News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 12:40:42 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

SKRILL....(Moneybookers)

Started by El Fenomeno, November 06, 2007, 02:16:54 PM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Mislim da si dobro upisao racun.
Sto se tice kartica bilo koja od te dve zavrsava posao mada ja uvek volim da imam posebnu karticu samo za online kladjenje i u tu svrhu koristim Visu Virtuon (rajfajzen banka).
Novac kad povuces na karticu on se automatski nalazi na tvom racunu jer su oni povezani tj. kartica ne moze da funkcionise bez deviznog racuna.

Najbolja opcija je da uzmes karticu i da nju verifikujes na MB.  ;)

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

bozicso

hvala, tako sam i mislio, jer kartice su debitne znaci da nemogu bez deviznog a nebi trebalo ni banka da naplacuje nesto za te kartice u vidu mesecnog odrzavanja bas jer su debitne, bolja je varijanta sa karticom jer brze dobijem novac na racun, ali zbog veceg limita reko da ubacim i racun pa da ga verifikujem, da li se za povlacenje na karticu uzima isto 1,80 eura (MB) kao i za povlacenje na racun? i da li nase banke uzimaju nesto u tom slucaju kad podizem na karticu, za devizni racun znam da umu 400 dinara!
opklada je džentlmenski sporazum dva gospodina.

El Fenomeno

Mozes da odradis sve vrste verifikacija cisto zbog limita ali je najbolje koristiti karticu.
To je realno najbrzi i najbolji nacin za povlacenje. Isti uzimaju 1.80 eura kao i za povlacnje na racun ali nemas nikakvu proviziju kad uzimas iz banke sto je veoma bitno.
Kad je kartica  u pitanju (Visa Virtuon) placas odrzavanje 20 din. mesecno i to je sve.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

svetlana

Cao ...imam jedno pitanje u vezi moneybookersa.....
Pre godinu dana sam se registrovala na moneybookers ...i tad su mi trazili da registrujem kucnu adresu , stiglo je pismo sa kodom i sve sam to obavila vrlo lako . Bez problema sam skidala pre sa moneybookersa na svoj devizni racun . E sad su mi poslali obavestenje da moram da registrujem taj moj bankovni devizni racun . Mene zanima dali je moguce da taj kod za registraciju postoji vec na mojim proslim uplatama u izvodima u banci ?

El Fenomeno

Ne postoji taj code na tvojim uplatama od ranije. Moraces sada da odradis proces verifikacije, slicno je kao i verifikacija kartice.

Preporuka za clanove:

svetlana

aha...ok hvala ...napokon neko razume kad pricam o moneybookersu , ovi u banci samo trepcu i gledaju me belo kad spomenem MB. jos samo jedno pitanje i necu vise daviti ...
Znaci moram da odem u banku i da im dam instrukcije kako da posaljem pare na moj MB racun ...ok ..jel to ova adresa na koju saljem?   i ako postoji jos nesto da moram  da napomenem ovima u banci moli te reci mi sta jer oni nemaju pojma i totalno sam skepticna u vezi njih . ( objasni mi kao da imam 6 godina :) ) ....hvala puno ...kakva sreca da sam nasla ovaj forum !

Please transfer from a bank account in your name any amount of your choice to:

Account holder:   Moneybookers Ltd.
Bank:   Commerzbank
City/Town:   Frankfurt
SWIFT:   COBADEFF
IBAN:   DE23500400000581732500
Account currency:   EUR, USD, GBP, CAD, JPY, SGD, HUF, AED, SAR, QAR, MAD, JOD, TND, OMR, RSD, RON
Reference:      Your user ID - MUST BE PROVIDED!

El Fenomeno

Ove podatke sto si poslala, to je ono sto ti treba da bi uplatila novac, samo pazi...obavezno upisi onaj ID dole. Znaci, napises sve ove podakte kao i taj ID i odes u banku, na salteru samo das taj papir i kazes da hoces da uplatis na taj racun novac. Nemoj da ulazis u dalju pricu sa njima jer oni nemaju blage veze sa zivotom.

Jedno pitanje, da li si dodala svoj racun na moneybookers? Ako nisi , dodaj ga, imas opciju ADD A NEW BANK ACCOUNT. Ne znam tacno koja je procedura trenutna za verifikaciju deviznog jer su je menjali, nije ista kao sto je bila pre par godina. Kad su ti zatrazili tu verifikaciju, trebalo bi da su pustili poruku sa objasnjenjem sta treba da uradis. Ako imas tu poruku postavi je ovde da mogu onda tacno da ti objasnim.
U svakom slucaju odradi ovo sto sam ti rekao, a kad odes u banku na onaj nacin uplati novac.

Preporuka za clanove:

svetlana

ok...postavicu ti sad sliku al ne radi mi ( insert image ) jel to mozda do opere ?

svetlana

ok nebitno za sliku....nego u vezi sa tvojim pitanjem za dodavanje racuna na moneybookers...< ja taj , jedan jedini racun koristim vec godinu dana , i sve je bilo ok , uspesno sam skidala pare sa MB na taj moj devizni racun . Neki dan su mi legle neke pare i odem na withdraw i sve odradim po obicaju da bi na kraju dobila ovo :

>Identity verification through a bank account

In order to verify your bank account, you need to request a bank transfer withdrawal with an amount less than USD 15.00. We will then make a payment for this amount to your bank account and include a unique verification code in its reference field. This is the code which you will have to enter after you receive the payment.

The verification procedure should be completed within 3 banking days. As soon as you enter the verification code successfully in the field below, your member status will be upgraded to 'verified'. You will then be able to request withdrawals from your account freely.

Znaci cisto da im dokazem da sam JA > JA ....al sam se uplasila malo zato sto nikad nisam punila svoj MB racun nego samo skidala ....bojim se da nesto ne zeznem a pare mi vise na MB racunu ....eto to je to....

El Fenomeno

Ja koliko sam razumeo oni traze da povuces sa MB-a iznos manji od 15$ na svoj devizni racun. Kad ti stigne novac dobices i taj verifikacioni code koje posle treba da upises u potrebno polje i to je gotov postupak verifikacije.

P.S. Kad odradis sve ovo sto treba, onda idi u banku i lepo uzmi Visa Vrituon.  ;)

Preporuka za clanove:

svetlana

ahaaaa....znaci to traze hmmm...sad cu odmah da probam pa cu javiti sta se desilo....Sto se tice VISA Virtuon obavezno je uzimam i to odmah u ponedeljak idem u banku !
Hvala ti do neba....:)

svetlana

Bio si u pravu...skinula sam 14 dolara i proslo je ...

Stvarno si uvek u pravu :)))) Hvala xoxo

El Fenomeno

Preporuka za clanove:

Shuster92

iam jedno pitanje....kad se pare uplacuju sa MB u neku kladionicu i kada se isplacuju iz kladionice na MB da li se uzima odredjena provizija?

El Fenomeno

To zavisi da li kladionice uzimaju procenat ili ne. Ako igras u onim koje su visokog rejtinga, oni obicno za ovu vrstu transakcija ne uzimaju nikakav procenat ili uzimaju nesto veoma malo sto se i ne oseti.

Preporuka za clanove: