News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 12:33:45 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Vesti dana 01.10.

Started by El Fenomeno, October 01, 2007, 06:48:46 PM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Ronaldinjo: "Ostajem u Barsi!"

Najskuplji fudbaler Barselone Brazilac Ronaldinjo demantovao je pisanje pojedinih medija o njegovom navodnom odlasku u ?elsi ili Milan. U intervjuu španskom dnevnom listu "El Mundo Deportivo" Ronaldinjo je rekao: "Ne interesuju me ni ?elsi, ni Milan, ve? samo Barselona". Po mnogima najbolji igra? današnjice, demantovao je i vesti da je u sukobu sa trenerom Rajkardom, zbog navodno, no?nih izlazaka.

"Vodim potpuno normalan život. Izlazim sa društvom isto kao što sam to ?inio pre dve godine. Što se Rajkarda ti?e, on radi svoj posao".

U intervjuu španskom dnevniku Ronaldinjo je demantovao i glasine po kojima je navodno "bolestan".

"Od ?ega? Jedino od ?ega bolujem jeste povreda noge. Zbog toga i nisam mogao u poslednje vreme da igram. Sad se ose?am odli?no" , poru?io je Brazilac.

Nešto ranije, komentarišu?i Ronaldinjove igre, jedan od najboljih igra?a svih vremena Holan?anin Johan Krojf, konstatovao je da "se ne može živeti od prošlosti".

"Istina je da on živi u prošlosti", odgovorio je Ronaldinjo, poru?uju?i fudbalskoj javnosti da pun samopouzdanja ?eka nastavak sezone.

Ronaldinju je posebno zna?io gest solidarnosti njegovog saigra?a Mesija koji je sve svoje golove posvetio upravo njemu.

"Najviše mi zna?i saznanje da su svi moji drugovi uz mene, da me nisu zaboravili", zaklju?io je Ronaldinjo.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Ivanovi?eva osvojila Luksemburg

Ana Ivanovi? osvojila je WTA turnir u Luksemburgu. Ona je u finalu savladala Slovakinju Danijelu Hantuhovu sa 2:1, po setovima 3:6, 6:4, 6:4, u me?u je trajao 2 sata i 25 minuta. To je tre?a titula u sezoni za Ivanovi?evu, koja u ponedeljak može da o?ekuje napredak na WTA listi, gde ?e zauzeti petu poziciju.

Ana je do svoje pete titule u karijeri došla na volšeban na?in. Gubila je 1:0 u setovima i 3:0 u drugom setu, i u tim trenucima pobeda naše teniserke izgledala je gotovo nemogu?e.

Hantuhova je tokom prvog seta bila jako sigurna pri svakom udarcu, ?emu svedo?i i podatak da je Slovakinja tokom tog dela igre imala ?ak 11 vinera više od Ivanovi?eve.

Ipak, Ana je sredinom drugog seta pronašla ritam, po?ela je da poga?a svoje razorne forhende, i ubrzo je dobila pet uzastopnih gemova, a nešto kasnije i set rezultatom 6:4.

U tre?em setu srpska teniserka je imala vidnu inicijativu, iako do sedmog gema nije bilo brejkova. Tada Ana oduzima servis Slovakinje za vo?stvo od 4:3, a nešto kasnije i 5:3. Hantuhova je uspela da uz dosta muke smanji na 5:4, ali to je bilo sve od nje, pošto Ivanovi?eva nije dozvolila novi preokret, pa je u slede?em gemu sigurno odservirala za tre?u titulu u sezoni.

Turnir u Luksemburgu igrao se za nagradni fond od 600 hiljada dolara.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

GROBARI TO NIJE LEPO!
Junak derbija Senegalac Laminu Dijara ?uo rasisti?ka skandiranja na ra?un Zvezdinog fudbalera Ibrahima Gaja i upozorava navija?e

Najbolji igra? Partizana na 131. derbiju, asistent kod oba gola, Senegalac Laminu Dijara nije potresen zbog rasisti?kih ispada navija?a sa južne tribine, ali na vrlo dobrom srpskom jeziku isti?e da takvo vre?anje "nije lepo". Tamnoputi napada? kaže da je ?uo kako njegovog zemljaka Ibrahima Gaja navija?i crno-belih vre?aju oponašaju?i majmunske krike, ali nije preterano obra?ao pažnju.
- Da budem iskren, kada sam na terenu, trudim se da vodim ra?una samo o tome gde je lopta, gde su protivni?ki fudbaleri i moji saigra?i. Drugo me ne zanima, a kada bih obra?ao pažnju na ono što se na tribinama doga?a, onda ne bih imao koncentraciju potrebnu za moj posao. Ako se dobro se?am, navija?i su nešto dobacivali Gaju dok je bio prekid. Mogu samo da kažem da to nije bilo lepo - pri?a Dijara.

Jeste li ste i vi uvre?eni?
- ?ujte, da se tako lako ljutim, odavno bih prestao da se bavim fudbalom. Spakovao bih stvari i otišao ku?i u Senegal. Odavno sam nau?io lekciju da je zadatak navija?a da isprovociraju fudbalere da ne bi igrali najbolje što umeju. Mislim da su navija?i Partizana to želeli Ibrahimu Gaju.

Uvrede su se odnosile na sve tamnopute igra?e?
- Važno je da suljudi u klubu dobri prema meni. Kada bih od njih ?uo neku ružnu re?, sigurno bih se vratio u Senegal.

Kakva je bila reakcija Moreire?
- To nismo ni spomenuli u našem razgovoru. Bili smo prezadovoljni prvim derbijem, kompletnim ambijentom na stadionu. Voleo bih da uvek igramo pred punim tribinama i da nas navija?i bodre kao u subotu uve?e. U takvoj atmosferi teško je da se odigra loše, pa zato ne treba obra?ati pažnju na manje ispade navija?a.

Kako ocenjujete svoju igru?
- Možda sam mogao da postignem gol ili da pobedimo da bih bio zadovoljniji. Sre?an sam što sam pomogao ekipi sa dve asistencije. Zvezda je Zvezda, nije lako igrati protiv nje.

Da li ste o?ekivali ja?e duele sa Ibrahimom Gajom?
- Pre utakmice su mi pri?ali da Ibrahim voli da udara po nogama, da je grub. Mislim da su i on i Tutori? bili korektni, kao i svi ostali igra?i na terenu - zaklju?io je simpati?ni Senegalac.

Preporuka za clanove: