News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 21, 2024, 07:26:27 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Pitanja i komentari vezani za takmicenje!

Started by El Fenomeno, April 02, 2010, 12:20:54 AM

Previous topic - Next topic

parma

slazem se kolega ...da puno njih natipkaju a nemaju uopce nikakve informacije...nego nek se samo napise......ali ako gazde hoce da se pise sto vise meni nije problem

El Fenomeno

Nije samo pitanje kvantiteta vec i kvaliteta toga sto je napisano. Gleda se i jedno i drugo zato obratite paznju na ono sto pisete.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

krko

Quote from: bokibole on March 07, 2011, 05:15:59 PM
Haha!!! a ova analiza ti je dobra

A sta fali mojoj

Moje misljenje je da ce doci 3+ na ovom mecu zato sto i jedan i drugi tim igraju otvoreno
tj. ne taktiziraju mnogo, znaci tu onda moraju da padaju golovi.
*analiza nedovoljna i odbijena, pogledaj malo ostale analize kako idu

pa da li moze da bude jasnije i preciznije od ovoga.

U svakom slucaju je bolja od tvoje.

Da ti pojasnim kada si vec naveo da obje ekipe igraju otvoreno onda si mogao i navesti statistiku njihovih golova, koliko daju golova po mecu, koliko primaju i slicno, pa bi se onda i moglo razumijeti i vidjeti jesi li u pravu ili ne, a ovako to tvoje nije analiza nego pogadjanje.

Quoteovaj mucenik sto je ovde nasviro kurcu

Nadam se da ce ti ovo biti zadnji post obracanja drugim forumasima na ovakav nacin.

Progledavamo kroz prste koliko god se moze sto se tice analiza, ali analize od 1 recenice i 1 reda jednostavno necemo priznavati i gotovo. 50tak eura nije mala cifra za prvo mjesto i malo se i potrudite zbog toga.

El Fenomeno

@bokibole

Kao prvo to sto si ti napisao nije analiza i ne moze biti prihvacena. A kao drugo obrati paznju na svoj recnik jer takva komunikacija na ovom forumu nije dozvoljena.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Neshone

@Admine nemoj da diras bokibole-ta i ja sam za to da mu se prizna analiza xD ... Iskreno bas sam se nasmejao kad sam je procitao xD

makedonec

Quote from: Neshone on March 08, 2011, 10:30:32 AM
@Admine nemoj da diras bokibole-ta i ja sam za to da mu se prizna analiza xD ... Iskreno bas sam se nasmejao kad sam je procitao xD

slazem se stobom. Pa momak je osetio utakmicu i to sto je osetio to je i napisao  .[:-)].

El Fenomeno

To sto je osetio mogao je i da obrazlozi a materijala je bilo samo se nije potrudio i zato je tip odbijen.

Preporuka za clanove:

Neshone

uh .... Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kako admine sad da je 10 min ? Iscimam se da napisem analizu i Hare mi je ote na brzaka :( ... Nije fer moja analiza je lepsa :P

krko

S obzirom da nije velika razlika, tj 2 minuta kasnis i da ti je ovo prvi put probacemo progledati kroz prste, cekamo vijecanje odgovornih, no jos uvijek ti nista sigurno ne mogu reci. 
.[;-)]. .[:-))].

nishlije

Jel se meni cini ili ti neshone pogresno pises te tipove!? :D
barsa -1 je tip u slucaju da ako pobedi barsa sa jednim golom razlike ti nemas ni gubitak ni dobitak a kvota je 1,47 a ne 1,92
Ti sitrebao da napises barsa -1,5...
Da ne bi posle doslo do zabune, isto vazi i za golove...

ps-unapred se izvinjavam ako sam ja nesto pogresio :D

Neshone

Ma nema veze krko ;). Jbg nema veze i ako ne moze ... pravila su pravila  .[/o]. Nekad je bilo da je 15 min jer ko pise imalo opsirnu analizu nemoze je zavrsiti za 10 min ... Bar ja nemogu ...

krko

Quote from: nishlije on March 08, 2011, 08:32:46 PM
Jel se meni cini ili ti neshone pogresno pises te tipove!? :D
barsa -1 je tip u slucaju da ako pobedi barsa sa jednim golom razlike ti nemas ni gubitak ni dobitak

Ako pobijedi sa 1 golom razlike to je gubitak.  To sto ti pises je AH, a on je igrao obicni H koliko vidim.

Neshone

@ nishlije koliko ja znam to bi trebao napisati ah1 ... Bar ja tako pises ... A svejedno je kako se napise mislim da je jasno ... A i koeficient govori ;)

Neshone

Posto nije admin bio pre pocetka utakmice nema veze ... Nek bude odbijen ... ;) napisacu drugu neki drugi put ... Hare ovo ti necu oprostiti xD

nishlije

Ma ok, ja samo iskopiram kako tamo pise pa me zato i zbunilo!