News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 03:24:17 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Pitanja i komentari vezani za takmicenje!

Started by El Fenomeno, April 02, 2010, 12:20:54 AM

Previous topic - Next topic

Angell

Quote from: mitask on November 01, 2010, 10:55:31 AM
dali se trebam ponovo prijavljivati za natjecanje ako sam u njemu sudjelovao već u prethodnom mjesecu??

Paznja: Svi clanovi koji su se takmicili u oktobru ne moraju se ponovo prijavljivati za novembarsko takmicenje.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

krko

Cestitke pobjednicima.  .[ap].

@ivan-dzo je pokazao kako se od dna moze doci do pobjednika  .[:-))]. .[ap]. Ako se ne varam pogodio je dvije kvote od oko 4 i uz malo srece dobio drugu nagradu. Svaka cast.

Hare88

Svaka čast pobjednicima. .[ap].

Dobar mjesec, zanimljivo takmičenje.

Josip_17

Svaka cast osvajacima nagrada !!!!!!!
Ja sam ispalio zadnji dan ali nadam se da ce biti bolje vec ovaj mjesec tj. da ce se fortuna okrenuti . Idemo dalje sretno svima !!!!

Angell

Molim clanove nk1507 i JanVesely  da mi posalju svoje korisnicko ime sa Bet365 na pm, da sto prije mozemo rijesit nagrade.  .[pozz].

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Takmicar nk1507 je uredno poslao svoj nick na BET365 koji sam ti ja sa zakasnjenjem prosledio. Ceka se jos Vesely!

Preporuka za clanove:

JanVesely

nk1507

Samo da obavestim admina da su pare stigli na racun.
Hvala svima na cestitkama, od srca Vam zelim vise uspeha u ovom i sledecim mesecima.

Angell

Quote from: nk1507 on November 03, 2010, 04:41:38 PM
Samo da obavestim admina da su pare stigli na racun.
Hvala svima na cestitkama, od srca Vam zelim vise uspeha u ovom i sledecim mesecima.

Bravo za Bet365, drago mi je sto je tako bzo sjela nagrada, cak ni ja nisam jos dobio potvrdu od njihovog menadzera  .[;-)]. da su nagrade isplacene.
Molim da i ivan-dzo i JanVesely provjere svoje racune .[pozz].

Preporuka za clanove:

JanVesely

El Fenomeno

Quote from: Josip_17 on November 06, 2010, 12:09:19 PM
samo da napoenem da moj par zapocinje u 14:00 h  a ne u 16.00 kako sam napisao .. eto ispravio sam to da nebi bilo kasnije nekih problema

Preporuka za clanove:

ivan-dzo

I ovde je sve u redu naravno, samo sto ja  .[/o].nisam proveravao da li novac legao .[/o].

ivan-dzo

Uplaceno 30E da padne gol za 1.36

Inter-Bresa kod 0-1 rezultata/ Etoo 1-1 .[ap].

Stanje: 40.91E .[ap].

El Fenomeno

Svaka cast i na tom obrtu novca a i na onom tipu danas....nije lako pogoditi nasu ligu i to kvotu 3!  .[ap].

Preporuka za clanove:

nisterlo

Pozdrav ekipa,ucestvovao sam na dva takmicenja(jun,jul ako se dobro secam) pa sad ne znam ima li potrebe da se prijavljujem opet?