News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 06:45:06 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

SKRILL....(Moneybookers)

Started by El Fenomeno, November 06, 2007, 02:16:54 PM

Previous topic - Next topic

masic

danas sam zatrazio isplatu  sa moneybookersa i kada stigne  na visu odmh ga vracam nazad da vidim jel ce mi dozvoliti uplatu za kladjenje javljam sta se desilo pozz

El Fenomeno

Samo obrati paznju na onu opciju i neces imati nikakvih problema.  ;)

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

masic

jos nije stgao novac na visu a trazio sam isplatu preko moneybookersa prosli put je bilo u petak uvece

El Fenomeno

Uhvatio te vikend pa zbog toga to traje duze. Ocekuj novac ili veceras ili sutra u toku dana sigurno.  ;)

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

masic

ona opcija je stiklirana znaci samo cekam da stignu pare na karticu i onda da ih vratim na moneybookers valjda ce tada biti uredu

El Fenomeno

Ne razumem, kako si uspeo da stikliras tu opciju kad ti novac jos nije ni stigao do kartice?!

Prilikom vracanja novca sa kartice na moneybookers stikliraj opcije kao na slici ispod:

Prva stiklirana opcija je da mozes novac koristiti za kockanje a druga da ti zapamti podesavanja da ne moras stalno to da stikliras.

Preporuka za clanove:

masic

hvala stigle pare kada sam zatrazio u ponedeljak stigle u petek oko 19-20 i odmah vratio nazad na moneybookers i sa njega na kladionicu bet365 i dzvolili su  mi za kladjenje puno si mi pomogao hvala puno ;)

El Fenomeno

Nema na cemu....ovaj forum i sluzi u te svrhe!!!   ;)

Preporuka za clanove:

bojankoske

Imam problem imam visa virtuon karticu raiffeisen bank i nalog na MB. Verifikovo sam adresu ostalo mi je jos verifukacija kartice.
Address   Verified
Credit/debit card   [Verify]
Bank account   Registered

Kad hocu da verifikujem karticu izbaci mi sledece:

Account holder:   Moneybookers Ltd.
Bank:   Commerzbank
City/Town:   Frankfurt
SWIFT:   COBADEFF
IBAN:   DE23500400000581732500
Account currency:   EUR, USD, GBP, CAD, JPY, SGD, HUF, AED, SAR, QAR, MAD, JOD, TND, OMR, RSD, RON
Reference:    XXXXXXXX   Your user ID - MUST BE PROVIDED!

Ja sam sa ovim otisao u banku i oni mi kazu da je nemoguce izvrstit uplatu na ovaj razun. Da je zakonodavac zabranio uplate ka MB. Pa me interesuje kako da aktiviram karticu. Imam i Intesa internet za rezervnu varujantu. I oni nemogu da izvrse Nostro doznaku. Hvala na ukazanoj pomoci.

El Fenomeno

Nista od ovih podataka koje si naveo ti nisu potrebni za verifikaciju kartice.
Da bi verifikovao Visa karticu potrebno je da na racunu imas min. 3 eura...kliknes na opciju za verifikaciju.....nakon toga moneybookers automatski skida iznos izmedju 1-2,99 eura. Nakon toga je potrebno otici do banke, uzeti izvod i videti tacno u cent koliko je moneybookers skinuo sa racuna.
Taj iznos upisati u predvidjena polja na moneybookersu i to je ceo proces.
Ovde mozes procitati kako sam ja to odradio za 2-3 minuta: http://forum.bonustipovi.com/index.php?topic=269.90

Dobrodosao na forum
pozz i srecno

Preporuka za clanove:

DonVuk93

Pozdrav! Nedavno sam otvorio moneybookers racun. Sad bih hteo da uplatim pare na njega pa ne znam odakle da pocnem: da otvorim samo devizni racun ili da uzmem visa virtuon raiffeisen banke( i koliko treba dana da dobijem tu karticu). Uglavnom, mene trenutno interesuje kako da najbrze uplatim novac na MB a da me banke ne pokradu! U petak sam bio u Meridian banci i tamo su mi rekli da uzimaju  za slanje para u inostransto preko 1000 dinara!!! Recite mi samo to molim Vas!!!!!!

PS: Ako bi neko hteo da mu posaljem pare post netom ili bankom a on meni sa njegovog MB na moj, bio bih mu vecno zahvalan!!!!

El Fenomeno

Najbrza opcija je da ti neko posalje na tvoj moneybookers nalog novac.
Ako to ne pronadjes onda ti ne preostaje nista drugo do otvaranje Visa kartice i to je najbolje uraditi u Rajfajzen banci. Ceo proces traje oko 7 dana. Vise o Visa Virtuon kartici mozes procitati u ovoj temi http://forum.bonustipovi.com/index.php/topic,269.0.html

Dobrodosao na forum

Preporuka za clanove:

DonVuk93

DonVuk93

Evo mene opet, izvinjavam se sto gnjavim! Posto sutra idem u raiffeisen da otvorim visa karticu pretpostavljam da je naravno necu sutra odmah dobiti, pa pitam da li postoji neki nacin da odmah sutra preko te kartice koju jos necu dobiti uplatim nekako pare na MB!?
I jos jedno pitanje: ako ovo ne moze, ja prakticno necu nikakve pare imati na MB, i da li se onda verifikacija kartice vrsi ,,rucno'', tj. moram da skeniram karticu i te ostale papire i posaljem ih e-mail-om? Hvala puno! :)

I jos samo jedno pitanje: ako pokusam drugom metodom i addujem devizni racun na MB i ako hocu da posaljem pare preko tog deviznog na MB da li prvo moram da verifikujem taj devizni racun ili ce mi pare stici na MB ali ih necu moci podizati dok ne verifikujem racun?

bojankoske

admin to si jeno 100 puta objasnio na forumu Kad unjem u moj MB i idem na My accounte iden na Credit/debit cart  Verify tu mije registrvana visa virtuon VISA 4xxxxxxxxxxx4340 (05/11)   verify [?]    primary   disable [?] . A kada idem na uload funds i stikliram Credit Card  dobijem ovo: Your

account is locked for outgoing transfers and credit/debit card payments therefore we cannot complete this transaction.

To unlock your account, you must upload funds into your Moneybookers account via bank transfer.   Inaravno idem na uploda founds i izbaci mi gore posatke koje sam vec postavo. To jes na koji racun da uplatim. Sta sad da radim? Hvala na pomoci.