News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 12:41:51 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

SKRILL....(Moneybookers)

Started by El Fenomeno, November 06, 2007, 02:16:54 PM

Previous topic - Next topic

Shuster92

A koliko je to malo otprilike? I da li MB uzima provizije pri transakciji?

El Fenomeno

Pa vec sam ti odgovorio da MB pri takvim transakcijama ne uzima procenat. MB uzima procenat samo kod povlacenja novca npr. na karticu i to 1,8%.

Sto se tice kladionica vecina ovo uslugu obavlja besplatno ali i ako uzimaju racunaj da je to max. 2,5%

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Shuster92

bozicso

ja sam imao uplatu sa svog deviznog na MB racun i sad mi pise da je taj devizni racun registrovan, da li treba da radim tu verifikaciju ili da cekam da je oni traze?
pre uplate je pisala mogucnost da verifikujem racun, ja kliknuo da vidim sta treba, i dobio sliku kao Svetlana, znaci njihove podatke da uplatim novac, ja to napravio u Intezi, toliko su bili komplikovani da je bilo lakse oteliti bika, nego poslati svoje pare tamo! pare legle za 30 sati od uplate i sad pored racuna pise registrovan! treba li to menjati u verifikovan?
opklada je džentlmenski sporazum dva gospodina.

svetlana

MB mi poslao verifikacioni kod a ovi u banci neznaju da ga nadju :(  ....sta da im kazem....smorila sam se totalno sa njima ....jel ima neko creenshot da i sama vidim sta trazim :((((( ....???????   

El Fenomeno

@bozicso
Ako sve funkcionise kako treba nemas razloga da bilo sta diras.

@svetlana
Problem je sto to ja licno nisam radio pa ne mogu sa sigurnoscu da ti kazem gde se taj code tacno nalazi. Pokusacu danas u toku dana da se raspitam i da nadjem resenje. Ako mozes slikaj izvod i okaci ga ovde da vidim.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

svetlana

ok...pokusacu da skeniram pa da stavim ....ali mi ne radi " insert image " ovde :(  ah koji sam baksuz

El Fenomeno

Kako ne radi?
Ides na REPLY pa na Additional Options... i ubacis sliku. Ili je hostuj negde npr. imageshak ili imagevenue pa postavi link.

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

Jel mozes ti da vidis koliko cifara je potrebno, tamo kad odes na moneybookers?

Ako je vise cifara u pitanju onda mi jedino logicno deluje ovaj code 878127498.

A na ovom drugom dokumentu ovaj TRN ID, sem ako to nije tvoj licni broj na moneybookersu! Probaj pa vidi sta ce se desiti.

Preporuka za clanove:

svetlana

Probala sam ...nisu to kodovi...kad bih samo mogla da vidim kako izgleda dokument na kojem je taj code ..onda bi otisla u banku i samo im pokazala sta da mi daju ...

El Fenomeno

Probacu ja da posaljem mail moneybookersu pa cemo videti.

Preporuka za clanove:

svetlana

ti si stvarno ludilo....hvala ti za ovo !

El Fenomeno

Malo sam se raspitao, nisi jedina koja je imala slican problem. Najlakse ga mozes resiti tako sto ces im poslati mail gde ces im objasniti da ne mozes da nadjes taj code koji ti traze ali im zato saljes kompletan izvod. To je onaj prvi dokument koji si okacila ovde. Posalji im to jos sutra, uloguj se na mb i imas tamo email support pa im tamo sibni izvod.

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

Evo sta treba da uradis:

Uloguje se - Email support - Account/Security - You have requested information and/or documents from me

Ubacis dokument i dole napises o cemu se radi i opises problem.  ;)

Preporuka za clanove:

svetlana