News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 01:56:44 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Pitanja i komentari vezani za takmicenje!

Started by El Fenomeno, April 02, 2010, 12:20:54 AM

Previous topic - Next topic

Neshone

Nema sanse :))) Tvoje je peto ali najbitnije je da si uvek u vrhu :)

Angell

Samo da kazem da ima malih gresaka u tabeli sto se tice boje, ove nove u minusu nisam ofarbo u crveno. To cu kasnije ispravit.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Ravnjak

El Fenomeno

Pa kako sada stvari stoje izgleda da i treba da mi zahvalis!!!   ;D

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Neshone

ha ha ha ha pa admine skinuo si kvotu 5.00
2:3

Ravnjak

El Fenomeno

Sta da se radi, takva su pravila.....ako pustim jedan tip onda ce ostali da se bune pa bih i njihove morao a onda od ovog takmicenja ne bi bilo nista....zato je tip morao da se odbije bez obzira na kvotu i konacan rezultat.

Preporuka za clanove:

Neshone

Zanimljiva Analiza Ferraria i tip koji je postavio ... Samo sta li mu znaci onaj tip :))) Tesko da se moze zakljuciti iz Analize ...

El Fenomeno

Tip koji je Ferari postavio je azijski hendikep i prolazi u slucaju pobede PSZ-a a u slucaju neresenog rezultata vraca mu se pola uloga. U slucaju poraza tip je promasen.

Preporuka za clanove:

Ravnjak

ja kako nemam srece sa ovom kladionicom

Neshone

E tako ti je to Ravnjak i Nemanja :P ... Covek vas lepo dovede na forum uputi vas sve objasni a vi po svom i nema procenta e pa da vidite svog boga :)))) Sada cu sa poslednje pozicije da vas prestignem :P

Neshone

I pitanje za Admina:

Admine sledeci mesec ce bti problem ... Ravnjaka poznajem i od sledeceg meseca smo cimeri i delicemo jednukonekciju mada cemo imati razlicite kompove ... Da li ce to praviti problema ??? I da li ce oba naloga mogu da ucestvuju u takmicenju ?

El Fenomeno

Nece biti nikakav problem da i jedan i drugi ucestvujete u sledecem takmicenju.  ;)

Preporuka za clanove:

Ferari

Ja sam kvotu nasao pod obicnim azijskim hendikepom a ne pod dodatnim azijskim hendikepima i prepisao kako je tamo pisalo PSG 0,-0,5 sto sam siguran da na njihovom sajtu znaci ako PSG dobije tip je dobitan a u slucaju neresenog ulog se vraca.Ali sada sam naso na netu da se to kako sam ja napisao smatra kao -0,25,to jest kako je Admin vec objasnio.E sad mene interesuje posto je dosao remi dali se tip broji za konacan zbir tipova ili se ne broji ako je opklada cetvrtinska kako je napisao Admin?

daks

Zasto se gubi over 3.5 na bet365?Juce je bio i danas ga nema,samo over 2.5,jel sam ja glup ili sta?

Edit: Nasao  ::)