News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 05:46:57 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

SKRILL....(Moneybookers)

Started by El Fenomeno, November 06, 2007, 02:16:54 PM

Previous topic - Next topic

milospl

Imam nekih neke pare na bet-at-home, nisam ranije uplacivao novac, poceo sam sa onim kodom za free 5evra koji se delio uz novine pre nekoliko nedelja...
Sad hocu da podignem te pare... Interesuje me mogu li ja da otvorim nalog na moneybookers-u, pa da mi drug posalje pare sa njegovog naloga, onda ja uplatim pare kladionici i podignem ih istim putem bez uzimanja VISA Virtuon kartice, slanja kopija dokumenata moneybookers-u (ako to uopste i treba)?

Ako je nejasno pitanje, da probam da pojednostavim:

pare drugu na ruke => on na svoj MB => pa na moj MB => ja uplacujem u BAH => podizem sve na moj MB => prebacujem kod druga => on podize pare u banci i daje meni na ruke
Moze li?  ;D

Q-Q

Ukratko- DA!

Jedino sto moze predstavljati problem-jeste to slanje i vracanje novca drugu jer bi mogli privremeno blokirati racun dok im ne posaljes dokumente (i drug). Ovo je retko-i nije se meni desilo nikada, ali ima ljudi kojima jeste... Uglavnom, mislim da nece biti nikakvih problema i da ces pare videti u rukama-cim pre!

dragands

Nemam iskustva u poslovanju na internetu, pa bih zamolio nekog da mi odgovori. Ovo je moj slučaj:
Otvorio sam dinarski račun na Moneybookers i da li ja sada sa dinarskim računom mogu da primam uplate koje su u drugoj valuti (USD ili Euro) ili moram da otvaram novi račun u drugoj valuti? U slučaju da prebacujem novac sa MB na neki račun u Srbiji i taj račun mora biti u istoj valuti kao i MB, jer da? Na svim sajtovima koje sam obišao piše da novac sa MB treba da prebacim na devizni račun u Srbiji, a meni je logično da ako imam dinarski MB račun, novac treba da prebacujem na dinarski račun u banci ili nije tako?

El Fenomeno

Prvo me zanima zasto si otvorio dinarski MB racun, to mi zaista nije jasno?
MB sam konvertuje uplate, npr. imas racun u evrima, stigne ti uplata u $ i on sam obracuna koliko to iznosi. Ovo sa dinarima ne znam bas kako ce da funkcionise posebno sto ne postoji ni jedan razlog otvoriti MB dinarski nalog.
Probaj da ih kontaktiras, da ti promene valutu i onda ce ti biti mnogo lakse i moci ces da koristis taj MB sem ako bas iz nekog razloga moras da imas dinarski MB.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

dragands

Kada sam otvarao račun nisam znao šta je najbolje, pa sam smatrao da otvorim dinarski račun, jer sam iz Srbije. Mogu da promenim valutu, još nije kasno (pročitao sam na Monebookers sajtu). Tokom promene valute jedino je vazno da transaction history bude prazan (tako bar piše).
Zanima me da li je bolje da imam USD ili Euro račun? Ako imam dolarski račun mogu li da plaćam neku uslugu u evrima, odnosno da li i u tom slučaju MB konvertuje uplate? Promeniću valutu, hvala na savetu.

El Fenomeno

Kao sto sam vec rekao moneybookers konvertuje valute ali ti je naravno najbolje da promenis valutu u euro.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

dragands

masic

dobro vece imam pitanje koji je bolji nacin i sigurniji naci isplate sa moneybookersa dali credit card  ili bank trasferom hvala

El Fenomeno

Sigurni su i jedan i drugi ali moj savet je card.

Preporuka za clanove:

masic

hvala jer cu necu dizati ispod 500 do 1000eura dok se neskupi u svako slucaju hvala

dava

Identity verification required!

Unfortunately we were unable to verify the data in your profile with an independent information source. Under UK anti-money laundering regulations we are therefore required to obtain an additional proof of identity before we can process your first redemption request.   We offer you the following fast and easy options Option 1:  Charge the redemption fee to your credit/debit card (instant)   We will charge the redemption fee to your card. Option 2:  Verify your bank account (within 3 banking days)   We will make a payment to your bank account. In the reference field of the payment we will include a unique verification code which you will have to enter back at our site.   Option 3: Verify your address (within 2-5 banking days)   Upon request we will send a letter to the address registered on your account. This letter will contain a verification code which you will have to enter back at our site. If you choose this option you will be forwarded to our address verification section.   Please excuse any inconvenience caused. We hope for your understanding that such measures are imperative in order to comply with anti-money laundering legislation and prevent misuse of the Moneybookers system.

Prijavio sam Visu kao karticu na koju ću dizati lovu s money računa, meÄ'utim zapeo sam ovdje. Pomoć???

Napravim prva dva koraka i u trećem završnom koraku postave mi ovu spiku sa opcijama, prvu opciju odaberem i ništa vrate me jednostavno unazad na drugi korak. Zna li tko šta da uradim da podignem novac koji imam na moneyu?

El Fenomeno

Traze ti da verifikujes svoj datum rodjenja odnosno verodostojnost podataka koje si upisao u svom nalogu a za to su ti dali 3 opcije. Moras da verifikujes karticu sto mozes procitati u prethodnom postovima kako treba odraditi posao. Ako si to vec odradio onda je po meni najlaksa 3. opcija gde bi ti oni poslali pismo na kucnu adresu u kojem bi se nalazio code za verifikaciju, ukucas taj code i zavrsis posao. Vrlo lako i jednostavno.

Preporuka za clanove:

dava

Help!!! U blokadi mi je račun, na računu imam sredstava u eurima, prijavio sam svoju Visu a nisam znao šta upisati ondje di traže iznos a izbrisao sam slučajno poruku o verifikaciji adrese, tako da nemogu aktivirati code iz tog emalila koji je otputovao, poslao sam upit i ovo su mi odgovorili:

If your request is not related to a Merchant/business use of your Moneybookers account, then please contact our Customer Service Team.

Dear valuable Partner,

Your ticket ID is -broj- , please keep it for further references.

Thank you for contacting the Moneybookers Merchant Services Team. We are looking into your request and we will get back to you as soon as possible. We highly appreciate your patience in case our response requires some additional time.

Please don�t re-send your request in case you don�t hear back from us immediately. Sending another request will take your request back in the queue and therewith delay our reply.

We look forward to serving you further and stay at your assistance at any time.

Kind regards,
Your Moneybookers Merchant Services Team!

I ovo unutat moneya...
PROFILE: COMPLETE CREDIT/DEBIT CARD VERIFICATION

You have entered the incorrect amount. You must wait 24 hours before we will allow you to make another attempt. Our service department will be unable to assist you during this period.

Important:

Please check again on your statement for the exact amount in EUR.  If your credit/debit card issuer does not show the amount in EUR, you cannot verify your card with Moneybookers. Do NOT try and guess the amount!
I ovo koje nemam to jest izbrisao meil:
ADDRESS VERIFICATION â€" STEP 2

Your verification letter was sent to the address registered on your account on 21/01/2010. This letter contained a 6 digit verification code which you can enter below:

Verification code:    

* Submit
    * 

If you have not received your verification letter, please be patient as it can take 2-5 working days to arrive. Unfortunately we cannot guarantee that your letter will arrive. If this is the case then your address cannot be verified.

Mogu ući na račun meÄ'utim ne mogu podići novac na Vizu a joÅ¡ gore sad mi nedaju da ga prebacim i na neku od kladionica tako da sam u pat poziciji.
Å ta trebam učiniti kako bih odblokirao raćun a potom kako da verificiram Visu koju sam prijavio i adresu, nemam pojma Å¡ta da učinim, engleski mi je u banani i zato sam ovo sve sruÅ¡io. PokuÅ¡ao sam s drugim otvorenim emailom i poslao iste istinite podatke i taj račun su mi blokirali srećom na tom drugom nema novaca.  Ako imate rijeÅ¡enje javite mi.

dava

Poslao sam im faxom kopiju osobne, tekućeg računa i Vize koja mi je vezana za tekući rn. Nisam joÅ¡ dobio nikakav odgovor  :'( :'( :'( :'( :'(

El Fenomeno

Nisam bas najbolje razumeo, kako si ti uplatio novac na racun, da li si preko te Vise ili si napravio u nekoj kladionici pa povukao na moneybookers?

Otvaranje drugog racuna je veoma, ali veoma glup potez, nije mi jasno zasto si to uradio ali dobro. Ako mozes odgovori mi ona ovo pitanje da bih onda mogao konkretno da ti kazem u cemu je problem.

Preporuka za clanove: