News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 12:49:01 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

SKRILL....(Moneybookers)

Started by El Fenomeno, November 06, 2007, 02:16:54 PM

Previous topic - Next topic

kori983

ja sam obisao bar jedno 50ak kladionica, procitao isto toliko term&cond, zabelezio sve koje dozvoljavaju igrace iz srbije, i onda...kad sam na sbr video rejtinge, zalbe, i neprijatna iskustva drugih igraca...samo sam krenuo da precrtavam, da bi se spisak sveo na par svetskih kladionica, bukvalno :)

necu vise ovde o bonusima, obecavam...saltam se na temu da bacim pogled, a poslednje pitanje u vezi sa mb (za sada :) ) odnosi  se na ovo:

Upon completion, the verification fee will be refunded to your Moneybookers account and your card will be verified with an upload limit of 750.00 EUR in any 60 day period.

da li to znaci da cu nakon verifikacije/registracije kartice u naredna dva meseca moci sa nje da uplatim zbirno najvise 750e?

El Fenomeno

Upravo tako samo sto bi taj limit trebao da bude 1500 a ne 750, malo mi to cudno ali mozda sto jos nisi uplacivao. Vremenom ce se povecati taj limit koliko mi se cini!

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

kori983

nisam nista uplacivao, posto kartica jos uvek nije gotova. samo me buni kako/zasto se taj limit ne sabira sa ostalima (pocetnim+verifikacijom adrese)

El Fenomeno

Ne sabira se za uplatu ali se zato sabira za isplatu sto je naravno najbitnije sem ako imas nameru da stalno ulazes i gubis a to nemas nameru sigurno.  .[;-)].

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

kori983

kori983

na svaku uplatu na mb racun, debitnom karticom, naplacuju 1.9% provizije?? a bankovni transfer je free?
u prevodu:
karticom uplatis 100e, na racunu ces imati 98.1e
bankovnim uplatis 100, na racunu 100??

El Fenomeno

Dobro si shvatio samo sto treba dodati i to da preko kartice novac leze istog momenta a na bank transfer mora da se ceka 2-5 radnih dana.

Ja se trudim da sto manje uplacujem a sto vise da povlacim tako da mi ovo i nije toliko bitno mada za ovo cekanje nije mi nikakav problem da mi uzmu tih 1.9% a novac je istog momenta na raspolaganju.

Kad je povlacenje novca u pitanju bank transfer nema sta da trazi pored kartice.  .[;-)].

Preporuka za clanove:

mythos

Jel moze meni neko da objasni gde je taj Chat sa sluzbom na moneybookers.com sajtu. Ja nikad u zivotu nisam to izvalio.

kori983

moze, ali chat sa sluzbom sluzi samo Security Token, odnosno sigurnosni uredjaj koji generise dodatnu sifru. Za sve drugo sto te interesuje, preusmeravaju te na mail podrsku, tako da slaba vajda od chata, osim ako ne zelis s.token

El Fenomeno

Tako je mada oni imaju odlicnu email podrsku i za sva pitanja koja te muce mozes pronaci sekciju gde treba da ga postavis i veoma brzo dobijas odgovor.

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

Quote from: kori983 on October 15, 2010, 03:47:49 AM

resio sam da uplatim novac bankovnim. u banci su mi rekli da takva transakcija kosta 0.8% , minimalno 10e.
dodao sam bankovni racun na mbu i verifikovao adresu.
pitanje je, da li mogu da odmah uplatim 100ak eura ili moram prvo da ga verifikujem sa transakcijom do 15, pa onda ostatak?

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

Mozes da uplatis svih 100e ali oni mogu u svakom momentu da ti traze verifikaciju racuna i da on bude blokiran dok se ne odradi verifikacija pa ti je zato mnogo bolje da to odmah verifikujes i posle si miran.

Preporuka za clanove:

Ivan19

Da se nadovezem na prethodnu pricu, pokusao sam pre par dana da u raiffeisen banci posaljem novac na moneybookers da bih verifikovao racun, kada sam sluzbeniku pokazao onu instrukciju za uplatu, on me je pitao da li imam doznaku, posto novac saljem novac pravnom licu.
Nesto u smislu da mi oni(moneybookers) posalju mail,pa ja njima da to pokazem...
O cemu se ovde radi, da li je neko imao slican problem?

El Fenomeno

Hmm....nisam cuo da je neko imao slicnih problema. Bilo je dosta problema sa onim kodom za verifikaciju jer ga je jako tesko pronaci na izvodu ali za ovaj tvoj problem nisam jos cuo.   .[hm].

Probacu da saznam o cemu se tu zapravo radi a ti do tada mozes poslati mail moneybookersu jer mozda oni znaju sta je u pitanju.

Zato ja svima preporucujem kombinaciju Visa Virtuon i Moneybookers.

Preporuka za clanove:

mythos

Citao sam par stranica unazad posto sam imao neki problemcic sa mb ali sam resio.

Osoba moze imati dva naloga,tj. jedan ali ga moze otvoriti nakon starog.Ja sam primer:
Otvorio sam na jednu osobu i zaboravio sifru za mejl,proslo je neko vreme i hteo sam da koristim njegov nalog ali nisam mogao.
Pokusao sam na blef da otvorim novi i uspeo stime da  sam morao da potvrdim da ta osoba nema veze za onom na koju je bio registrovan stari.Tj. da on nije otvorio taj stari vec da ga je neko uhakovao...