News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 25, 2024, 12:26:59 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

SKRILL....(Moneybookers)

Started by El Fenomeno, November 06, 2007, 02:16:54 PM

Previous topic - Next topic

torcidaWM

Zna li itko da li kladionice imaju pristup imenu vlasnika moneybookers računa, dakle napravio sam uplatu sa moneybookers računa koji nije na moje ime, i sada me strah da mi neće odobriti isplatu na taj mb račun jer se nepodudaraju imena na kladioničarskom i moneyboookers računu ?!?!?

El Fenomeno

Pre su takve prevare bile moguce ali sada vise ne. Nemoj ni da pokusavas, bar ne u ovim jacim kladionicama kao sto su Expekt, Gamebookers i slicne. Moguce je da neke kladionice jos ne proveravaju takve stvari ali mislim da ih je sve manje.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

torcidaWM

Neznam zaÅ¡to dopuste uplatu onda, bilo bi logično da se nemože izvrÅ¡iti uplata sa tuÄ'eg moneybookersa...

spakiley

Pozdrav koliko maksimum mogu da otvori accounta na Moneybookers

hvala unapred

El Fenomeno

Na svoje ime samo 1, naravno! Na druga imena mozes koliko hoces mada ti ne znace puno ako nemas neku semu da to iskoristis.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

imbrod

Ponukan raspravi o MB, uclanih se u ovaj forum, da kazem koju iz svog iskustva. Pozdrav svima!

Sto se tice generalne ocjene, MB je definitivno najbolji, najbrzi i sve naj-naj elektronski payment procesor, a clan sam mnogih pa znam (egold, liberty reserve, bio sam nekad u stormpayu itd, paypal ne koristim jer nije fer da mi iz Hrvatske ne mozemo primati novce, nego samo slati - ma je li?). Preko kreditne kartice sam dosad uplacivao puno puta, a i preko bank transfera sam podizao novce isto tako, oboje bez problema. Jest da kod prve uplate karticom treba proci vremena da stigne izvod da bi se tocno upisao tereceni iznos, ali kad se to jednom obavi dalje je sve pjesma.

Ono sto me muci kod MB je stalni strah da ce mi blokirati racun, zbog nejasnih pravila i njihovih musica. To je nevjerojatno - oni su vam u stanju (kao uostalom i svaki drugi payment procesor), bez obrazlozenja blokirati racun i zadrzati vase novce, a kome da se zalite?

Naime, svako malo na forumima dobijem saznanja da su blokirali neke racune, a ljudi se cude zasto.

Vise puta sam im pisao o tome, a njihov odgovor je uvijek bio suhoparan: "imajte na umu da MB zadrzava pravo blokiranja racuna itd."

Recimo, ne smijete koristiti novce koje ste primili od drugih clanova MB za kladjenje, mozete koristiti samo vlastiti novac (!?) Ajde, ako je netko pametan nek mi objasni: meni prijatelj posalje novac, ili prodam neke predmete preko aukcije. Ja taj novac ne smijem koristiti za kladjenje. Nego bih (vjerojatno) trebao povuci u banku, pa ponovo uplatiti na svoj racun (dakle, pojele bi mi provizije cca 5%). Tek onda bih ga (eventualno?) mogao koristiti za kladjenje, ili bi MB smatrao da sam prekrsio njihovo pravilo?

Dalje, vidio sam na mnogo mjesta (cini mi se i ovom forumu?) da su ljudima blokirali racune jer su si medjusobno slali novce. Ma hajde? Znaci, zabranjeno je i slati novac drugom korisniku? Dakle, novac bih trebao koristiti samo za kladjenje? (Ali ne i novac koji sam primio; vidi prethodni odjeljak) Osim toga, pa oni naplacuju proviziju za svaku transakciju, zar im nije u interesu da se "money moves", kako im kaze slogan?

Iz ovih razloga, nista se puno ne usudim koristiti MB, jer imam utisak sto god ucinim, da jedva cekaju da ucinim krivi korak pa da mi zablokiraju racun i uzmu moje novce... U cca 10 god. koliko sam njihov korisnik, jedino sam ga koristio tako da sam uplacivao na internet kladionice (ali svoj novac koji sam uploadao putem kreditne kartice, naravno)

Kakva su vasa iskustva i razmisljanja?

nesaso

to verovatno zbog provizije koje mb uzima pri isplati da bi ti uzeli vise para i naravno zbog raznih poreskih olaksica inace imam najgluplje iskustvo sa mb cim 2 puta pogresis login blokiraju racun 24 sata i mozes se j....

dignja

Pitanje jedno.Jel dovooljno za verifikaciju kartice da se ukuca onaj iznos izmedju 1.00 i 2.99? Mislim jel mora da se pri verifikaciji kartice salju skenirana dokumenta ili je nekad dovoljno samp i ukucati tu cifru izmedju 1.00 i 2.99 i nakon toga normalno uplacivati u neku kladionicu?

metallac

Quote from: dignja on January 19, 2009, 11:16:04 AM
Pitanje jedno.Jel dovooljno za verifikaciju kartice da se ukuca onaj iznos izmedju 1.00 i 2.99? Mislim jel mora da se pri verifikaciji kartice salju skenirana dokumenta ili je nekad dovoljno samp i ukucati tu cifru izmedju 1.00 i 2.99 i nakon toga normalno uplacivati u neku kladionicu?

Ne trebaš ništa slati oni ti skinu sa kartice neki iznos,ti odeš u banku i vidiš koliko su ti tačno skinuli i ukucaš na sajt i to je to

dignja

Jel moze novac sa moneybookersa da se isplati na karticu sa koje je uplacen novac na moneybookers (U nasem slucaju da se isplati na  visa virtuon karticu Raiffeisen banke), a posle sa te kartice da se novac podigne u banci?

El Fenomeno

Moze naravno ali samo na Visa karticu koja je prethodno verifikovana.

Preporuka za clanove:

sparinjo

Ja sam na Moneybookers racunu verifikovao Visa Electron Paralympic debitnu karticu. Više o ovoj kartici na sajtu BancaIntesa.
"Visa Electron Paralympic je debitna kartica vezana za devizni račun, a možete je koristiti za podizanje gotovine i plaćanje roba i usluga u zemlji i inostranstvu.

Za izdavanje ove kartice dovoljna Vam je samo lična karta uz koju ćete otvoriti devizni račun.

Za Visa Electron Paralympic karticu ne plaćate mesečnu članarinu.

Donacije Fondu možete vršiti lično, putem jednokratne uplate na šalteru Banca Intesa, a prilikom aktiviranja Vaše Visa Electron Paralympic kartice možete samo odrediti iznos koji svakog meseca želite da donirate Fondu, a Banka će putem trajnog naloga to uraditi umesto Vas.

Banca Intesa i fond Paraolimpijskog komiteta Srbije obezbedili su Vam i dodatnu pogodnost i mogućnost za doniranje kroz popuste na velikom broju prodajnih mesta koja su se priključila inicijativi. Nakon svake transakcije na partnerskim prodajnim mestima, iznos popusta koji dobijate se deli - 30% popusta se donira Fondu, a 70% iznosa se vraća Vama, na račun Vaše Visa Electron Paralympic kartice.

Promet i stanje raspoloživih sredstava na Vašoj Visa Electron Paralympic donatorskoj kartici možete
saznati putem Banca Intesa On-line, 24 sata dnevno. Prijavite se za korišćenje u jednoj od ekspozitura Banke.

Stanje na Vašoj Visa Electron Paralympic donatorskoj kartici možete saznati u svakom trenutku i slanjem SMS-a na 1500 (ukucajte K razmak XXXX, gde XXXX predstavlja četiri poslednje cifre broja Vaše kartice) ili putem Telefonskog bankarstva pozivom na 011/310 88 88."
Sa ove kartice mogu da uplacujem na Moneybookers i da na istu podizem dobitke sa kladionice:)

fecaha

Interesuje me. Npr kod kladionice expekt. Uplatim npr 11e okrenem kes i npr imam 50e. I idem na isplatu sta je potrebno da bi isplatio pare na mb?

El Fenomeno

Da si prethodno uplatio novac preko njega i postoji mogucnost da ce ti traziti kopiju licne karte. U svakom slucaju, to sa njima ide veoma lako i bez ikakvih problema.

Preporuka za clanove:

fecaha

Ne nisi me razumeo ;D

Imam na mail sa kojim sam kreirao mb i expekt nalog. Sada uplatio sam npr na expekt 11e sa mb. I sada da bi isplatio te iste pare na mb sta je potrebno?

Znam da kod bet at home treba malo da se saceka i to je to. A kod expekt?