News:

Srecnu Novu 2025. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

April 05, 2025, 08:30:53 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Pitanja i komentari vezani za takmicenje!

Started by El Fenomeno, April 02, 2010, 12:20:54 AM

Previous topic - Next topic

krko

El Fenomeno

Quote from: doneredondo on November 12, 2010, 10:37:20 PM
Kako mi se sad ovo racuna? Utakmica mi je prekinuta u 57. minutu pri rezultatu 0-0 zbog obilnih padavina

Tip se nece racunati, znaci kao da ga nisi ni odigrao.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

makedonec

u tip dana na 12.11 odigrao sam Saturn - Amkar 2 (AH-0.5) a utakmica zavrsila 2:2 sto znaci da je tip dobitan.Krko je to oznacio kako da je tip promasen. AH-0.5 znaci da gosti imaju prednost od 0.5, pa svaki neresen rezultat ili pobjeda gostinske ekipe pravi tip dobitam. Zato treba taj tip da bude dobitan.

El Fenomeno

QuoteAH-0.5 znaci da gosti imaju prednost od 0.5

Ja koliko sam mogao da vidim ti si odigrao 2 (-0,5) i tako napisano ti si pao tip. Ti mozda nisi tako mislio ali si pogresno napisao!

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

makedonec

Quote from: Admin on November 13, 2010, 10:08:52 AM
QuoteAH-0.5 znaci da gosti imaju prednost od 0.5

Ja koliko sam mogao da vidim ti si odigrao 2 (-0,5) i tako napisano ti si pao tip. Ti mozda nisi tako mislio ali si pogresno napisao!

kad bi to znacilo prednost za gostinsku ekipu onda kvota bi bila negde preko 4.00, jer obicna 2 je bila negde oko 32.75

El Fenomeno

Ok. Ovaj put cemo priznati par je se poklapa i kvota i analiza samo obrati paznju sledeci put kako obelezavas svoj tip jer ne mozemo uvek znati ko je favorit a ko ne i zato uvek naglasis kome se daje prednost.

Preporuka za clanove:

makedonec

Quote from: Admin on November 13, 2010, 11:28:06 AM
Ok. Ovaj put cemo priznati par je se poklapa i kvota i analiza samo obrati paznju sledeci put kako obelezavas svoj tip jer ne mozemo uvek znati ko je favorit a ko ne i zato uvek naglasis kome se daje prednost.

ok

doneredondo

ok je sto ste mu priznali tip, decko je pogresio ali je u pravu jer se u analizi za tu utakmicu vidi da je hteo X2 da igra. Makedonec svaka ti cast cak si i danas pogodio sto znaci 7 u nizu ali ja te nisam ni jednom ispratio na tiketu

El Fenomeno

Ja cu pohvaliti ne samo makedoneca vec i krka i donredonda koji su se opasno izdvojili na vrhu uz fantastican skor. Mada ima tu jos mnogo njih koji mogu do kraja da zaprete. Bice ovo neizvesno do kraja... .[gr].

Preporuka za clanove:

milance1988

Jel mi vazi ovaj tip sto sam postavio Oklahoma - San Antonio?

El Fenomeno

Preporuka za clanove:

doneredondo

Da li mogu da postavim tip nekoliko dana ranije?

Angell

Nije moguce postaviti tip nekoliko dana ranije. Ako nisi u mogucnosti postaviti tip taj dan, mozes unaprijed poslati analizu i tip nekome od moderatora koji ce onda postati tip kad se tema otvori.  .[pozz].

Preporuka za clanove:

doneredondo

krko

@makedonac znas ti promasiti  .[:-))]. 8/8 nevjerovatno  .[ap].