News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 09:24:45 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Pitanja i komentari vezani za takmicenje!

Started by El Fenomeno, April 02, 2010, 12:20:54 AM

Previous topic - Next topic

Angell

Evo zavrsilo je i Aprilsko takmicenje, cestitam svima koji su se takmicili i postavljali svoje tipove i analize. Treba napomenuti da je ovo bilo dosada najvece takimcenje sa najvise ucesnika, ali nadam se da ce vas na sledecem biti jos vise :)
Posebne čestitke pobjednicima
Ferari
nisterlo
nemsy
Aca91

i molim da mi se jave sa svojim korisnickim imenima sa Bet365 da mozemo rijesiti nagrade.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Aca91

Ja sam poslao kada sam se prijavljivao ...  Da li treba ponovo da posaljem ???

El Fenomeno

Pre svega da cestitam pobedniku kao i ostalim osvajacima nagrada....mislim da je ovaj mesec bilo odlicno takmicenje, najmasovnije do sada i nadam se da ce sledece imati jos vise takmicara.
Trebalo bi do kraja nedelje da krenemo u novo takmicenje ali o tome vise narednih dana.
Sto se tice podataka, osvajaci nagrada moraju poslati ponovo svoj usernema sa bet365 radi potvrde.
Toliko od mene za sada...javljam se ponovo sa novim informacijama kad je sledece takmicenje u pitanju.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Ferari

Hvala na cestitkama takmicenje je bilo uzbudljivo i zanimljivo.Borba za prvo mesto je trajala sve do poslednjeg dana.Ja sam zadovoljan kako je proteklo ovo takmicenje i sa nestrpljenjem ocekujem novo.Cestitke drugim dobitnicima na osvojenim nagradama.

El Fenomeno

Jos jedan poziv takmicarima koji su osvojili nagrade da mi na pm ili mail office@bonustipovi.com posalju svoj username sa BET365 radi potvrde.
Za sada je to samo pobednik uradio....sta je sa ostalima?  Pozurite kako bi nagrade bilo sto pre isplacene!!!

Edit: Upravo sam dobio informaciju da se svi vec poslali podatke i da su prosledjeni do BET365. Svaka cast!

Preporuka za clanove:

Angell

Upravo sam dobio informaciju da su sve nagrade isplacene :)
Molim sve dobitnike, da se jave i potvrde da li sve stima.

Preporuka za clanove:

Aca91

Angell

Sacekacemo jos malo da se jave ostali, pa cu kontaktirati Bet365. Moze bit da je problem sto je nas menadzer s kojim smo sve dogovarali ovaj tjedan odsutan, tj na odmoru, a da ovaj sto ga mijenja nesto nije odradio. ???

Preporuka za clanove:

skalar

Ferari

El Fenomeno

Quote from: skalar on May 06, 2010, 09:11:55 PM
Pozdrav kada pocinje novo takmicenje

U narednih nekoliko dana, najverovatnije 11.05. ali potvrda uskoro!

Preporuka za clanove:

nisterlo

Ni meni ova nagrada nije legla,ali mogu vam reci da je to dobro... ;D
Danas bi je stavio kontra JJ(a ona dobila 6:0;6:1) :o

T.o.r.c.a.

Quote from: nisterlo on May 07, 2010, 02:09:05 AM
Kako igraš najbolje bi bilo da ti ne legne nikad......... :P :P :P Koji si ti lik..... :o :o U takmičenjima osvoji sve nagrade a u real bet world-u jbte on para ne može pogoditi..... :-* :-* :-*

nisterlo

Quote from: T.o.r.c.a. on May 07, 2010, 11:11:24 AM
Quote from: nisterlo on May 07, 2010, 02:09:05 AM
Kako igraš najbolje bi bilo da ti ne legne nikad......... :P :P :P Koji si ti lik..... :o :o U takmičenjima osvoji sve nagrade a u real bet world-u jbte on para ne može pogoditi..... :-* :-* :-*

Bar negde pogodim... :P :P :P Za razliku od pojedinaca... :P

nemsy