News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 12:46:43 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Pitanja i komentari vezani za takmicenje!

Started by El Fenomeno, April 02, 2010, 12:20:54 AM

Previous topic - Next topic

nishlije

@Aca91 da sam znao ne bi ga ni stavio, napiso sam i na prethondoj strani da sam mislio da moze drugi par da se odigra jer mi se ucinilo da sam to vidjao i u ranijim temama pa sam cekao da vidim da li ce da bude odbijen. Admin me je pustio u ovom slucaju jer je kasno uvideo moju gresku pa sam imao manje vremena da nadjem tip, inf...tako da situacija izmedju mog i njegovog tipa nije ista! A jos pored toga tip ispod mog je odbijen a moj je ostavljen pa me je to zbunilo...
Ako mislite da ceo mesecno rad bude diskvalifikoan zbog jednog sitno nesporazuma onda jbm, ako se vec odlici adim za neke sankcije neka mi racuna tip kao promasen!?!?!?!

Aca91

Ha ha ha glasanje ...

Ako se prihvati taj tip ja cu se prvi buniti i svaki sledeci put cu da trazim glasanje ...  Mislim da je glupo resenje ... Ucestvujem jos ovaj mesec i to je to ... pozdravljam vas posle ove analize ...

Ako si bio strog do sada odbijao sve i bunio je se Ravnjak zasto njemu nisi popustio ... Onda ako se ovo prihvati hocu da ispravis sve tipove ...  KO ge god zakasnio vremenski da sve ljude ispostujes ...  Posto ne znam ako ti je NIslija neki drug ili sta vec posto vidim sa drugim neces da pricas kad je odbijen tip a njemu koji je znao da je namerno i svesno pogresio jer je se znalo da je dobar tip i ja sam zakasnio da postavim ... on je cekao da vidi da li ce mu proci ... ha ha ha ha ha ha

Samo zbog toga se apsolutno ne slazem ... Da nije postovao ona tip i da je slucajno pogresio onda bi sve bilo ok ...

A vidim koliko je fer play ako je znao trebao je sam da napise '' izvini admine slucajnost je bila ... zelim da postavim novi tip (da mu se dozvoli neki drugi dana da postavi dva) zbog tvog propusta ali posto je svesno uradio ovo je neposteno i svako priznavanje takvog tipa je lepa slika postovanja pravila ...

Aca91

Quote from: nishlije on April 27, 2010, 10:25:18 AM
@Aca91 da sam znao ne bi ga ni stavio, napiso sam i na prethondoj strani da sam mislio da moze drugi par da se odigra jer mi se ucinilo da sam to vidjao i u ranijim temama pa sam cekao da vidim da li ce da bude odbijen. Admin me je pustio u ovom slucaju jer je kasno uvideo moju gresku pa sam imao manje vremena da nadjem tip, inf...tako da situacija izmedju mog i njegovog tipa nije ista! A jos pored toga tip ispod mog je odbijen a moj je ostavljen pa me je to zbunilo...
Ako mislite da ceo mesecno rad bude diskvalifikoan zbog jednog sitno nesporazuma onda jbm, ako se vec odlici adim za neke sankcije neka mi racuna tip kao promasen!?!?!?!

Ali ako si znao da je greska zasto se nisi sam prijavio ???

Nisterlo nije video ali ti si bio tu i komentarisao ... Za nisterlo se slazem da mu bude priznat tip ... Jer njegov je mogao u sledeci dan i to je veliki propust admina ... Ali brate tvoj nije mogao ... Da je on zakasnio i 2 sata ili da si ti zakasnio da se moze prebaciti u novi dan  to je ok i nije toliko strasno ali si ti ubacio kasnije za taj dan ...

I ne slazem se da moze tip od 27 u 26 ...

El Fenomeno

Evo ovakvo je resenje. Posto vam ni glasanje ne odgovara danas cu ja zajedno sa moderatorima napraviti jedan sastanak i ono sto odlucimo bice konacno. Ili cemo prihvatiti tip ili ne, treca opcija ne postoji.

A to za nocne tipove sam vec objasnio na prethodnoj strani zasto tako mora.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

nishlije

Ajde malo razmisli, pa vrati se koju stranicu nazad i vidi da sam odgovorio neshonu da nisam bio siguran i da nemam nista protiv da mi se ne prihvati tip. Jer ja da sam znao da ne moze drugaciji tip ne bi ga ni stavljao! I nemoj da nameces nesto sto nije tako.
A admina i ne poznajem, samo me zanma da li bi bilo ovoga da se nalazim na 10-15poziciji.
Quote from: Aca91 on April 27, 2010, 10:37:40 AM

Ali ako si znao da je greska zasto se nisi sam prijavio ???

Nisam znao tj nisam biop siguran zato sam i ostavio da vidim da li ce biti odbijen, a posto je tip ispod mog odbijen a  moj ostavljen zato nisam reagovao. Ali kasnije su uvideli gresku i admin mi je odbio tip gde se nisam ni bunio ali posto je oslao malo vremena da nadjem tip/inf zato mi je dozvolio da stavim drugi i dok sam kucao analizu prolo je 00h i admin je ipak odobrio to da ne bi bio dikvalifikovan za ceo mesec.
Opet kazem ne bi imao nista protiv i ovj da se odbije ali neka ga racunaju kao promaseni (jer je i washington proso)

Aca91

Quote from: nishlije on April 26, 2010, 10:20:33 PM
To je i mene zanimalo jer nisam bio siguran (jer mi se cinilo da je neko isto stavljao ovako i pre mene u ranijim temama) i cekao sam da vidim da li ce da bude odbijen, a onda bi ga zamenio sa lugano!?!  :)

Ne bi mi smetalo nista, ali ako je tako trebali ste pre pocetka da ga zamenim... :-[

eto procitaj malo bolje !!! A ako nije bilo jasno zasto nisi postovao da nisi siguran da moze ili si mogao da adminu posaljes na pwt ... Ali ti nisi cutao si da bi ti proslo ... Znaci nepravdu mrzim strasno ... i zakasnio si 5 minuta jer vidim da si editovao !!! a racuna se vreme edita ...  A ti si mogao da uradis  mnogo ali si mogao da se prijavis sam kao sto sam rekao i sto to volim kada neko uradi ja bi mu odma dodao taj tip a tako kad cuti i ceka da mu prodje i igra neposteno odma bi banovao !!!!!

Nisi upravu ja se bunim i kada bi poslednji pogresio ... U slucaju da se prizna Nisterlou on bi bio kod mene na poziciji ... A smartam da bi taj tip trebao biti priznat pre nego tvoj !!!!!

nishlije

Nemam nameru stobom da se raspravljam jer nisi u pravu i gruas svoju pricu, pa admin je ubrzo posle neshoneovog posta i reagovao, pa ja da sam bio siguran ne bi ga ni postavljao jer sam siguran da bi ga admini odbili-logicno zar ne? U ostalom admini neka odluce, nisam ljubomoran na nikog da bi na sve nacine pokusao da ga pobedim vec samo tipovima!
A editivanje je bilo zbog gramaticke greske tako da se to (valjda) ne racuna.

Pozdrav i srecno!

Aca91

Quote from: nishlije on April 27, 2010, 11:05:32 AM
Nemam nameru stobom da se raspravljam jer nisi u pravu i gruas svoju pricu, pa admin je ubrzo posle neshoneovog posta i reagovao, pa ja da sam bio siguran ne bi ga ni postavljao jer sam siguran da bi ga admini odbili-logicno zar ne? U ostalom admini neka odluce, nisam ljubomoran na nikog da bi na sve nacine pokusao da ga pobedim vec samo tipovima!
A editivanje je bilo zbog gramaticke greske tako da se to (valjda) ne racuna.

Pozdrav i srecno!

HA ha ha ha ha

Ti mi kazes koji krsis pravila i pokusavas da provuces par koji je i ako bude priznat bice neposteno prema svim ostalim takmicarima ... Admin samo tebe gotivi i podrzava a ne znam samo zasto ...
Pa pricas gluposti care ... cuj nisi znao a zasto si cekao da vidis da li ce biti odbijen ??? Ili se nisi dobro izrazio mislio si da si cekao da vidis da li ce ti staviti zeleni rezultat ...

A sto se tice editovanja nisi upravu pise da se nesmije editovati ukoliko pocne tip ako se edituju gramaticke greske tip je odbijen ... To niko od nas ne vidi sta si ti editovao ... MOgu da vide samo admini ... Ali ja to nisam pa jbg ne znam sta si radio ...

nishlije

Brate jel citas ti pazljivo, Mislio sam da moze drugaciji tip da se odigra ali nije bilo tako i gde vidis da sam se ja protivio odbijanju tipa, ja nemam nista protiv da se i ovaj odbije, neka ga stave kao promaseni ne smeta meni e zato sam sacekao. I nisam ja mogo odmah da postavim novi tip cim sam vido da je moj odbije, da mi je ukazano na vreme ja bi ga postavio na vreme ali posto je i adminu to promaklo zato mi je dozvolio.

Ako sam te dobro razumeo za ovo editovanje, ja sam editovao 1h pre pocetka meca! i nemoj da napadas kako se ja i admin poznajemo jer decka u zivotu nisam video!

krko

Dobro nema potrebe sad za svadjama i teskim rijecima, rijesice se situacija i bicete obavjesteni i jos jednom vam ponavljam, da ne cekate zadnjih 5 dana za zadnjih 5 parova imali bi vremena za popravak, dakle sami ste krivi zbog vasih kalkulacija.  ;)

Aca91

Pa nislija samo vidim tebi hoce da progleda kroz prste a ostalima nema price odbijen tip i cao ...

Zato ja necu da se slozim ni sa jednom situacijom priznavanja tvog tipa ... Ili nek menja pravila i prizna svima od pocetka sve tipove ... Tada je ok ... A u slucaju da samo tebi prizna nema sanse da se slozim !!! A ako postoje pravila i ako ih admin ne bude postovao ko ce onda da ih postuje ...

Ako si cekao zadnjih 5 dana ko ti je kriv sto nisi gledao ...

nishlije

Ajde neka ovo bude poslednja poruka oko ovoga!
Meni je progledao kroz prste za ova 3min zato sto je i njemu promaklo da i moj tip odbije i ostalo mi je manje od 1h da nadjem tip, inf..., a ja sam mislio da mogu da odigram 1 jer se u proslim temama pojavljivala ista utakmica, samo su tipovi bili 1 ili x a ja mislio da moze i da bude h1 i 1 ako me razumes sta hocu da ti kazem!?!?!
Ja ti opet kazem, ne bi mi smetalo da mi poniste tip vec bi mi bilo malo krivo ako bi me diskvalifikuju zbog ovoga a dosta sam posvetio ovom mesecu!
I kakve sad veze da li je ostalo jos 5dana, edit: posto sam vido tabelu vidim zbog cega si ovoliko navalio, trebalo bi da se orjentises vise tipovima da me pobedis!?! ;)

i ne gusimo vise ovu temu...

Aca91

Pa kada si se registrovao imao si cak 31 dan sto si cekao poslednjih 5 ???? I pisalo ti je da obavezno procitas pravila koja ti nisi procitao ... Ako nisi procitao pravila ko ti je kriv ... Da ja sam na dobrom mestu to stoji i to je ok ja sam zasluzio to mesto ... A sta ti molis da ti priznaju tip koji je PROTIV pravila !!!!!

A pod broj dva nemoze nikome da se prizna ili na bilo koji nacin oprosti ako se nekome nije pre toga ... MRZIM NEPRAVDU!!!!!!!!!!

POd broj tri u pravilimi nigde i ne pise da admin mora odma da odbije tip ... I on je covek mora da ode na kafu ... i da malo odmori ... Ako on nije tu znaci nije fer da ti krsis ta pravila ...

Gooty

e oce li imati ovog takmicenja sledeci mjesec?  :-* :-*

nishlije

Ja tebe stvarno ne razumem, stalno pokusavas da ubacis nesto sto ja nisam reko.
Gde ja molim da mi priznaju tip, jel ti uopste citas postove ili pises kako tebi odgovara!?
Liku koji je posle mene postavio tip je odbijen dok je moj tip admin ostavio, i tek kasnije oko 23h je odbijen. A ako pogledas vreme kada je duzlen postavio randers i ja videces da je razlika dosta mala, 5min!
ayite   je postavio svoj tip u 19h a ja moj u 13h05 i njegov je koliko znam odbijen u 20-21h dok moj oko 23h-23h30 i zato je admin progledao korz prste u ta 3min!
U stvari i ne znam sto se ja vise stobom raspravljam, neka odluce kako hoce. A ti i dalje nameci nesto sto ja nisam reko, nije ovde stvar sto drugima nije priznat tip (iako situacija nije istina, a i sam admin je to reko) nego sto imam vise bodova od tebe i jos 4mogucnosti z tipovanje pa te to kopka pa na podmukli nacin pokusavas!
I nemoj da odgovaras na ovaj pos!!!