News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 11:47:40 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Pitanja i komentari vezani za takmicenje!

Started by El Fenomeno, April 02, 2010, 12:20:54 AM

Previous topic - Next topic

ivan-dzo

U tabeli danas moj tip proglasen za pogresan, iako je AV-Ev zavrseno 2-2.

Molim  da se greska ispravi tako da umesto 3/6+129  :o stoji 4/6 +439   :)!

Pozdrav   ;D

Angell

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Neshone

Nemsy jako si se zajebao ... Juve je veceras sigurica i cekao sam tvoj kiks :P ko te jebe padas skroz kad nisi dao procenat a ja te uputio u vode znas da sam te prokleo :P

Neshone

i da zaboravio sam secas li se Samdorije Italijan kvota 1.6i rekao si da neces nikada vise da igras :P

nemsy

ahahahha vezo sam koncic na obe ruke nemozes mi nista :) :P

Pitanje za admina jel dozvoljeno bacanje kletvi na forumu? :)

El Fenomeno

Momci....ajmo na citanje pravila, dva puta ste vec otvorili temu za sutrasnje tipove pre vremena. Znaci, nije dozvoljeno otvarati novu temu pre 00:00h.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Ernests_Gulbis

pa nije valjda da cu sad morati opet da pisem analizu?

El Fenomeno

Neces morati, odradicu ja copy/paste ali cisto da znate za sledeci put...!

Preporuka za clanove:

Ernests_Gulbis

ok izvinjavam se na nesmotrenosti. hvala za copy/paste.

nando

Quote from: Admin on April 16, 2010, 10:50:47 PM
Momci....ajmo na citanje pravila, dva puta ste vec otvorili temu za sutrasnje tipove pre vremena. Znaci, nije dozvoljeno otvarati novu temu pre 00:00h.

Kvote brzo padaju na online kladionicama, narocito za F1.To obicno uplacujem jos u cetvrtak pre slobodnih treninga, pobada Hamiltona npr. je bila preko 6 sada je 3.75 na bwin i 4 u meridianu ili duel Alonso-Massa je sa 1.55 pao na 1.33.
Imam pitanje u vezi tipova: Napisao sam da igram na Hamiltona 1.pobednik kvalifikacija sutra i 2.trke u nedelju.Hoces ti da iskopiras to sutra i u nedelju ili moram opet da pisem, trke su rano i ne bih da drndam tastaturu sabajle. ;D

El Fenomeno

Prvi trening ti je rano ujutru i to moze da ide u tipove za danas. Za drugi tip jer je isto rano u nedelju moze da ide u sutrasnje tipove.  ;)

Preporuka za clanove:

Ernests_Gulbis

krko

@balulec izvini, ali jel ti nas za'ebavas sa tim kvotama ili sta?
Objasnjeno ti je mislim 3x kako da nadjes kvote i pretvoris u decimalne i ti opet pises parove bez kvota, kao da pricamo u prazno, pa de makar se potrudi pa nadji, ako mogu svi mozes i ti. ;)

nando

Quote from: Admin on April 16, 2010, 11:05:18 PM
Prvi trening ti je rano ujutru i to moze da ide u tipove za danas. Za drugi tip jer je isto rano u nedelju moze da ide u sutrasnje tipove.  ;)
Aj prebaci onaj za kvalifikacije u danasnje,zaboravio sam sta sam pisao.  ;D, a za pobedu nemam nista novo da kazem, sve je receno u kvalifikacijama-ako njih dobije dobice i trku samo me plasi da ne smanje kvotu odmah na 2-2.50.
Quote from: Ernests_Gulbis on April 16, 2010, 11:05:34 PM
nando kao nandasco=verdasco ili...? :D
Ma onako bezveze, bio registrovan kao fernando na 2 foruma pa resio svuda da koristim isto,da ne zaboravim nick.

Ernests_Gulbis

Quote from: nando on April 16, 2010, 11:21:02 PM
Quote from: Admin on April 16, 2010, 11:05:18 PM
Aj prebaci onaj za kvalifikacije u danasnje,zaboravio sam sta sam pisao.  ;D, a za pobedu nemam nista novo da kazem, sve je receno u kvalifikacijama-ako njih dobije dobice i trku samo me plasi da ne smanje kvotu odmah na 2-2.50.
Quote from: Ernests_Gulbis on April 16, 2010, 11:05:34 PM
nando kao nandasco=verdasco ili...? :D
Ma onako bezveze, bio registrovan kao fernando na 2 foruma pa resio svuda da koristim isto,da ne zaboravim nick.

dva najdraza tenisera prisutna na bt-u.zelim ti da dignes nagradu care :D