News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 04:11:00 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Pitanja i komentari vezani za takmicenje!

Started by El Fenomeno, April 02, 2010, 12:20:54 AM

Previous topic - Next topic

Angell

Quote from: Admin on May 17, 2010, 03:26:04 PM
@Angell
Veoma malo clanova ima ukljucenu tu opciju i zato mislim da je najbolje vratiti se onom starom sistemu postavljanja na koji smo navikli.

Onda idemo po starom sistemu ;D

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Banega

Imam pitanje, da li se topici za pisanje analiza mogu malo unapred otvoriti, jer ja recimo ako zelim napisati analizu za sutra ili prekosutra, jer necu biti prisutan, ili iz nekih drugih razloga nebitno..  ???
evo recimo onog mog predloga za tablicu o kome sam govorio, recimo ovako najprostije moguce  ;D

http://yfrog.com/7518080399p

krko

Ne mogu se topici otvoriti unaprijed, ali svoju analizu mozes poslati nekome od moderatora na pp ranije ako recimo nemas vremena i bice objavljena za taj i taj dan, evo mozes meni nije problem.

Quote from: davorvar on May 17, 2010, 04:28:01 PM
Quote from: krko on May 17, 2010, 03:21:33 PM
Da li je iko u jucerasnjem danu vidio tipovan par kosarke Alba - Skyliners ili se meni nesto ucinilo? ???
čini mi se da sam ja vidio...neki hendikep je bio u pitanju  ???

da...

posteni pronalazac posta moze da se javi, slijedi nagrada  ;D

dragands

Quote from: Admin on May 17, 2010, 04:33:21 PM
Pa juce je bilo dosta problema sa serverom i verovatno je prilikom vracnja backup-a izgubljen taj post sa tipom a to je ono sto sam se pribojavao i vezano je za hosting tako da tu ne mogu mnogo da uticem.
Danas cu ih kontaktirati pa cemo videti da li sam u pravu!  ???

jeste, bilo je problema. ja sam hteo da postavim svoj DOBITAN tip, ali nisam mogao, jer mi je prijaljivalo neku gresku.

dragands

da li se ovo takmicenje produzav na jun? vidim da pise tabela maj/ juni.

Angell

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

krko

Angell

;D sta, jesam li mozda negdje, nesto krivo upisao ;D

Preporuka za clanove:

krko

ma jok sve je po cakum pakum ;D prvo mjesto rezervisano a ostali se slozite kako vam volja  ;D :P

davorvar

Quote from: krko on May 20, 2010, 10:08:59 PM
ma jok sve je po cakum pakum ;D prvo mjesto rezervisano a ostali se slozite kako vam volja  ;D :P
:'(

krko

dragands

danas sam pogresio vreme početka utakmice, ali nisam gresku uspeo da ispavim.  utakmica počnje u 18h,a ne u 17h kao Å¡to sam naveo.

El Fenomeno

Jedna od izmena u odnosu na prethodna takmicenja je i ta sto vise nije moguce modifikovanje posta.
Sto se tice tvog tipa, nije nikakav problem, ti si ga postavio ranije tako da nema problema a i greska nije velika.

Preporuka za clanove:

dragands

opasna mi ova dojava, a ne znam da li je i nesho_15 imao nešto ili je slucajnost.

Ferari

Imam jedno pitanje u vezi takmicenja.Zasto mi danas nije priznat tip koji sam pogodio pobedu sa jednim golom razlike u poljskom kupu?