News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 08:02:34 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

VISA Virtuon

Started by El Fenomeno, November 06, 2007, 02:19:57 PM

Previous topic - Next topic

kockar_ns

Quote from: Tebra on March 08, 2011, 03:49:43 AM
Pozdrav svima.Svaka cast admin na brzim i korisnim odgovorima.Imao bih i ja par pitanja.Sutra idem u banku da sredim visa virtuon karticu.E sad.Da li ja mogu da uplacujem sa moje vise virtuon direktno na kladionicu bet at home i da primam pare isto tako direktno a da ne bude problema zbog toga sto je to za kladjenje ili bas moram da se registrujem na moneybookers?

I molim vas da mi objasnite kako ja saljem sa vise na kladionicu ali bukvalno jer nemam pojma nikad pre nisam radio sa karticama i bankama.Imam 18+ sada.

Hvala unapred!!!

meni je mnogo bolje i jednostavnije preko MB

Tebra

Vazi sredicu ja i MB.Ipak idem tek sutra da vadim visu pa me interesuje da li mogu vec danas da se registrujem na MB?Da mi mozda ne trebaju neki podaci koje jos nemam zato sto nisam izvadio visu ili to mogu i naknadno uneti?Procitao sam o moneybookersu na forumu i samo jos da pitam kako da odradim ono skeniranje podataka pri verifikaciji na MB pri prvoj uplati na njih?Da li to mogu ovi iz banke da skeniraju pa da posalju njima mail ili?
Zadnje pitanje heh.Kada posaljem zahtev za adress verify na MB kolko uobicajeno treba da bi dobio postu od njih na moju adresu?

HVALA unapred!!!

kockar_ns

Quote from: Tebra on March 08, 2011, 11:18:53 AM
Vazi sredicu ja i MB.Ipak idem tek sutra da vadim visu pa me interesuje da li mogu vec danas da se registrujem na MB?Da mi mozda ne trebaju neki podaci koje jos nemam zato sto nisam izvadio visu ili to mogu i naknadno uneti?Procitao sam o moneybookersu na forumu i samo jos da pitam kako da odradim ono skeniranje podataka pri verifikaciji na MB pri prvoj uplati na njih?Da li to mogu ovi iz banke da skeniraju pa da posalju njima mail ili?
Zadnje pitanje heh.Kada posaljem zahtev za adress verify na MB kolko uobicajeno treba da bi dobio postu od njih na moju adresu?

HVALA unapred!!!

pa mozes ti otvoriti nalog na MB ali nemzes verifikovati karticu posto jos nemas ni jedan podatak ......

kockar_ns

Gazda kod mene nedaju da se dira onih 20 eur samo kad budem gasio .... ipak si se ti njima uvukao u .... .[:-))].

.[pozz]. .[pozz]. .[pozz]. .[pozz]. .[pozz].

Tebra

Hvala kockar tebra.

-Posto kazu da je visa virtuon gotova za 2-3 dana a za MB cu cekati malo duze,da li da se salju pare direktno sa vise na kladionicu pa posle kad proradi MB da verifikujem karticu na njemu ili da cekam MB pa tako da saljem?

-Da li pri direktnoj posiljci sa vise na kladionicu treba nesto verifikovati i da li je to dozvoljeno raditi direkt iz banke?Da li oni znaju gde se salje?

HVALA unapred!!!

El Fenomeno

Zavisi od kladionice do kladionice ali vecina njih trazi verifikaciju kartice a to se sastoji u slanju prednje i zadnje strane kartice. Mozes da je skeniras ili da slikas pa da posaljes.

Kakva banka, nista oni od toga ne rade i ti nista njima ne spominji vezano za kladioncie.  .[;-)].

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

nishlije

Jel se placa neko mesecno odrzavanje za ovu karticu, mislim na rajfajzen banku?
To mi ne bi odgovaralo jer sam student, a imam vec dosta pretplata koje placam mesecno tako da mi dodatni troskovi nisu potrebni. Jel ima neka studentska kartica koja je free, a na koju mogu da isplacujem bez problema pare sa mb?

legend88

Quote from: Admin on June 08, 2010, 02:38:05 PM
Istekla mi stara kartica i danas sam otisao da preuzmem novu.
Dobio sam je na 8 meseci cime bas i nisam zadovoljan. Na pitanje zasto tako mali period radnik u banci mi je odgovorio da se one izdaju na perdiod izmedju 7-15 meseci i da ne postoje uslovi vec prosto na srecu pa koliko dobijes. Ovo mi je do sada najkraci period na koji sam je dobio ali dobro...nije toliko ni bitno.

Sto se tice odrzavanja i dalje je 20 din. mesecno sto me sve ukupno izlazi 160 din. (1.6 eura) za tih 8 meseci.  8)

I jos jedna veoma zanimljiva stvar a to je vreme na koje sam je verifikovan na monybookers. Ceo proces je trajao negde oko 2-3 minuta.
Ubacio sam podatke...automatski se skida iznos sa racuna...stize sms sa izvestajem i iznosom koji je skinut....ubacen iznos u predvidjena polja i gotovo.  ;)

Evo ti odgovor...

Netlova

Jel ima neko ideju sta da se radi sa Visa Virtuon Voban-a, ne prihvata ni jednu kladionicu, prebacio sam i 10 evra na MB, ali ni njih ne mogu da uplatim na gambling sajtove...mislim, do sada sam je koristio za domene i nije bilo problema, ali ovo ogranicenje je totalno idiotsko  .[oOo}.

El Fenomeno

To je ona kartica Vojvodjanske banke mada nemam iskustva sa njom pa ne mogu nista konkretnije da ti kazem za nju. Ako ne radi onda ti je moj savet Visa Virtuon Rajfajzen banke koja ce ti raditi bez ikakvih problema.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Tebra

Pozdrav svima!
Da li je stvarno moguce uzeti onih 20 evra depozita sa kartice pa da kartica bude ne aktivna dok se ne vrate pare ili?Posto vidim da neko moze, neko ne pa sta je onda u stvari tacno?

El Fenomeno

Po pravilima nije moguce ali neko kao sto sam ja moze jer poznajem dosta ljudi koji tamo rade i oni samo znaju da imam bar jednom mesecno uplate na devizni pa mi izadju u susret ako mi zapne. Skoro mi se desilo da jedan radnik banke zbog jednog eura nije hteo da spusti ispod 20 a sa vecinom nemam takvih problema. Nadam se da ti je sad jasnije kako stoje stvari.

Preporuka za clanove:

kockar_ns

Treba mi jedan savet .. treba da povucem na karicu sa kladionice oko 1200 eur da li da radim odjednom sve ili da ga parcam ... pitam zbog banke da li bitaju nesto za takve iznose ... posto ovoliko nikada nisam povlacio uvek je bilo do 100 eur

hvala

El Fenomeno

Ja da sam na tvom mestu to bi bilo iz dva-tri dela za svaki slucaj mada mozes i sve odjednom. Uradi kako mislis da je najbolje.

Preporuka za clanove:

kockar_ns

ipak vise glava je pametnije od jedne pa zato vas pitam ... ako bi slao iz 3-4 dela da li da cekam dok nelegne na karticu pa onda opet da posaljem ? ili svaki dan za redom po malo a? koji si najveci iznos prenosio i da li si imao nekih problema .... utripovao sam se post sam cuo danas da u rajfazenu nest zezaju za veci iznos