News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 10:25:11 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

SKRILL....(Moneybookers)

Started by El Fenomeno, November 06, 2007, 02:16:54 PM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

markorg

Mene interesuje ako neko zna nesto vise o limitu na MB. Naime, koliko mi se cini meni je limit za "upload founds" 500 eura sa Visa virtuon Raiffausen kartice. Da li je to stvarno tako, ili...? Naravno taj limit od 500 eura se odnosi kako oni kazu na period od 60 dana.

BoGi

Imam jedno pitanje jel mogu ja pare sa MB da povucem na ovu karticu VISA Virtuon ?!

El Fenomeno

Naravno da mozes ali prethodno moras da je verifikujes.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

BoGi

Quote from: Admin on May 11, 2009, 12:17:31 AM
Naravno da mozes ali prethodno moras da je verifikujes.
Dobro a ti VISA ja mogu da korisim samo za internet ili  u radnjama normalno ili jos neka kartica koju mogu da skinem pare i da trosim opustneo!

El Fenomeno

Karticu Visa Virtuon mozes da koristis samo za internet i nju ne mozes da koristis u radnjama. Postoje druge Visa kartice koje mozes da koristis u te svrhe.

Preporuka za clanove:

BoGi

A znaci ako ja uzmem drugu karticu koju mogu da koristim po radnjama isto mogu da prebacim sa MB ?!

Koju preporucujete takvu katricu!

El Fenomeno

Iz sigurnosnih razloga za internet transakcije ti preporucujem Visa Virtuon.

Preporuka za clanove:

BoGi

Razumem ali ja imam pare na MB a zelim da ih potrosim a nema gde preko neta pa mi treba po radnjama

EDIT: A jel mi nije lakse da prebacim na devizni racun u banci ako je to moguce i koliko bi me kostala verifikacija ?!

El Fenomeno

Razumem ja tebe savrseno ali sta ti ne razumes u tome sto sam ti rekao, izvadi Visa Virtuon i povuci pare. Kad bude kes kod tebe mozes da platis i kurve ako hoces  8)
Mozes da povuces i na devizni racun ali isto mora da se verifikuje samo je drugacija procedura.

Preporuka za clanove:

BoGi

Hehe za kurve  8)
Jel sam te tacno shvatio povucem na ovu VISA ( koja je mnogo zajebana :D ) i onda kad ocu mogu da skinem te pare sa kartice u banci

El Fenomeno

Svaka Visa Virtuon je vezana za devizni racun. Ti kad povuces novac na nju to znaci da ce novac biti na tvom deviznom racunu, odes u banku i podignes ga pa onda pravac javna kuca  ;)

Preporuka za clanove:

BoGi

dignja

Mene interesuje recimo ako sam sad dodao karticu i traze naravno onaj verikacioni broj,jel postoji neki vremenski period dokle moram da ukucam taj broj ili mogu da ukucam (tj verifikujem karticu) npr tek posle desetak dana.

El Fenomeno

Mislim da ne postoji vremensko ogranicenje.

Preporuka za clanove: