO I ZARADIO NA KOCKI VEC POVLACI STO MOZES

TIPERI 25EUR SAM USPEO NA KRAJU TJ MOGU DA IZVUCEM JEDAN DOSAO A DRUGI PUKAO SINGL !!!!

.[pozz]. .[pozz]. .[pozz]. .[pozz]. .[pozz].

El Fenomeno

Ovaj mesec nema takmicenja, nadam se da cemo sve ovo ponoviti sledeceg.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

parma

nisam ni rekao da cu povuci nego cisto sam zbog pravila pitao ....

kockar_ns

parma ja sam sad presao na kazino i tamo daju 100 % bonusa samo neznam uslove koji su

Banega

Quote from: kockar_ns on January 04, 2011, 04:05:06 PM

TIPERI 25EUR SAM USPEO NA KRAJU TJ MOGU DA IZVUCEM JEDAN DOSAO A DRUGI PUKAO SINGL !!!!

U potpunosti se slazem da niko nije zaradio na kocki, sem onih koji je organizuju, ali mislio sam posto vec dobijes sansu da okrenes nesto novca, to mozda i ucinis. A i znam iz iskustva da se kladionice kao sponzori bune zato sto igraci bas odmah podizu sve pare, a ne igraju nista kod njih, znam par kladionica kojima to nije vise odgovaralo..

parma

ko voli live ...mislim da nema bolje od bet365....igro sam na svim kladarama i ova je do sad najbolja sto se tice ponude ,a i nikad nisam imao problema ....problemi jedino sa expektom ..smradovi jedni...

Angell

Evo i mene  .[pozz]. samo da pohvalim najbolju kladionicu Bet365, jer je su nagrade sjele na vase racune  .[ap]. i sa friskom informacijom, da nam se smijesi novo takmicenje koje treba startati sledeci mjesec .[:-))].  .[pozz].

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

kockar_ns

ok je kladionica nemasta prvi put se kod njih kladim imaju jako puno live igara ali mislim da su mogli malo bar da porade na sajtu sto se tice izgleda tj pregleda  .[ap]. .[ap]. .[ap].

JanVesely

Samo da se ispravim, ipak su promenili uslove,ranije je bilo kao sto sam rekao malopre. Medjutim sada je potrebno jednom uloziti bonus, ali na minimalnu kvotu 2.00
Sve ispod se ne racuna u ptreban ulog.

kockar_ns

neverujem ja vec imam novac na raspolaganju 30 eur kad sam ulozio 50eur a ne na kw 2 sve su bile 1.85

JanVesely

Naravno da imas na raspolaganju preostali iznos da igras dalje ali nisi stekao uslov za povlacenje. Moras da imas ukupnu uplatu od 50e na kvotu 2.00 ili vecu.
Mozes da proveris klikom na  Show Balance: Izbacice ti "Stake Rollover Requirement" za tebe bi trebalo da bude 50e, a iznad imas "Stake Rollover". To ti je koliki ti je ulog do sada koji ispunjava uslov. Ukoliko nisi igrao nista sa kvotom preko 2.00, onda verovatno tamo stoji 0.00

Neshone

Quote from: Banega on January 04, 2011, 04:14:42 PM
Quote from: kockar_ns on January 04, 2011, 04:05:06 PM

U potpunosti se slazem da niko nije zaradio na kocki, sem onih koji je organizuju, ali mislio sam posto vec dobijes sansu da okrenes nesto novca, to mozda i ucinis. A i znam iz iskustva da se kladionice kao sponzori bune zato sto igraci bas odmah podizu sve pare, a ne igraju nista kod njih, znam par kladionica kojima to nije vise odgovaralo..

Apsolutno se ne slazem sa tobom. Igraj normalno i umereno odredi sebi cilj koji zelis da ostvaris ali budi skroman. Ja sam bas kod bet365 dobio 20 eura nekada davno. Odredio dio sam da uveg igram po 2 eura dok ne stignem do 100. Isplta mi je max bila 10 eura. Kad sam stigao do 100 poceo sam sa uplatama 5 eura i stigao sam do 700 eura. Podigao 600 i ostavio 100. Jbg ali kad covek padne sa 100 na 60 pa svih 60 uplati da se izvadi onda ga treba ubiti. Jer ja sam to uradio i jbg izgubio sam tih 100 :( ali samo svojom gluposcu...