News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 22, 2024, 05:25:53 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Pitanja i komentari vezani za takmicenje!

Started by El Fenomeno, April 02, 2010, 12:20:54 AM

Previous topic - Next topic

ayite

Quote from: Admin on February 21, 2011, 01:00:47 AM
To nikako nije moguce jer ja koliko vidim ti si igrao umanjeni hendikep i to se racuna samo regularno vreme. To o cemu ti pricas je nesto sasvim drugo, to postoji ali ti to nisi odigrao.

Ipak nisi u pravu kod njih se za svaki hendikep racunaju produzeci pa i za ovaj spustenih granica , tako je na skoro svim online kladionicama...

El Fenomeno

Izvrsicemo proveru i ako je moja greska unapred se izvinjavam. Do sutra cemo resiti ovaj sporan tip. Pozdrav i srecno!

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

ayite

Kao sto vidis, kontaktirao sam bet365 na chatu i kazu da za tu igru se racunaju produzeci, proveri i ti na neki nacin no sve u svemu srecno danas sa izborom parova  .[col].

El Fenomeno

Taj tip je resen, bio si u pravu tako da je uracunat u skor.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Martovsko takmicenje pocinje sa jednom od najboljih svetskih kladionica BET365 koja je i ujedno i sponzor sa nagradnim fondom od 100 eura. Takmicenje pocinje  01.03.2011. i zavrsava se 31.03.2011. kada cemo zvanicno proglasiti pobednika.

Ovo je novo takmicenje sa slicnim pravilima kao i na prethodnim takmicenjima koje smo organizovali. Pravila mozete pogledati ovde.

Sva pitanja kao i komentare vezane za takmicenje mozete postavljati u ovoj temi.

Pobednik dobija nagradu na svoj BET365 racun na kraju meseca! Uslovi su 1x obrnuti novac pre povlacenja.

Nagradni fond je 100 eura.

I   mesto - 45 eura
II  mesto - 25 eura
III mesto - 15 eura
IV mesto - 10 eura
mesto - 5 eura

Kako se prijaviti?

Sve sto je potrebno uraditi je registrovati se na BET365 putem ovog linka ovde ili kliknuti na baner ispod.

Mozete takodje ucestvovati i ako vec imate otvoren nalog u ovoj kladionici.

Zatim je potrebno poslati na mail office@bonustipovi.com username iz kladionice BET365 kao i username sa foruma. Potrebne podatke mozete takodje poslati i preko KONTAKT forme na nasem portalu. [klik]

Paznja: Svi clanovi koji su se vec takmicili pod sponzorstvom kladionice BET365 ne moraju se ponovo prijavljivati.

To bi bilo sve, mozemo da pocnemo sa takmicenjem.

Srecno svima!

Preporuka za clanove:

Angell

Ekipa, konacna tabela za prosli mjesec slijedi, kad se vratim s posla .[pozz].

Preporuka za clanove:

Angell

Evo slozio sam i tabelu  .[:-)]. Znate da smo od proslog mjeseca  promjenili raspodjelu nagrada da bi takmicenje ucinili jos neizvjesnije i zanimljivije do samog kraja. Cestitke pobjedniku i ostalim takmicarima koji su osvojili nagrade, te hvala svima ucesnicima na njihovim tipovima i analizama.
Molim dobitnike da mi posalju na PM svoja korisnicka imena od naseg sponzora Bet365 kladionice.  .[pozz].

1. nishlije         45â,¬
2. nk1507        25â,¬
3. makedonec  15â,¬
4. Hare88         10â,¬
5. mythos          5â,¬

Preporuka za clanove:

Angell

Popis sa imenima i nagradama poslan menadzeru. Nadam se brzim isplatama .[pozz].

Preporuka za clanove:

mythos

Svaka cast svim takmicarima a posebno nisliji na osvojenom prvom mestu.
Ja se iskreno nisam nadao nagradi posle zadnja 2 promasaja,i juce se ulogujem da vidim ko ce biti prvi i vidim da ako milan pobedi dolazim na 5. mesto.
Ako bude napravljeno nesto na tih 5 evrica bicete obavesteni.

El Fenomeno

Cestitke svima koji su osvojili nagrade a posebno pobedniku. Odlicno takmicenje, nadam se da ce ovog meseca biti jos bolje sa jos vise igraca.

Preporuka za clanove:

nishlije

HVala i vama...srecno svima koji su dobili nagradu pa da je 1000x uvecaju :D
Srecno i u novom takmicenju...

Angell

Molim da osvajaci nagrada za prosli mjesec provjere svoje racune, mislim da su nagrade uplacene .[pozz].

Preporuka za clanove:

nishlije

Nisu jos uvek, barem ne meni!?!

ps-jel postoji neko vremensko ogranicenje d kad moram da okrenem bonus, iskoristim...?

Angell

Jesi gledao pod bonusima, mislim da ga trebas aktivirati.
Ogranicenje je 90 dana ako se nevaram i naravno ne moze se imati dva bonusa istovremeno.

Preporuka za clanove:

nishlije

Trebalo je da ga aktiviram, sad je sve OK!