News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 03:37:04 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Pitanja i komentari vezani za takmicenje!

Started by El Fenomeno, April 02, 2010, 12:20:54 AM

Previous topic - Next topic

Neshone

Pa nekako mi je vise odgovaralo onako ... Ni onako nisam mogao da osvojim a kamo li sada ;))))  Trebali su povecati plus ugovoriti za celu i 2011 godinu :)))

Salim se malo ali nisu treba smanjiti ... Ali svaka cast najbolji jesu sigurno sto se kladionice tice ...

El Fenomeno

Ako budemo imali dobre rezultate nije iskljuceno i da u 2011 oni budu sponzori sa mozda vecim nagradama mada sam ja i sa ovim prezadovoljan.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

@redondo

Kad odes na sajt BEt365 u vrhu imas opciju u padajucem meniju da promenis kvote sa FRACTIONAL na DECIMAL. Moras to uraditi jer ove prve kvote niko ne razume na nasem podrucuju. Ja sam sad editovao kvotu ali sledeci put tip moze biti odbijen.

pozz i srecno

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Neshone

Ljudi pogresio sam koeficient bio celzi H1 je bilo 2.9 :(((( Sta ce biti sada :((((

El Fenomeno

Bice ti ispravljena kvota jer sam ja to video i krenuo da ispravim ali sam morao nesto hitno da izadjem pa sam posle zaboravio. Nikakav problem, samo pazi sledeci put.

Preporuka za clanove:

mitask

jaooo ja se ispričavam..jučer sam na krivi način postavio tip...tek sam sad vidio...kako piÅ¡em na viÅ¡e forum refleksno sam Copy/pasteo  .[/o].

El Fenomeno

Ovaj put si mozda i imao srece jer si uzeo kvotu iz Expekt kladionice sto nije dozvoljeno pravilima i takvi tipovi se odbijaju. Samo da obratis paznju sledeci put jer ti se moze desiti da ti se odbije tip koji je prosao zato pre postovanja obavezno pregledaj sve potrebne elemente.

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

@milance1988

sve pohvale na tome sto si otvorio novu temu za tipove dana ali vec je bila otvorena pa sam je izbrisao da se ne duplira. Jos jednom svaka cast i to mozes uvek da radis ako neko od urednistva ne stigne na vreme da otvori.  .[;-)].

Preporuka za clanove:

krko

Dakle malo objasnjenje za jucerasnji dan, analize od 2 recenice i 2 reda ubuduce se nece priznavati da ne bude kasnije zasto ovo, zasto ono.
Dakle svi koji ste juce opomenuti ubuduce malo opsirnije analize, nije dovoljno napisati analizu od jedne recenice i ocekivati nagradu od 100 eura. Takodje i analiza nije ''ja osjecam da ce biti 1'' ili ''ovo 99% ili 100% prolazi'', dakle to nisu analize to je vase nagadjanje/pogadjanje, a ne jedna kvalitetna analiza. Dakle svrha svega je da vasom kvalitetnom analizom ubjedite i ostale da odigraju mozda vas par bas zbog tih i tih razloga, a sigurno vas nece niko poslusati ako napisete ''imam neki osjecaj da ce biti 1''.

mythos

Moj predlog posto u pravilniku nisam procitao,vaznu stavku ste zaboravili da onaj ko osvoji nagradu mora imati pozitivan skor iz 10 meceva. Da ima bar 6 pogodaka.Mozda se vi kao admini ne slazete sto je sasvim ok,ali sa tim pravilom ce takmicenje jos vise dobiti na jacini!

El Fenomeno

Pricali smo o tome jos ranije samo smo zaboravili da ubacimo u pravila. To se podrazumeva, nagrade mogu osvojiti samo takmicari koji imaju pozitivan skor na kraju meseca. Bas smo u ranijoj temi za pitanja i komentare pricali o tome http://bonustipovi.com/index.php?topic=149.0 , mada ja iskreno ne verujem da ce do toga doci ali za svaki slucaj bice ubacena stavka u pravila.

Preporuka za clanove:

krko

Pozitivan skor u smislu da pogodis 6 od 10 ili pozitivan skor u smislu da si u plusu na kraju takmicenja?

Ja mislim da on govori o pogodjenih 6 od 10 parova, sto po meni ne mora da bude pravilo, jer jednostavno nema veze niti je bitno, bitno je da takmicar bude samo u plusu, dakle bitno je pogoditi dobre kvote, a ne ocigledne favorite(tipa kvota 1.20), odnosno u pozitivi na kraju takmicenja za osvajanje nagrada naravno.

El Fenomeno

Naravno da sam mislio na pozitivan skor kad je profit u pitanju, samo to je ovde i bitno i svima nama je to cilj....da budemo u plusu u borbi sa kladionicama.

Znaci samo onaj ko na kraju takmicenja ima ostvaren neki profit tj. da je u plusu ima pravo na nagradu. A to je jedan od razloga zasto su i kvote ogranicene na 1,5-4,0.

Preporuka za clanove:

krko

Da da isto mislimo naravno  .[;-)].

Dok on misli da moras od 10 parova pogoditi 6, bez obzira na kvotu, zto i kazem nemaju veze parovi, vazan je profit, mogu ja pogoditi i 2-3 para kvalitetna sto je bolje nego 6 parova od kvote 1.20.

El Fenomeno

Vodile su se ovde diskusije vezane za ogranicenje kvota i neke druge stavke u pravilima i jos tada sam rekao da su to profi pravila, da se zna zasto je svako pravilo postavljeno a ovo je cist primer za to.

Znaci potrebno je tacno 10 parova, kvote su ogranicene i najbitniji je profit. A da bi se sve ovo ispunilo mora se imati kontinuitet dobrih tipova sa dobrim kvotama i zato na kraju uvek dobije najbolji tipster a ne neko ko je samo lupao. Zato nisu dozvoljeni prelazi itd...itd....!  .[;-)].

Preporuka za clanove: