News:

Srecnu Novu 2025. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

April 08, 2025, 03:36:49 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Pitanja i komentari vezani za takmicenje!

Started by El Fenomeno, April 02, 2010, 12:20:54 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Auuu..al je ovde uzbudljivo, sigurno ce biti uzbudljivije nego sad na El Clasiku.  .[ap].

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

kockar_ns

krko

Quote from: kockar_ns on November 29, 2010, 08:36:43 PM
neboj se osvojio si prvo mesto  .[oOo}.

Nije bitno biti prvi, drugi ili treci, bitno je da se igra po pravilima.

Ja hendikep -1.5 nisam nigdje vidio, osim na AH, dakle pretpostavljam da je to to.

kockar_ns

Quote from: krko on November 29, 2010, 09:09:25 PM
Quote from: kockar_ns on November 29, 2010, 08:36:43 PM
neboj se osvojio si prvo mesto  .[oOo}.

Nije bitno biti prvi, drugi ili treci, bitno je da se igra po pravilima.

Ja hendikep -1.5 nisam nigdje vidio, osim na AH, dakle pretpostavljam da je to to.

BILO JE KW je bila 4.10 ako ja gresim neka mi neko kaze od glavnih da ostavim naovi tim ili ? dobio bi vec upozorenje da sam pogresio

kockar_ns

steta nije htela da udje da se jos vise zakuva ..... cestitke prvo plasiranom i drugoplas.....

El Fenomeno

Bas steta ali jbg.....bar je dosao kec kako si i mislio da ce biti.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

makedonec

spored pravila ako nema najmanje 10 tipova ondak on neucestvuje u igri. Ako je tako samo redondo ako pogodi kv. nad 5.00 moze da mi uzme 3 mesto. Ovaj mesec imam najbolji skor u postotku pogodzenih parova, a za sledeci potrudicu se da taj % bude jos veci  .[:-)]. .[:-)].

makedonec

Quote from: makedonec on November 30, 2010, 02:15:20 PM
spored pravila ako nema najmanje 10 tipova ondak on neucestvuje u igri. Ako je tako samo redondo ako pogodi kv. nad 5.00 moze da mi uzme 3 mesto. Ovaj mesec imam najbolji skor u postotku pogodzenih parova, a za sledeci potrudicu se da taj % bude jos veci  .[:-)]. .[:-)].

ups nisam primetio da je tabela do 28. Moze i kockar_ns ako pogodi kv.nad 2.50

p.s. moj predlog za danas je Hapoel Galil - Azovmash 1 sa hendi od 7.5 po kvotu 1.90. Ako kockar prihvati ovaj par ja bi mu predlozio da uzme hendi od 11.5 @ 2.70. Nemam vreme da pisem analizu, ali Izraelci imaju tim koi je dve klase bolji od Azovmash
..

El Fenomeno

Upravo tako, svaki takmicar mora imati 10 tipova kako bi usao u konkurenciju za nagradu.

Preporuka za clanove:

kockar_ns

jbs nagradu vazno je da je + posle 10 ostavljenh parova to odma automacki da sam ja u plusu i da zavrsim na 4 mestu  .[:-)].

.[pozz]. .[pozz]. .[pozz]. .[pozz]. .[pozz].

p.s-za koji period se prebacuje nagrada ako se osvoji ?

El Fenomeno

Preporuka za clanove:

Angell

Evo i konacne tabele za prosli mjesec. Cestitke svim takmicarima na uzbudljivom takmicenju, a pogotovo pobjednicima.  .[:-)].

Molim prvu trojicu da mi posalju PM sa korisnickim imenom od bet365, da sto prije mozemo realizirati nagrade.  .[pozz].

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

Cestitke osvajacima nagrada i posebna cestitka pobedniku...!
Svaka cast, odlican mesec...nadam se da ce Novogodisnje takmicenje biti jos bolje i uzbudljivije.

pozz svima i srecno  .[pozz].

Preporuka za clanove:

Angell

Ceka se jos samo nas makedonec da posalje username pa da mozemo kontaktirati Bet365  .[pozz].

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

Gledajuci rezultate koji su postignuti na takmicenju danas a takodje iz svog licnog iskustva na jednom tiketu mogu reci da je ovo jedan od losijih dana u poslednje vreme....znaci katastrofa! Sva sreca pa nije bilo velikih uloga inace ja ne znam kako bi nesto pogodio veceras.

Preporuka za clanove: