News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 08:01:28 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Tipovi dana 07.02.2010.

Started by El Fenomeno, February 06, 2010, 11:59:52 PM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Takmicenje je pocelo, prijavi se i ti!

Pre postovanja tipova obavezno procitati pravila.

Svaki tip mora da sadrzi ove elemente i zato molimo sve takmicare da jednostavno odrade copy/paste u svoj post. Hvala puno unapred!

Quotebr.
skor:
vreme:
Par:
Tip:
kvota:
kladionica:
UNIBET

Analiza:

Sponzor takmicenja kladionica : UNIBET
I mesto - 30 eura,  II mesto - 20 eura,  III mesto - 10 eura

Napomena: Takmicari koji nisu do sada imali uplata na Unibet mogu osvojiti 50% od osvojene sume. Ne postoje nikakvi uslovi za obrtanje nagrade pre povlacenja.

Takmicenje pocinje 01.02.2010. a zavrsava se 28.02.2010. Srecno!

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

previcious

br.4
skor:3-0
vreme:07.02.2010  14:30
Par: Birmingham City v Wolves  FT 2:1 
Tip: 1
kvota: 1.80
kladionica: UNIBET

Analiza:

Blues i Wolves su podelili poene prosli vikend, moze li se to desiti i danas?

Birmingham se nalazi na 8mu poziciju na tabelu sa 34 poeni i se nalaze na daleko od opasnu zonu, i sada je vazno da zadrze dobre poziciju i da nastave sa dobre rezultate, prosli vikend igrali su dobro i izigrali su nereseno, ali to nije razocaro tim i jos ima samopouzdanjel. Kod kuci ove sezone Blues su neporazeni u zadne 5 utakmice, sa 3 pobjede i dve neresene susrete. Blues nova pojačanja su Gardner i Michel koji su okvir za izbor, ali inače ostaju isti. Vukovi  su zaradili bod proÅ¡log vikenda protiv Blues, ali to je daleko teži zadatak protiv Bluesa odijelo, koji ne daju puno gore uopće na leÄ'a, oni su pobijedili manje u posljednjih 5 utakmica u svim natjecanjima, ali oni nemaju naviku da branje gore nerijeÅ¡eno sa 3 u zadnje 4 utakmice, daleko od kuće i na njihova posljednja 5 i Vukovi imaju samo 1 pobjedu i da je bio prije 3 utakmice u FA kupu protiv Tranmere, oni su zabili 4 gola u svojoj zadnje 3 čvora, ali daleko  su oni doÅ¡li protiv Palace sredinom tjedna u utakmici FA kupa, 2 protiv trupa proteklog vikenda i jedan protiv Tranmere, ali nisu uspjeli postići pogodak u svom prethodnom 2 EPL rasvjete protiv Sjedinjenih Liverpool 3-0 i 2-0, osobnih mudar za Vukovi i Doyle , Ward i Jarvis se nazad nakon Å¡to je sredinom tjedna, ali odmoran Edwards, Keogh, Kightly i Maierhofer su svi joÅ¡ uvijek out.
Blues su uspijeli izvućiti za nas, proÅ¡li tjedan i ja računati da je vjerojatno rezultat opet danas ovdje, Vukovi nisu lako tukuli i na uzlaznom trendu u zadnjih 5 utakmica na odreÄ'eni način, a za Blues niÅ¡ta ali gubitak bi dovoljna, Birmingham, joÅ¡ uvijek dobro izgleda stranu i oni nikada nije dao do proÅ¡log vikenda protiv Spursa, a isto se može reći o vukovima koji je dva puta doÅ¡ao izvući iz zaostatka s Trup, Ja misliti ovaj je ljepuÅ¡an ravan utakmici ovdje iako Blues su čvrste ove sezone, posebno kod kuće osjećam da Vukovi su viÅ¡e nego sposoban uz obrazac da su oni u pravu sad da se neÅ¡to od ove utakmice, možda nije jasno pobijediti, ali barem bod, ali ja sam izgleda za neke vrijednosti tu i ja idem za crtanje na poluvremenu s Birmingham to pobijediti u drugom mjestu sa svojim Never Say Die stav 2. Blues zadnjih 5 utakmica su goalless na poluvremenu, dok 3 od njihove posljednje 4 na dom takoÄ'er su goalless u poluvremenu, dok je za Vukovi 4 od njihovih zadnjih 5 su izvučeni na poluvremenu, dok 3 od njihove posljednje 4 utakmice daleko su takoÄ'er, vidim neke vrijednosti u koje i možda 0-1 golova u utakmici ... sretno.

dragands

br. 2
skor: 1/1  +75
vreme: 17:00
Par: Mallorca - Villareal   FT 1:0
kvota: 2.25

Analiza: Majorka je veoma nepristupačno i neosvojivo ostrvo. Ni žuta podmornica mu ne može prići!!
Majorka je prava domaćinska ekipa ove sezone. Njihov rezultat kod kuće je 9-0-0, a Villarealov u gostima 1-2-6. Mallorca nije briljirala posldnje 4 utakmice ( 1 pobeda, 1 remi i 2 poraza), ali treba uzeti u obzir da su 3 utakmice igrali u gostima i da je jedna utakmic bila u kupu koji ih verovatno ne zanima. Kod kuće su primili samo 3 gola i mislim da su male šanse da Villareal da gol (u gostima su postigli 10 golova na 9 utakmica). Mallorca je zamalo pobedila prošlu utakmicu protiv Xereza (vodili su 1-0, ali su izgubili 2-1). Nadam se da je 4. mesto veliki motiv za fudbalere Mallorce. Posle pobede nad zaragozom mnogi su pomislili da je došao kraj Villarealove loše serije, ali se on nastavila porazom od Osasune i to kod kuće. Jedino što ide u prilog Villarealu je tradicija koja kže da Villareal poslednjih 12 utakmica protiv svog današnjeg protivnika nije izgubio, od toga je ostvario 9 pobeda.

skrba

br. 2
skor: 0/1
vreme: 19:00
Par: Real Zaragoza-Sevilla   FT 2:1
Tip: 2
kvota: 2.10

Analiza:Sevilja igra sjajno ove sezone sto pokazuje da je na 4 mestu i da se bori za ulazak u ligu sampiona,dok je Real Zaragoza u zoni ispadanja..Seviljini rezultati u gostima su 5-0-4,a Saragosini kao domacina 3-3-3..Sevilja je u proslom kolu u gostima savladala Valensiju 2:1 sto dokazuje da igraju sjajan fudbal..Ocekujem vise golova u drugom poluvremenu..

the_kladionicar

br. 3
skor: 1/1
vreme: 15:00
Par: Bolonja - Milan    FT 0:0
kvota: 1.8

Analiza:

Milan je posle poraza od intera usao u mini seriju, i to je prilicno ubedljivo dobijao protivnike. Ove nedelje gostuju bolonji, koja se i ove sezone bori za opstanak, i trenutno je 4 boda iznad opasne zone. Inter je vec stvorio solidnu prednost od 9 bodova u odnosu na milan, i smesi im se nova titula. Ako misle da se ukljuce u borbu za titulu Leonardo i ekipa ne bi smeli da gube bodove u ovakvim mecevima, a i trenutna forma govori da bi trebali da imaju problema proyiv Bolonje.

nemsy

br. 1
skor: 0/0  
vreme: 16:00
Par: Chelsea - Arsenal  FT 2:0
kvota: 1.8
Analiza:
Mislim da Arsenal polako posustaje za Manchester United-om i Chelsea-em u trci za titulu.Posle AstonVilla-e koja im je uzela bod i Mancestera koji ih je pobedio u gostima,odlaze u goste Celziju koji ce iskoristiti losu seriju Arsenala da ga udalje iz trke za prvo mesto.Sad Chelsea je remiziro sa Hall-om u gostima,mozda ih i trese unutrasnja kriza vezana za kapitena Dzona Terry-ja ,ali mislim da Chelsea ima najkvalitetniji tim u Premier ligi i da ce u Londonskom derbiju pobediti Arsenal.

djordjem

br. 2
vreme: 15:45
Par: Iraklis-PAOK Thessaloniki   FT 1:1
kvota: 2.00
Analiza:Ove godine borba za titulu u grckoj je postala neizvesna.Dugo je Olimpiakos bio sampion ali sada su mi se prikljcili i drugi klubovi u borbi za titulu. Jedan od njih je Paok koji belezi sjajne rezultate da bi usao u ligu sampiona ovog puta treba da prodje pored Iraklisa koji se nalazi na 12 mestu grcke lige a Paok 3. Iraklis ima skor na domacem terenu 4-3-3 uz gol razliku 12-12 Dok Paok kao gost ima skor 4-4-2 i gol razliku od 9-5. Zadnje 6 utakmica iraklis ima 2 pobede, remi i tri poraza dok je  Paok usao u neverovatnu seriju i u zajih 6 utakmica ima 6 pobeda tako da se u ovoj utakmici ocekuje pobeda Paoka.

krko

br.7
skor:2/6
vreme:18:00
Par:  Cibona Zagreb-Bosna   FT 87:62
Tip: X2
kvota: 4

Analiza: Ah malo cudno igrati ovdje 2 ali eto, razlog je sljedeci, Cibona je prva u NLB ligi 15 pobjeda i 4 poraza, iza nje slijedi Partizan sa bodom manje, sto znaci Cibona bi i uprkos porazu zadrzala 1 mjesto, sa druge strane igraju dobro u Evropi sto im je i primarniji cilj od NLB lige, usli medju 16 najboljih u Evropi i sigurno je umornija od KKBosne narocito nakon zadnjeg poraza od Caje Laboral, no da se ne varamo i kvalitetnija je. Od povrijedjenih igraca Rozic iz Cibone ne igra, dok je sa Princom situacija upitna jer hoce da napusti tim. Trener domacih izjavljuje da se veoma boji ovakve utakmice, jer su obicno ovakve utakmice i najteze za dobiti, nahvalio je Bosnu, iskreno malo su mi i cudne ovakve izjave, vidjecemo poslije jel opravdano, pogotovo sto KKBosni ovo zadnji voz za opstanak. Sa druge strane KKBosna zadnja na tabeli i bukvalno svaku utakmicu do kraja moraju pobijediti ako hoce opstanak u ligi, dakle danasnjim porazom Bosna opet 2 godine ostaje bez NLB lige i vjerovatno raspada tima, jer otprilike znam kako djeluju stvari ovdje. U zadnje vrijeme Bosna se pojacala, dosao je Milosevic iz Crvene Zvezde i centar Rakocevic, ne zaboravimo i bljeska Bosne protiv Olimpije kada su je prije par dana savladali u Sarajevu, dakle nije to bas toliko nekvalitetno, no druge stvari su problem u KKBosni, a to je administracija.

Neshone

br. 5
skor: 2/4
vreme: 15:00
Par: Genoa - Chievo(+1)   FT 1:0
Tip: H1
kvota: 3.75
Analiza:

Danas igra Djenova kod kuce i ponovo cu se odluciti na hendikep jer me je keficient odlican na Djenovu. 3.75 je odlicna kvota i mislim da se isplati i te kako pokusati a a ako padnem i doje cist kec necu ni zaliti puno. Djenova igra dobro kod kuce i u posledne tri pobede je dosla sa hendikepom.  U poslednjih 5 meceva kuci ima 3 pobede i dva neresena rezultata.
GENOA     -     ATALANTA  2 - 0
GENOA    -    BARI      1 - 1
GENOA    -    CATANIA    2 - 0
GENOA    -    PARMA    2 - 2
GENOA    -    SAMPDORIA 3 - 0
Dok Chievo je izgubio 3 i jednu dobio i jednu nereseno igrao. Djenova mora u ligu europe jer ima kvalitetnu ekipu i mislim da ima sanse da je vidimo u europu...

Djenova kod kuce je ostvarila     7  3  1  uz gol razliku   25     16. Sto je veoma dobro. I vazi za ekipu koja ima najvise postignuti pogodatka kod kuce... Mislim da danas moze da savlada lagano ekipu Chieva koji je ostvario 4  2  5  uz gol razliku   10     11. Bitno je da malo daje golova u gostima a za primljene ce da se pozabavi napad djenove.

Gavran007

br. 2
vreme: 17:00
Par: Mallorca-Villareal
Tip:H1
kvota: 4,oo(5,05)

Analiza:
Majorka igra kuci i na njenom Stadionu niko odneo bodove Od 9 utakmica 9 pobeda oni i Real su nepobedivi kod kuce... U poslednjih 5 pobeda kod kuce cak 4 je doslo sa hendikepom...
MALLORCA - DEPORTIVO 2 - 0
MALLORCA - ATHL BILBAO 2 - 0
MALLORCA - ZARAGOZA 4 - 1
MALLORCA - ALMERIA 3 - 1
MALLORCA - RACING SAN 1 - 0

Viljareal je proslu izgubio sa dva gola razlikeod osasune
poslednji 5 Villjareala u gostima izgleda ovako...

VALENCIA - VILLAREAL 4 - 1
BARCELONA - VILLAREAL 1 - 1
ATLETIKO - VILLAREAL 1 - 2
SPORTING - VILLAREAL 1 - 0
SEVILLA - VILLAREAL 3 - 2

Mallorca da samo malo bolje igra u gostima bila bi u top cetiri.
Kod kuce ne primaju golove gotov nikako primili su samo 3 gola na 9 utakmica a dok su dali 24 a Viljareal daje tek 1 gol po utakmici stim da mislim da danas ce ostati bez bodova i bez postignutog gola.
U poslednjih 12 utakmica Mallorca nije ni jednu pobedila ali nekada Villareal je bio u ligi sanpiona a ove godine se jedva izvukao iz opasne zone pa je doslo vreme da se srusi tradicija

Tip odbijen jer je vec uzet od strane drugog takmicara/Admin

okizoki

br.2
skor:1/1
vreme:15:00
Par: Neftehimik Niznekamsk-Barys Astana   FT 4:2
Tip:iznad 5.5 golova
kvota:1.85

Analiza:Steta imao sam drugi par u mislima kao zicer dana koji sam i odigrao , medjutim nema ta igra u ponudi u Unibetu. Taj zicer po meni je Cavese-Rimini - under 2.5 i ovde kod mene taj koef je 1.55. Ali sta je tu je morao sam da se dvoumim izmedju dva hokeja koja bi po meni isla u over golova.Jedan je bio iz njemacke lige a drugi ovaj. Naravno ovo su neki od mojih omiljenih overasa koji uglavnom donose pare.
Malo analize, sto se tice domacih oni igraju preostale utakmice bez opterecenja prolaska u play off. Naime oni su to vec odradili i sad igraju za dusu sebe i navijaca te vjerovatno ce pokusati da osvjeze ekipu pred play off jer prema stanju na tabeli mislim da do kraja nemogu da napredujui za jedno mjesto. U opciji je da danas brani rezervni golman a treba reci da kada je prosli put branio utakmica je bila u overu vec u drugoj trecini (primio 4 gola tada), Isto tako to je ekipa koja dosta zabija tako da u svakom slucaju ocekujem da popodne budu i efikasni. Inace skor golova im je 165 postignutih i 159 primljenih na 52 utakmice koje su odigrali. Iz ovog vidimo da je to ekipa koja daje nesto preko 3 gola i skoro isto toliko prima.
Sto se tice gostiju oni jos nisu 100% sigurni u doigravanju ali realno u 4 kola doce do jedne pobjede i teoretski zavrsiti taj posao, no medjutim tamo ce sigurno naletiti na jednu od vodecih ekipa KHL i zavrsiti natjecanje u prvom lrugu doigravanja. No o tom potom.Astana ekipa koja je takodje overas daju u prosjeku blizu 3 gola , a primaju malo vise od 3. Gol razlika 154:159. Kao sto vidimo obe ekipe su blizu sto se tice golova i datih i primljenihi te iz tog razloga razmisljam da ce ovo biti dobar over a nebi se iznenadio ukoliko bi bila i pobjeda gosta.
Eto mislim da ce ovo biti utakmica sa dosta golova te da se nece strjepiti do samog kraja i iz njihove statistike kroz cijelu ligu imam ubjedjenje da ovo dolazi

Futura

br.3
skor: 2/2 175
vreme: 15:30
Par: Mainz 05 - Borussia Mönchengladbach  FT 1:0
Tip:1
kvota: 2.25

Analiza:

Majnc igra veoma dobro ove sezone u Bundes Ligi, mozda i najbolje od kako ih ja pratim. Ipak u poslednje vreme nije kao na pocetku sezone. Njihova glavna snaga je igra na domacem terenu gde imaju 6 pobeda, tri remija i nijedan poraz ako se ne varam. U zadnjih sest utakmica imaju samo po remi i pobedu uz cetiri poraza i krizu u napada posto su postigli samo 4 gola.Dobro objektivno imali su tri gostovanja jakim protivnicima ( Bajern, Bajer, Salke ) koji su dosta kvalitetniji od njih. Zato je danas prava prilika da se prekine losa serija, protivnik je po meni ispod njih po kvalitetu, narocito kad igraju na gostovanjima, imaju samo po dve pobede i remija uz sest poraza kao gosti. Majnc jeste uzdrman ali mislim da danas ovo mogu da dobiju i nastave sa dobrom sezonom narocito na svom terenu.