News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 22, 2024, 11:25:07 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Pitanja i komentari vezani za takmicenje!

Started by El Fenomeno, April 02, 2010, 12:20:54 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Quote from: JanVesely on December 30, 2010, 12:13:19 AM
Zdravo!

Hoce li se racunati moj tip za danas. Zakasnio sam pet sekundi za nocni termin, tip sam postavio u 00:00:05. Znam za pravilo najkasnije do ponoci ali razlog za ovo kasnjenje je taj sto mi sistem nije prihvatio tip iz prve, vec me je upozorio da je u medjuvremenu neko drugi  ubacio neki post. Dok sam se snasao i video o cemu se radi, proslo mi je pet sekundi posle 00:00

Bice ti priznato jer je sistemska greska a i ja sam je prouzrokovao jer sam dopunjavao analize i menjao kvote drugih takmicara.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

JanVesely

Zdravo.

Mala greska u tabeli, posle sinocnjeg desetog tipa moj skor treba da bude 433 a ne 383. Imao sam 283 i sinoc +150 na LA Clippers vs Utah Jazz 2 (-5.5), kvota 2.50

Hvala!

Angell

Quote from: JanVesely on December 30, 2010, 07:44:15 PM
Zdravo.

Mala greska u tabeli, posle sinocnjeg desetog tipa moj skor treba da bude 433 a ne 383. Imao sam 283 i sinoc +150 na LA Clippers vs Utah Jazz 2 (-5.5), kvota 2.50

Hvala!

Upravu si, hvala na upozorenju, bit ce ispravljeno .[pozz].

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Angell

Ispricavam se i takmicaru nk1507 sto sam mu krivo obracunao jedan tip vise u skor  .[:-)))].

Preporuka za clanove:

[SiMa]

Ispravite me ako se varam, ali tip od "kockar_ns" ne moze da bude validan, posto se igra u 01:00 nocu, a to vec spada pod 01.01.2011.  ??

Hare88

* Tip je moguce postaviti najkasnije  pola sata do pocetka meca.Tolerancije nema i ukoliko takmicar zakasni samo 1 sekundu tip ce biti odbijen.  Ukoliko se mec igra u nocnom terminu a pocetak je najkasnije do 05:00h tip je moguce postaviti najkasnije do 23h 59' 59'' . Tipovi koji se igraju posle 05:00h mogu se postaviti samo u topic za taj dan.

[SiMa]

Da, ali to je vezano za topice...ja pricam o takmicenju koje pocinje 01.12.2010. i zavrsava se 31.10.2010.

Njegov tip se igra vec 01.01.2011.

kockar_ns

necu da se raspravljam neka kazu glavni a mislim da nisi upravu

OVOM PRILIKOM CESTITAM TIPERU PARMI KOJI JE JEDINIZASIGURNO OSVOJIO JEDNA OD 3 MESTA .[:-))].

.[pozz]. .[pozz]. .[pozz]. .[pozz]. .[pozz].

El Fenomeno

Tip koji je postavio kockar_ns je po pravilima tako da je tu sve cisto. On jeste da ulazi sat vremena u naredni dan ali spada u grupu tipova za 31.12. tako da cemo sacekati kraj i tog meca i videti konacnu tabelu.

Preporuka za clanove:

kockar_ns

.[/o]. .[/o]. .[/o]. .[/o]. .[/o].

Igrao sam singl isto ali za 10 eur KECA barnesto da dobijem xexexe

parma

hvala kocki(kockaru)..na cestitkama...evo zelim ti da udes medu tu trojku...   .[ap].

[SiMa]

OK OK, nema frke, mislio sam da su takva pravila...

kockar_ns

Quote from: parma on December 31, 2010, 05:40:22 PM
hvala kocki(kockaru)..na cestitkama...evo zelim ti da udes medu tu trojku...   .[ap].

cuda se desavaju .[oOo}.

ivan-dzo

Cestitke svima iz vrha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.[ap]. .[ap]. .[ap].

kockar_ns

Quote from: parma on December 31, 2010, 05:40:22 PM

vidovit si definitivno .[oo)]. .[?].