News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 12:48:18 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

SKRILL....(Moneybookers)

Started by El Fenomeno, November 06, 2007, 02:16:54 PM

Previous topic - Next topic

Shuster92

Verifikacija adrese. Ono kad treba da mi posalju pismom neki code i ja to da unesem na sajtu.

El Fenomeno

Pa to zavisi, traje od 3-4 dana pa do cak mesec dana, sve zavisi gde se pismo salje. Za nase podrucje ovde mislim da je negde oko 2 nedelje ali nisam 100% siguran. U svakom slucaju ne treba brinuti jer je proslo samo 6 dana.
Ja sam i zaboravio na tu verifikaciju kad mi je pismo stiglo tako da nisam tacno racunao mada mislim da je bilo sigurno dve nedelje od pokretanja postupka za verifikaicju.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Shuster92

ok...posto tamo pise 5 radnih dana msm....a moze li se bez toga koristiti racun bez problema?

El Fenomeno

Naravno. Tom verifikacijom samo povecavas svoj limit ukupnih transakcija.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Shuster92

Shuster92

Samo da kazem da mi je stiglo danas pismo sa kodom :D

2.5k mi je limit sad...znaci sad upatim prvo pare kod njih preko visa virtuon kartice?

El Fenomeno

Mozes preko kartice, nije nikakav problem. Kad i nju verifikujes onda ce ti se jos vise povecati limit.

Preporuka za clanove:

nishlije

Ja sam ukucao na mb 1.21 da bi verifikovao karticu ali pise da nije tacan iznos i da pokusam ponovo za 24h pa me interesuje da li treba da sacekam koji dan da prodje od dana kada su mi skinuli iznos sa racuna, ja sam odmah proverio stanje i ukucao ovaj iznos...

El Fenomeno

Gde si skinuo ovaj izvod? Kako mi se cini, imas online pristup racunu ali je bolje da odes u banku i da od njih trazis direktno da ti daju izvod i da ti tacno u cent kazu koliko je skinuto sa racuna.

Preporuka za clanove:

nishlije

U pitanju je visa internet kartica intesa banke, imam online pristup racunu. Pitao sam jer mislim da sam pre 2-3meseca procitao da je neko napisao za istu ovu sitaciju i kao da treba da se saceka valjda da novac bude u "dospele obaveze". Ipakcu otici u banku da proverim...

El Fenomeno

Najbolje u banku direktno, uzmes izvod i tacno vidis koliko je otislo sredstava na moneybookers.

Preporuka za clanove:

frode14

Admine,
Imam Visa electron debitnu karticu Raiffeisen banke(BiH).Sa njom sam registrovan na par kladionica i sve funkcioniše ok.
Neke kladionice mi ne omogućavaju upltu i isplatu preko ove kartice pa hoću da se registrujem na Moneybookers.
Imam par pitanja povodom toga:
-Da li Moneybookers podržava registraciju sa Visa electron za BiH)
-Koliko vremenski treba da se prebace pare s moneybookersa na karticu?
-Mogu li da kao devizni račun na banci koristim deviznu štednu knjižicu koju imam na Raiffeisen banci?
-Mogu li uporedno sa moneybookersom posle registracije još uvjek da koristim normalno uplte i isplate direktno s kartice da ne bih mjenjao postavke na već postojećim kladioničkim računima?

Malo sam opširan ali bi mi dosta pomogao da se ne maltretiram za informacije posvuda
Hvala unaprijed

El Fenomeno

1. Podrzava
2. Kao i iz kladionice kad povlacis, znaci neka 3-4 radna dana.
3. Nisam bas najbolje razumeo pitanje.
4. Nema to nikakve veze sa moneybookersom, ti i dalje mozes da odradjujes sve kao i do sada, samo sto ces imati jednu opciju vise za uplatu i povlacenje novca (moneybookers).

Preporuka za clanove:

frode14

Hvala.
Pa pošto visa electon mora biti vezana za devizni račun na banci(tako sam čuo),neznam da li on već postoji ili trebam otvarati novi.Imam otvoren račun za deviznu štednju,na to sam mislio

Shuster92

da li mi pare mogu stici na moneybookers racun i ako nisam registrovao karticu? samo sam uneo ovaj kod za verifikaciju adrese. U pitanju je 200-300eura.? I ako moze da li je moguce vrsiti uplate i isplate na moneybookers i kasnije i da li se pare mogu skinutu na karticu??? jos jedno pitanje: ako mi je limit na moneybookersu 2.5K to znaci da nmgu da vrsim transakcije kad mi ukupno (isplate, uplate) predje 2.5k? hvala unapred