News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 03:50:41 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Pitanja i komentari vezani za takmicenje!

Started by El Fenomeno, April 02, 2010, 12:20:54 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

@ivan-dzo

Jesi video brate, bas nismo imali srece danas. Bar da je jedan pogodio od nas....ovako i jedan i drugi po -100. A bio sam tako blizu....jao Drogbaaaa!   .[oOo}.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

[SiMa]

A tek kako je meni usao par..odigram 0-1 gola, ono 1:0 u 13. minutu..i ostade 1:0 do kraja .[::].

krko

U mom danasnjem paru je bila kvota pogresna pa je admin ispravio jer sam mu ja rekao cisto da se zna.  .[;-)].

doneredondo

Admin je pogresio unos u tabelu. Stavio si 1/3 +10 a u stvari imam 1/2 +110. Proverite

Angell

Koliko ja vidim imas do sada 3 odigrana tipa. Mislim da si zaboravio na ovaj tip  .[pozz].

Quote from: doneredondo on December 09, 2010, 01:58:37 AM
br. 3
skor:1/2
vreme:20:45
Par:Caja Laboral-Khimki Moscow                   FT 89:81
Tip:2
kvota:3.25
kladionica: BET365

Analiza:

Pratim intezivno Euroligu sa posebnom paznjom ovu grupu. Kaha ima skor 2-5 dok Himki ima za sada 3-4. Pre pocetka Eurolige Kaha je bila glavni favorit u ovoj grupi ali su neocekivano lose na petom mestu i u velikom su problemu sto se tice prolaza dalje. U seriji su od 5 uzastopnih poraza. Kladionice po meni misle da su oni preveliki favoriti, u proslom kolu su cak bili jos veci protiv Prokoma pa smo videli sta se desilo. Himki je u proslom kolu demolirao Partizan koji je odigrao ispod svakog ocekivanja. Pobeda Himkija bi prakticno izbacila Kahu iz daljeg takmicenja jer bi tada Kaha morala da juri Partizan koji bi imao mec loptu kod kuce kolo pre kraja protiv Prokoma a znamo kakve su tad atmosfere u Pioniru i kako Partizan zna da odigra takve utakmice dobro. Himki zaista ima solidne igrace pa iako su dosli iz kvalifikacija i iako ime tima nije toliko poznato u Euroligi oni su stvarno jedna ozbiljna ekipa. Mislim da mogu da iznenade Kahu ali Kaha je sigurno blagi favorit pred ovu utakmicu. Na kraju ispade da ne treba igrati dvojku. Da me ne shvatite pogresno kvota je lepa i zato cu je probati a priznajem da je i malo navijacki

p.s. Ako primjetite da sam negdje pogrijesio u unosenju podataka u tabeli, molim da me odmah obavijestite.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

davorvar

Quote from: bozicso on December 16, 2010, 08:30:43 PM
Hajduke van forme jer je na zimskoj pauzi...
inače rastura kad je u punom natjecateljskom pogonu  .[:-)]. .[:-)].  .[;-)].

El Fenomeno

Preporuka za clanove:

davorvar

ispričavam se na kratkoj analizi (kratak sa vremenom) , ali mislim da sam napisao glavne razloge današnjeg tipovanja .

krko

Hare88

Možda je offtopic, pa se unaprijed izvinjavam. Ako smatrate da treba izbrisati post, uradite to.

Da li iko ima para na Paypalu?

Naime, drugu treba jedan dolar pa ako neko ima da mu pošalje a ja ću njemu poslati isto toliko na Moneybookers.

davorvar

zanimljivo ,sad je bet 365 izbacio  iz ponude dvoznak na ove talijane ali se može kladiti na 1 i 2 ,tako da mi nije bilo teÅ¡ko izračunati

parma

davorvar

samo sam u tri kladionice odigrao ove talijane  .[/o].

dtabak

Molim neko od moderatora,aako moze da promeni pick-a na moj tip, jer sam pisao Philadelphia 76ers -1.5, a sam mislio Philadelphia 76ers +1.5

mislim da ne bi imao problema oko toga...HVALA PUNO :)

kockar_ns

alo imam jedan problem pa bi hteo da mi ucinite uslugu posto u ponedeljak ima CEO dan da budem na putu dali je moguce daq veceras u 00:01 postavim tip za nedelju normalno i da ostavim za ponedeljak pa neko kopira i prebaci
HVALA

.[pozz]. .[pozz]. .[pozz]. .[pozz]. .[pozz].