News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 10:25:36 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

SKRILL....(Moneybookers)

Started by El Fenomeno, November 06, 2007, 02:16:54 PM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Pa najbolje je da to odradis uz pomoc Visa kartice koju treba da verifikujes kod njih vrlo lako i jednostavno.

Ne znam da li ti je to u interesu, ali po meni bi to trebao da imas posebno sto igras stalno i ucestujes na mnogim takmicenjima.

Ako ne planiras da uzimas karticu, onda je po meni najbolja opcija da posaljes novac nekom prijatelju koji ima moneybookers i karticu i da on povuce novac za tebe.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

delpjero

uzecu karticu. e sad kod mene nema bas pri ruci rajfajzen ali ima inteza pa neznam dali da idem preko njih?
vidim da je neki hvale drugi kude.
znaci ipak je savet da uplatim koji evro pa onda da isplacujem
ah da . u pitanju je zemlja srbija

El Fenomeno

Moze i Intesa ali moj savet je ipak Rajfajzen.
Uzmes karticu, moras na njoj imati neki euro kako bi mogao da je verifikujes a o tome mozes procitati skoro na svakoj stranici jer smo bas dosta pisali o tome i onda bez ikakvih problema mozes povuci novac koji imas i on ce biti na kartici u roku od 4 radna dana.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

delpjero

ma procitao sam sve od prve do zadnje stranice .[:-)]. .[:-)]. hvala na odgovoru i na savetu i samo da kazem da si mi danas ispred nosa postavio juventus a ja taman izanalizirao  .[oOo}. .[oOo}.

El Fenomeno

Pa ako je bio razmak 10 min. bio bi i tvoj par priznat!  .[;-)].

Preporuka za clanove:

Hare88

Možeš podići i bez uplate na Moneybookers. .[;-)].

kockar_ns

zalutao sam skroz

.[pozz]. .[pozz]. .[pozz]. .[pozz]. .[pozz].

kockar_ns

gazda koja je adresa t+za podrsku imao sam problema neznam ni sam kako sam mogao da pogresim sifru a 100% sam siguran da nije bilo greske !!!!!

El Fenomeno

Probaj sa onom opcijom da si zaboravio sifru: https://www.moneybookers.com/app/lostpasswd.pl
Ako to ne bude radilo jer ti je nalog privremeno zatvoren onda ih mozes i nazvati telefonom https://www.moneybookers.com/app/help.pl?s=contact

Preporuka za clanove:

kockar_ns

napokon jbt hvala gazda ..... to sam i ja radio ali kad mi posalje opciju ja uvek hteo da mi onaj stari pasword (sto sam ga kao zaboravio) da mi bude opet a to nije dozvoljeno jbg hvala ti ....e kad budes imao ono na mb ( sto sam ti slao na pp javio mi pa da odradimo ) ok?

.[pozz]. .[pozz]. .[pozz]. .[pozz]. .[pozz].

El Fenomeno

Nije problem ali to nista nece biti pre Nove godine.  .[pozz].

Preporuka za clanove:

delpjero

1.jel moze na mb da se posalje vozacka skenirana umesto lk?

El Fenomeno

Trebalo bi da prihvate neki od ovih dokumenata: licna karta, vozacka dozvola ili pasos!

Preporuka za clanove:

delpjero

hvala na stvarno brzim odgovorima. za tebe su verovatno malo glupa ova pitanja. ustvari  i jesu glupa...
ali nama dosta znace.  sutra ili u ponedeljak idem u rajfajzen pa se javljam ako bude opet nekih pitanja.  .[pozz]. .[pozz].

El Fenomeno

Naravno da nisu glupa pitanja...za sve ostalo se trudim najbolje sto mogu kao i ostali clanovi urednistva.

Preporuka za clanove: