News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 08:50:05 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

SKRILL....(Moneybookers)

Started by El Fenomeno, November 06, 2007, 02:16:54 PM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

O tome mozes procitati vise ovde jer smo vec o tome pisali pa da se ne ponavljamo: http://forum.bonustipovi.com/index.php?topic=268.195.

Tu ces naci sta treba da odradis kako bi verifikovao devizni racun.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

masic

znaci treba da posaljem novac iz raiifausen banke moneybookersu bank transferom i onda cemi stici dcode na kucnu adresu i onda upisem na sajtu

El Fenomeno

Ja ne znam da li si ti procitao onu stranu koju sam postavio ili samo nisi dobro shvatio?!

Treba da povuces sa moneybookersa na devizi i to iznos manji od 15 eura a code ces dobiti na izvodu u banci koji posle upisujes u potrebno polje i gotov postupak.  ;)

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

srele8

Pozdrav. Admine pomagaj, moj prijatelj i ja smo platili dojavu preko moneybookersa ali to je bila prevara, kako da otkrijemo prevaranta? dal je moguce da vidimo njegovo ime i prezime, adresu??? Prijatelj mi kaze da mozemo videti kako je povukao novac ili na ciji je racun poslao?

El Fenomeno

Pre svega dobrodosao na forum.
Sto se tice tvog problema stvar nije bas najbolja po tebe a evo i zasto.
Kao prvo tvoj prijatelj nije u pravu jer ti nikako ne mozes da otkrijes kako je povukao novac ili gde je novac poslao. Ako on zna neki sistem neka javi ali tesko...!
Jedini nacin da saznas te infomacije je direktan poziv support-u kako bi oni resili tu stvar....ali problem nastaje sto ti nemas nikakav dokaz o prevari sem da si tamo nekom uplatio neki novac sto oni mogu da provere.
Siguran sam da ti nemas dokaz da si bas platio dojavu jer to nije legalno i tako nesto ne postoji. Da je neka druga roba u pitanju, pa da imas neku fakturu ili neki ugovor....ovako bez dokaza ih kontaktirati mozes samo jos vise da nadrljas jer ce ti biti blokiran racun za stalno.

Ako ti nije bitan moneybookers racun i neces ga koristiti u buducnosti ti onda probaj ali moj savet je da nemas nikakve sanse da to isteras do kraja....gledaj na to kao jednu skolu, platio si da ne bi vise pravio takve greske.
Nadam se samo da nije neki veliki iznos u pitanju!!!

Preporuka za clanove:

srele8

>:(

hvala na odgovoru. Ne isplati mi se onda da to jurim, posto nisam mnogo ni platio ali opet ne volim posto me je prevario, opet hvala na brzom odgovoru, i savet je da ne kupujete dojave

El Fenomeno

Razumem te u potupnosti ali je bolje odustati od toga posebno kad je mali iznos u pitanju.
Sto se tice dojava, svi oni koji to hoce i zele da kupuju moraju dobro da razmisle i da dobro povere kome daju svoj novac.

Preporuka za clanove:

masic

znaci tako zatrazim isplatu manju od 15evra i odmen do banke i trazim code a posle koliko dana da trazim izvod od raiffausen banke hvala

El Fenomeno

Pa kad ti legne novac tada odes i trazis izvod a za to je potrebno negde oko 3 radna dana.

Preporuka za clanove:

masic

ja ipak mislim da mi je verifikovan devizni bank transfer jer mi dozvoljava isplatu mozda kada sam verifikovao virton karticu verifikovan mi je i bank transfer.ali poslacu im 5e da bi mi povecali limit jos za 2500eura wiew limit tako pise

El Fenomeno

Pa mora da ti dozvoli jer kako bi ti onda mogao da ga verifikujes. Na taj nacin samo povecavas limit i to je sve.

P.S. Probaj da povuces iznos veci od 15$ pa ces shvatiti o cemu pricam!

Preporuka za clanove:

masic

probacu ili da ih ovem telefonom kada mi bude kosija tu da saznam jer verifikovano ili nije

masic

koliko je 15dolara koliko je to u evrima ja imam racun samo u evrima

El Fenomeno

Preporuka za clanove:

masic

znaci oko 12eura hvala