News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 02:05:38 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Visa Electron (Banke Intese)

Started by Kurbla, March 30, 2010, 04:11:20 PM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

wariola

Pozdrav svima  .[pozz].

Potrebna mi je mala pomoc,mozda je neko od vas u situaciji da mi pomogne.
Interesuje me dali neko moze 100% da mi potvrdi dali je moguce da se novac pomocu moneybookersa prebaci sa visa electron kartice na betfair i ako moze dali da kad me moneybookers pita dali cu novac da koristim za kladjenje ili ne,sta da stikliram u tom slucaju?
Inace imam intesa internet karticu koja perfektno sljaka i vec dugo se kladim sa njom ali me interesuje ovo za electron karticu posto sa nje mogu da podizem pare sa bankomata i u inostranstvu!

Hvala

lyran

Trenutno ne mogu da izvrsim isplatu 250e na moju visa kreditnu karticu Podgoricka Banka Societe Generale Group. PIse da ni jedna kreditna kartica nije dostupna. Preko iste sam opet jos uplatio 10 e. sada imam 260 sto znaci da  uplata radi. Isplata opet ne moze .Do pre nekoliko dana to je radilo, probao sam i sa drugarovom karticom, uplatio prvo 10 e i pokusao isplatu i ne moze. Da li znate o cemu se radi?

El Fenomeno

Odakle povlacis novce? Moguce da je do sistema nesto pa bi najbolje bilo proveriti direktno u banci.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Rafael

A da vas pitam.
Hocu nekih 150E sa Moneybookersa da prebacim na Visa Electron karticu banke intesa.
Nikada do sada nisam dizao novac, samo sam uplacivao na devizni racun.

E sad, da li je bolje tih 150E da dignem sa bankomata i da mi ne traze poreklo novca, ili ipak da idem na salter?

Pozdrav i hvala.

El Fenomeno

Nema neke razlike....ti biras sta ti je lakse!

Preporuka za clanove:

Rafael

Meni odgovara preko bankomata posto tada naravno ne traze poreklo novca.
Ali ne znam hocu li imati problema nekih posto izbegavam da dam poreklo, tacnije posto ne dizem na salter.
Inace cuo sam da i za 20E pitaju odakle novac...

El Fenomeno

Ma neka traze sta hoce, sitno je to.....dizi i uzivaj! Ako ti odgovara bankomat onda tu podizi novac a koristi MB da ne mogu da ti udju u trag i ne brini nista.  .[;-)].

Preporuka za clanove:

bozicso

Quote from: Rafael on June 02, 2011, 04:06:41 PM
A da vas pitam.
Hocu nekih 150E sa Moneybookersa da prebacim na Visa Electron karticu banke intesa.
Nikada do sada nisam dizao novac, samo sam uplacivao na devizni racun.

E sad, da li je bolje tih 150E da dignem sa bankomata i da mi ne traze poreklo novca, ili ipak da idem na salter?

Pozdrav i hvala.

slušaj ˝čiču˝ da ti kaže  .[:-))].
pošalješ pare sa MB na svoju karticu ili devizni ( ista stvar). Inteza neće proknjižiti novac na tvoj račun dok ne dođeš i potpišeš izjavu o prilivu novca! oni će te pozvati SMS ili fiksnim telefonom da dođeš u najbližu filijalu i potpišeš izjavu. dok to ne potpišeš ti novac na kartici nećeš  imati jer ti neće biti na raspolaganju. znači to što MB tebi pošalje ne znači da su ti pare na njoj, one će biti tvoje kad Inteza to proknjiži!
a poreklo je tvoja stvar šta ćeš prijaviti, to je pravilo  zbog sprečavanja pranja novca...
opklada je džentlmenski sporazum dva gospodina.

Rafael

E hvala vam, nisam znao da ne mogu da podignem ni da mi legne novac dok ne dam izjavu.  .[:-))].
Nebi vise od 300E slao sa Moneybookersa mesecno.
Do koje sume nece biti poblema?

bozicso

to ti niko ne može reći, jednom mi je proÅ¡lo 600â,¬ bez problema. a drugi put su me zvali za 200â,¬. a kad sam povuko 1.500â,¬ u jednoj transakciji  onda sam morao da se zezam sa poreskim.....
u početku sam pisao poslao roÄ'ak, posle se naÅ¡ao na netu neku firmu o mrežnom marketingu Rembraco oni isplaćuju na isti fazon, tamo sam se povezao sa ljudima da vidim kako reguliÅ¡u te poreske prijave i napatio se ko konj da mi računuvoÄ'e to odrade oko OPP obrasca Å¡to se podnosi poreskom...
zato sam prešao na Entropay dok MB ne izda svoju karticu nama koji nismo u EU

masic

ja sada manje koristim moneybookers vise koristim entropay evo isplate sa kadionica na entropay padypower 2 dana gamebookers 2 dana victorchandler 3 dana zaista brzo .[:-)].

krko

Sta me zanima za visa karticu. Ako kod dodavanja kartice se oznaci npr da se koristi u non gaming svrhe, da li to znaci samo za upload ili withdraw na karticu ili oboje? Npr ako dobijes novac od nekog druga na mb mozes li ti taj koristiti za kladionicu, a onda withdraw na karticu, znaci ne bi novac uploadovan sa kartice koristio za gaming ili to vazi za oboje?

I je li moguce da ako imas verf bank account da ti kod dodavanja vise ne traze skidanje onih 1.34 ili nebitno koliko da potvrdis, nego samo upload 2eura i kartica vec verifikovana? Je li imao neko takav slucaj?

bozicso

ja sam imao verifikovan  devizni i morao sam verifikovati VISA electron posebno, znači skinuli su  nekih 1,50€ upisao sam i završio sa tim.

ako ćeš kockati ili povlačiti novac od kocke moraš staviti Gambling opciju

krko

Da, da, meni su verifk tako da su rekli uplod 2e izvrsen upload i to je to, nisu mi nista trazili da upisem, ali pise verifikovano.