News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 12:20:46 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Pitanja i komentari vezani za takmicenje!

Started by El Fenomeno, April 02, 2010, 12:20:54 AM

Previous topic - Next topic

Neshone

Ih ferrari pa gde to ima svega ti :))) kvota da je 2.25 a da je aziski hendikep 2.025 pa ja bi samo to igrao :)))

El Fenomeno

Quote from: Ferari on April 25, 2010, 01:45:55 AM
Ja sam kvotu nasao pod obicnim azijskim hendikepom a ne pod dodatnim azijskim hendikepima i prepisao kako je tamo pisalo PSG 0,-0,5 sto sam siguran da na njihovom sajtu znaci ako PSG dobije tip je dobitan a u slucaju neresenog ulog se vraca.Ali sada sam naso na netu da se to kako sam ja napisao smatra kao -0,25,to jest kako je Admin vec objasnio.E sad mene interesuje posto je dosao remi dali se tip broji za konacan zbir tipova ili se ne broji ako je opklada cetvrtinska kako je napisao Admin?

U slucaju neresenog ishoda vraca ti se pola uloga a ne ceo tako da sto se takmicenja tice tvoj tip se racuna i oduzima ti se samo 50 bodova.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Ravnjak

bitno je da je inter sampion bravo samdorija  ;D

Angell

Posto je dj.zare posto kasnije svoj tip, njega cu ubaciti, ako stignem danas, ako ne onda sutra u tabelu.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

@ayite

QuoteDozvoljeni su samo ovi tipovi: 1X2 tip,Dupla sansa ,Moneyline tip, handicap tip (Asian and European handicaps) and Over/Under tip i tacan rezultat na teniske meceve.!

Da si ovo procitao znao bi da tvoj tip nije dozvoljen a to da li je on prosao posle pola sata ili ne nema nikakve veze sa pravilima takmicenja i isto bi vazilo i da nije prosao.

Preporuka za clanove:

ayite

Procitao sam ja sva pravila zaista i to vrlo dobro ali mnogo su nejasna i nelogicna iskreno...ali dobro nema veze..

El Fenomeno

Sve sto je nejasno i nelogicno mozes postaviti ovde pa da to sredimo za naredno takmicenje. Ovako ne znam na sta si tacno mislio...!

Preporuka za clanove:

Neshone

Admine zasto se ne postavljaju kosarke pocinju ujutru 27 u novi topic ... Malo mi je glupo to sto ide utakmica od 27 u 26...

El Fenomeno

Pa nije to glupo da sve utakmice u nocnim terminima idu u prethodni dan a sad cu ti reci i zasto.
Prvo, neko ovo prati a ko ce da to sto ti postavis nocu u 2h ili 3h moci da odigra...tesko.
Drugo, mnogo je lakse nama koji vodimo racuna o pravilima da ispratimo takve tipove ranije i zato je dobro sto se to postavlja u prethodni dan. I takve tipove bi mogao da postavljas samo posle ponoci a mnogi tada spavaju i onda zamisli situaciju da neko ko igra samo nba ili nhl.....ne bi mogao ni da se takmici.
Trece, ako se utakmica igra u 00:30h kako da je postavis a da bude sve po pravilima....nikako!

I takvo pravilo vazi na svim ozbiljnijim svetskim takmicenjima.

Sto se tice ovih pravila nismo ulazili u najsitnije detalje i mozda nekima zbog toga deluju nejasno. To smo uradili iz prostog razloga da ne bi napravili nesto sto je mnogo slozeno i sto bi mnoge odbilo da ih uopste procitaju a bilo je takvih i to bas dosta.

Ovih dana cemo ipak malo neke stvari bolje objasniti kako ne bi dolazili u neugodne situacije za naredno takmicenje a o tome narednih dana jer imamo dobre vesti.  ;)

Preporuka za clanove:

Neshone

Admine ... A ako se bas vidim pridrzavas pravila sto nisi odbio tip Nisliji ... Posto vidim da je on krsio pravila ... Ako je postavljen tio H1 on nije smeo da postavi 1 koliko se dobro secam pravila ...

nishlije

To je i mene zanimalo jer nisam bio siguran (jer mi se cinilo da je neko isto stavljao ovako i pre mene u ranijim temama) i cekao sam da vidim da li ce da bude odbijen, a onda bi ga zamenio sa lugano!?!  :)

Ne bi mi smetalo nista, ali ako je tako trebali ste pre pocetka da ga zamenim... :-[

Neshone

Quote from: Admin on April 26, 2010, 10:13:59 PM
Pa nije to glupo da sve utakmice u nocnim terminima idu u prethodni dan a sad cu ti reci i zasto.
Prvo, neko ovo prati a ko ce da to sto ti postavis nocu u 2h ili 3h moci da odigra...tesko.
Drugo, mnogo je lakse nama koji vodimo racuna o pravilima da ispratimo takve tipove ranije i zato je dobro sto se to postavlja u prethodni dan. I takve tipove bi mogao da postavljas samo posle ponoci a mnogi tada spavaju i onda zamisli situaciju da neko ko igra samo nba ili nhl.....ne bi mogao ni da se takmici.
Trece, ako se utakmica igra u 00:30h kako da je postavis a da bude sve po pravilima....nikako!

I takvo pravilo vazi na svim ozbiljnijim svetskim takmicenjima.

Sto se tice ovih pravila nismo ulazili u najsitnije detalje i mozda nekima zbog toga deluju nejasno. To smo uradili iz prostog razloga da ne bi napravili nesto sto je mnogo slozeno i sto bi mnoge odbilo da ih uopste procitaju a bilo je takvih i to bas dosta.

Ovih dana cemo ipak malo neke stvari bolje objasniti kako ne bi dolazili u neugodne situacije za naredno takmicenje a o tome narednih dana jer imamo dobre vesti.  ;)

Ok slazem se sa tobom ... Ali naprimer zasto ne moze da se otvara topic za novi dan pre nego sto je poceo dan ... Koliko se secam da je to dozvoljeno  jer je radjeno jednom kada je postavljana majorka ... A nisam ja za sto da se ne postavljaju mechevi koji su ujutru ali sam za to da se otvore nove teme za taj dan ...

pozz ziv na bio admine i reci nam tajnu nemoj da si ...  ;D

Neshone

Quote from: nishlije on April 26, 2010, 10:20:33 PM
To je i mene zanimalo jer nisam bio siguran (jer mi se cinilo da je neko isto stavljao ovako i pre mene u ranijim temama) i cekao sam da vidim da li ce da bude odbijen, a onda bi ga zamenio sa lugano!?!  :)

Ne bi mi smetalo nista, ali ako je tako trebali ste pre pocetka da ga zamenim... :-[

Jbg trebao si zameniti ... sto se mene tice meni ne smeta ... ako hoce neka ga ostavi ali je sada isto glupo da odbije tip koji je prosao ...

El Fenomeno

Eto vidis sad smo opet u problemu. Nisam video inace bih ga istog momenta odbio.
Nije mi samo jasno zasto si to postavio kad smo vec nekoliko puta o tome pricali i da si vratio ovu temu samo par strana unazad video bi da to nije dozvoljeno. Ovako meni ne preostaje nista drugo nego da ga odbijem sa zakasnjenjem ali prosto tip nije po pravilima i to je kraj svake price.

Ovih dana smo u problemu jer sam i ja imao obaveza a krko ce biti odsutan jos neko vreme pa neke stvari uradimo sa zakasnjenjem.

A sto se tice pitanja zasto se ne otvara tema....zamisli nocas vec neko otovri za naredni dan, onda bi mogao i za onaj tamo dan...to niti je fer niti ima smisla.

Preporuka za clanove:

Neshone

Pa dobro ali zasto je onda u topic od dana 19.04 postavljen tip April 18, 2010, 10:24:27  ... Postavljen je ranije ... i ako znam da je jedan igrac napisao analizu za taj mech ... Ali nije bilo 12 sati jer je postavljena 2 sata pre pocetka dana ...

Ne vidim razliku u postavljanju sto se nebi onda i sada otvarao novi ovo je ipak ujutru 27 ?