News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 04:18:41 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Tipovi dana 29.03.2010.

Started by El Fenomeno, March 29, 2010, 12:27:40 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Martovsko takmicenje je pocelo, prijavi se i ti!

Pre postovanja tipova obavezno procitati pravila.

Svaki tip mora da sadrzi ove elemente i zato molimo sve takmicare da jednostavno odrade copy/paste u svoj post. Hvala puno unapred!

Quotebr.
skor:
vreme:
Par:
Tip:
kvota:
kladionica:
UNIBET

Analiza:

Sponzor takmicenja kladionica : UNIBET
I mesto - 30 eura,  II mesto - 20 eura,  III mesto - 10 eura

Napomena: Takmicari koji nisu do sada imali uplata na Unibet mogu osvojiti 50% od osvojene sume. Ne postoje nikakvi uslovi za obrtanje nagrade pre povlacenja.

Takmicenje pocinje 02.03.2010. a zavrsava se 31.03.2010. Srecno!

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

FILIP123

br.9
skor: 5/8
vreme: 20:45
Par: Newcastle United - Nottingham Forest   FT 2:0
Tip: 1H
kvota: 3.05
kladionica: UNIBET

Analiza :

Newcastle je sjajna ekipa, i trenutno su prvi u ligi, sa sjajnom igrom kao domacin. Njihov kvlaitet je daleko iznad 2. lugi i oni su i sada svesni da moraju da se vrate u Premier ligu. Uz sjajne igrace , i uz tradiciju od 4 pobede protiv gosta, mozemo ocekivati da prevlada njihov kvalitet.
Crno beli imaju sansu za revans za poraz u prvom delu sezone (od ukupno cetiri u dosadasnjem delu takmicenja), takodje imaju priliku da pobedom budu korak blize direktnom plasmanu Premier Ligu.Solidna forma od 3 pobede i dva remija u poslednjih 5 utakmica, kao i cinjenica da se u tim vracaju Peter Lovenkrands, Alan Smith, Mike Williamson i Fitz Hall koja ce i onako jaku ekipu Newcastle-a ciniti jos jacom. Bez sumnje Svrake ce ici na pobedu od prvog minuta.
Popularni "Sumari" pokusace da iznenade Newcastle kao u prvom delu sezone i nanesu mu prvi poraz kod kuce. Njihova trenutna forma varira, u zadnjih pet utakmica imaju 3 pobede i 2 poraza.
Pobeda Newcastle-a bi znacila jos jedan korak blize njihovom povratku u drustvo najbolji. Ovaj tim svakako to i zasluzuje. Sastav tima je dovoljan za zlatnu sredinu u Premier Ligi. Statistika je takodje na strani domacina, jer je Newcastle ovo sezone neporazen kod kuce. Uporedjuci formu ova dva tima dolazimo do istog zakljucka... Kec je ovde najrealniji , a ja cu dati prednost ekipi Nottingham Forest-a na pocetku utakmice od 0-1 , stoga 1H.
Srecno!

chale86

br.7
skor:4/6
vreme:00:30
Par:Boavista-RJ - Botafogo-RJ   FT 1:4
Tip:X
kvota:3.40
kladionica: UNIBET

Analiza: Večeras sam se odlučio za ovu utakmicu da odigram X kao što znamo Botafogo u ovoj utakmici je favorit ali ipak mislim da nemože na ovom gostovanju da uzme sva tri boda . Boavista je neugodna ekipa ove godine od 17 odigranih utakmica oni imaju samo jednu nerešenu a tako isto ima Botafogo od 17 odigranih ove godine samo jedan X i mislim da je vrema da ove ekipe odigraju nerešeno mislim da će im ova utakmica biti druga nerešena utakmica ove godine. mislim da će Boavista izboriti jedan veuma važan bod protiv Botafoga jer botafogo je veuma dobra ekipa imaju dobre igrače ali ipak mislim da boavista nije tim da se uzimaju bodovi tako lako na domaćem terenu zato mislim da će večeras odigrati X. SRECNO SVIMA