News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 08:46:47 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Tipovi dana 27.12. 2009

Started by Futura, December 27, 2009, 01:38:46 AM

Previous topic - Next topic

Futura

Novogodisnje takmicenje je pocelo, prijavi se i ti!

Pre postovanja tipova obavezno procitati pravila.

Svaki tip mora da sadrzi ove elemente i zato molimo sve takmicare da jednostavno odrade copy/paste u svoj post. Hvala puno unapred!

Quotebr.
skor:
vreme:
Par:
Tip:
kvota:
kladionica: UNIBET

Analiza:

Sponzor takmicenja kladionica : UNIBET
I mesto - 30 eura,  II mesto - 20 eura,  III mesto - 10 eura

Napomena: Takmicari koji nisu do sada imali uplata na Unibet mogu osvojiti 50% od osvojene sume. Ne postoje nikakvi uslovi za obrtanje nagrade pre povlacenja.

Takmicenje pocinje 01.12. a zavrsava se 31.12.2009. Srecno!

__________________________________________________________________________________

br. 9
skor:5/8
vreme: 14:30
Par: Arsenal - Aston Vila   FT 3:0
Tip: dvostruka sansa X2
kvota: 2.06

Analiza:

Jucerasnji tip mi je dakle nevazeni posto sam ga postavio posle vremena predvidjenog za to, zbog toga ponovo postavljam tip broj 9.
Mozda je pretencionzno ali mislim da je Aston Vila favorit protiv Arsenala. U poslednje vreme igraju odlicno, u poslednjih sest utakmica imaju cetiri pobede i dva remija i gol razliku 9:2. Sigurno je pobede protiv Mancester Junajteda u gostima najzvucnija 0:1, time se pokazali da se ne sale ni na gostovanjima protiv timova iz samog vrha Premijer Lige. Protiv Arsenala na gostovanjima igraju u poslednjih nekoliko sezona odlicno, nisu porazeni od aprila 2006, poslednju utakmicu su dobili 0:2 a pre toga dve remizija 1:1 Danas ce biti silno motivisani da nastave niz dobrih igara kako u ovoj sezoni tako i na gostovanjima Arsenalu.
Arsenal igra promenljivo u poslednje vreme, pobede Liverpula na gostovanju pa onda remiziraju sa Barnlijem, po formi su sigurno ispod Aston Vile trenutno.

Milicaja

br.7
skor: 4/6
vreme: 14:30
Par: Arsenal - Aston Villa   FT 3:0
Tip:1
kvota:1.70

Analiza:

Da postavim ovoga puta na vreme,  a kako se bliži kraj godine sve je slabija ponuda pa moram pre dok se ovih nekoliko zanimljivih parova ne razgrabi.
Arsenal je u proÅ¡lom kolu pobedio Hull 3:0 i najavio neke bolje partije. Mislim da su objektivno bolji i kvalitetniji tim od Ville iako gosti iz Bigmingena igraju dobro, dobijaju i kući i na strani. Toj seriji mora da doÄ'e kraj, Arsenal će po mom očekivanju učiniti sve da pobedi i nastavi sa dobrim igrama i dokaže da može da veže nekoliko dobrih igara i pobeda bez oscilacija. U protivnom njihovi problemi će postati jos veći.
Protiv današnjeg rivala imaju pozitivan skor na svom terenu 9 pobeda, 5 remija uz samo 2 poraza, danas će pokazati ko je gazda

El Fenomeno

br. 5
skor: -90 (1/4)
vreme: 18:00
Par: Gent - Anderlecht      FT 2:2
Tip: over 3,5
kvota: 2.80

Analiza:

Da probam nekako da izadjem iz ovog minusa, ne volim kad je crveno ali ovog meseca bolje nije moglo jer u nekim tipovima mi je bas falilo srece.
Danas je slabija ponuda a tako ce biti sve do kraja meseca pa sam se odlucio za golove, naravno u Belgiji.
Ovo je derbi kola, sampion dolazi na noge neugodnom Gentu koji trenutno zauzima 3. mesto ali je razlika cak 8 bodova tako da je tesko ocekivati da Gent moze da se umesa u borbu za titiula mada pobedom u ovom mecu bi to bilo mnogo izglednije.
Gent do sada ima prosek 3 gola po mecu, na 19 utakmica palo je ukupno 57 golova. Posebno se izdvajaju utakmice kod kuce jer je tu prosek i veci, na 9 utakmica ukupno 30 golova.
Sa druge strane gosti na 18 utakmica imaju 48 golova a oni su za razliku od Genta efikasniji na strani. Na 9 utakmica 26 golova. To nam za danas odgovora jer Anderleht gostuje.
Mislim da ce u ekipi sigurno biti sesnaestogodisnjak Lukaku, koji za Anderleht redovno daje golove. On ima 16 godina ali je krupniji od Drogbe pa onda mozete da zamislite kakva je to pojava, kao od brega odvaljen a moram priznati i da je odlican igrac.

Obe ekipe na proslom mecu u prvenstvu odigrale under, Gent dobio 1:0 a Anderleht 2:0. Veoma retko im se desava da igraju dva puta za redom under pa je to razlog vise da danas igram over.

Kad je tradicija u pitanju, i tu dobro stvoje stvari vezane za ovaj tip:

Imaju 6/8 over 2,5 a posebno su im efikasni mecevi kad Gent igra kod kuce. Tu je situacija sledeca, 4/4 over 2,5 a 2/4 over 3,5.
Ovde sam prilicno siguran da over 2,5 dolazi 9/10 a zbog kvote cu probati malo rizicnije sa over 3,5 5/10.

pozz svima i srecno

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Hare88

br. 6
skor: 1/5 (-315)
vreme: 20:30
Par: Real Madrid - Barcelona   FT 57:79
Tip: over 146,5
kvota: 1,90

Analiza: El Clasico. Sama riječ govori sve tj. da se radi o najvećem derbiju Å¡panske koÅ¡arke. Pored tradicije, ove sezone Barcelona i Real igraju sjajno te su najozbiljniji kandidati za osvajanje titule nakon dugo vremena a to se posebno odnosi na Real Madrid. Pred derbi, Barcelona je na prvom mjestu sa skorom 12-1 a Real je odmah iza sa 11-2. Pored ACB lige, ove ekipe izvanredno igraju i u Euroligi tako da je vrlo vjerovatan njihov obračun i tamo. Granica za ovaj meč je 146,5 koÅ¡eva, znači negdje oko 73 poena za obje ekipe. S obzirom da će ovo niti veoma neizvjestan duel pa je samim tim i pobjednika teÅ¡ko prognozirati, odlučio sam se za over jer to pokazuju i njihovi meÄ'usobni dueli u proÅ¡losti. Ove sezone jesu izmjenjene ekipe ali opet očekujem da neće izdati tradiciju te da će na utakmici biti viÅ¡e koÅ¡eva od spomenute granice.