News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 08:29:32 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Tipovi dana 02.02.2010.

Started by El Fenomeno, February 02, 2010, 12:02:05 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Takmicenje je pocelo, prijavi se i ti!

Pre postovanja tipova obavezno procitati pravila.

Svaki tip mora da sadrzi ove elemente i zato molimo sve takmicare da jednostavno odrade copy/paste u svoj post. Hvala puno unapred!

Quotebr.
skor:
vreme:
Par:
Tip:
kvota:
kladionica:
UNIBET

Analiza:

Sponzor takmicenja kladionica : UNIBET
I mesto - 30 eura,  II mesto - 20 eura,  III mesto - 10 eura

Napomena: Takmicari koji nisu do sada imali uplata na Unibet mogu osvojiti 50% od osvojene sume. Ne postoje nikakvi uslovi za obrtanje nagrade pre povlacenja.

Takmicenje pocinje 01.02.2010. a zavrsava se 28.02.2010. Srecno!

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

krko

br.2
skor:0/1
vreme: 20:00
Par:Breda - Alkmar   FT 1:1
Tip: 2
kvota: 2.20
kladionica: UNIBET

Analiza: Breda trenutno na 7 poziciji na tabeli sa skorom 8-5-7, dosta dobra igra Brede u zadnja 3 kola neporazena sa 2 pobjede, a uspjeli su ostati odbranjeni u srazu sa Ajaxom i iscupati bod, dakle kvaliteta ima, medjutim zna se desiti i to da recimo ta ista Breda izgubi od drugoligasa u kupu i to na domacem terenu, sto ce reci kvaliteta ima, ali ne mogu odrzati jedan kontinuitet za sto je potrebno i vise kvalitetnijih igraca. Iako su na 7 mjestu imaju cak negativnu gol razliku sto ce reci da itekako imaju slabu odbranu. Sa druge strane Alkmar ove sezone dosta los, trenutno iza Brede na 8 poziciji skor 9-1-10, dakle skoro bez nerijesenog iz cega se vidi da Alkmar igra na sve ili nista, Prvak Holandije iz prosle sezone sigurno ima kvalitetu(iako iza Brede gol razlika cak +9), ali sta je razlog ovako losem plasmanu jos nikome nije jasno. Bez obzira na sve da Prvak ostane bez Evrope ove godine bila bi veoma negativno po klub, a s obzirom da se AZ nalazi na zadnjoj poziciji koja vodi u razigravanje za Evropu, definitivno mora popraviti svoj plasman, jer bi mogao ostati i bez Evrope i potpuno krahirati ove sezone u sto iskreno ne vjerujem da ce se desiti. Zadnju su utakmicu kiksali kuci, a zadnje 3 utakmice samo 1 pobjeda i ti bodovi se moraju nadoknaditi.

mikica

br. 1
skor:
vreme: 16:00
par: Pas Janina - PAOK   FT 4:0
tip: 2
kvota: 1.65
kladionica: Unibet

Analiza: ÄŒetvrt finale kupa Grčke i igra se jedna utakmica. Obično ne igram kup utakmice, ali me je ova privukla, jer se ekipa PAOk-a trenutno nalazi u fanastičnoj formi. Igraju dobro i postižu rezultate. Nalaze se na deobi 2. mestu na tabeli, zajedno sa Olimpijakosom, sa 6 bodova zaostatka iza prvoplasiranog Panatanaikosa, sa velikim izledima da zaigraju u kvalifikacijama za ligu Å¡ampiona. U poslednjih 10 utakmica, ostvarili su 8 1 1 uz gol razliku 11:1, a od toga poslednjih 7 su dobili, bez ijednog primljenog gola, a pobedili su u gostima i Olimpijakos, tako da po mom miÅ¡ljenju domaćini nemaju neke velike Å¡anse da ostvare neki uspeh, pogotovu Å¡to se nalaze pri dnu tabele i da su viÅ¡e okrenuti borbi za opstanak, nego kupu. Igraju dosta promenljivo, jednu utakmicu pobede, a onda 2 ili 3 izgube ili igraju nereÅ¡eno. Za raÅ¡liku od njih, ekipa PAOK-a je ustalila formu, igraju standardno dobro i Å¡to je najvažnije ostvaruju pobede. Isto tako odbrana im je dobra, meÄ'usobno odlično saraÄ'uju, tako da u poslednjih 7 utakmica nisu primili gol, a miÅ¡ljenja sam da će se ta serija nastaviti, jer ekipa Janine nema igru niti neke posebne igrače koji će uspeti da prekinu taj niz.

Krdzolini

br. 1
skor:
vreme:20:00 h
Par:NEC Nijmegen-Willem II    ODLOZENO
Tip: 2
kvota: 5,70 odnosno ako je još 4,00 maximum neka bude tako

Analiza: Willem II se pojacao sa par dosta kvalitetnih igraca pošto se nalaze u opasnoj zoni kao njihovi domacini danas, predstojece utakmice ce morati igrati bez puno kalkulacija odnosno na pobjedu mislim da ce ovdje uci otvoreno i da ce od prvog minuta ici na pobjedu. Do izrazaja moraju docu novi igraci i pokazati zasto su tu.
Idemna cstu dvojku zbog velike kvote mada sam 100% siguran da se nece porazeni vratiti kuci.
Domacin Nec ima samo dva boda prednosti nad gostima vidim realne sanse za pobjedu gostiju.Znaci od mene cista dvojka.

Pozdrav svima i puno srece u ovom mjesecu nije me bilo jedno vrijeme zbog obaveza al evo opet sam tu i hajmo se igrati malo.

petrovo

br:2
skor:0/1
vreme: 01:00
par:Boston - Washington   FT 1:4
tip: 2
kvota: 2.10
kladionica:UNIBET
analiza:Boston se nalazi na 24 mjestu NHL-a,sa osvojenih 55 bodova.Skor na zadnjih 10 utakmica im je 1-7-2. Washington je u formi i ima skor u zadnjih 10 utakmica 10-0-0 i nalazi se na 2 mjestu NHL-a,sa osvojenih 80 bodova,samo bod manje od prvoplasirane ekipe San Jose-a.Washington ima za motiv da ako pobijedi izbit ce na prvu poziciju.
Prema formi ove dvije ekipe i prema motivu koji imaju gosti moja prognoza bi bila 2!
Srecno svima!

nesho_15

br. 1
skor:
vreme:20:45
Par:Walsall-Charlton    FT 1:1
Tip:2
kvota:2.1

Analiza:

U vecerasnjem mecu Engleske prve lige  sa pocetkom u 20:45 sastaju se trinaestoplasirani Walsall i treceplasirani Charlton.Walsall ima 25 odigranih utakmica i skor 8-8-9 i u jako losoj je formi.Nema pobedu u zadnjih sest utakmica.Sa druge strane Charlton se nalazi pri vrhu tabele sa 28 odigranih utakmica i skorom 15-10-3 sto nam odmah govori da se radi o kvalitetnijoj ekipi.U zadnjih 10 utakmica Charlton ima samo jedan poraz od Leytona.Tradicija je na strani Charltona od cetri odigranih medjusobnih susreta Charlton je pobedio na tri.Kvota pada na pobedu gosta i Charlton je u ovoj utakmici favorit pa zbog svega toga ja tipujem cistu dvojku!