News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 03:13:24 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

SKRILL....(Moneybookers)

Started by El Fenomeno, November 06, 2007, 02:16:54 PM

Previous topic - Next topic

dava

Quote from: Admin on January 23, 2010, 03:52:56 PM
Nisam bas najbolje razumeo, kako si ti uplatio novac na racun, da li si preko te Vise ili si napravio u nekoj kladionici pa povukao na moneybookers?

Otvaranje drugog racuna je veoma, ali veoma glup potez, nije mi jasno zasto si to uradio ali dobro. Ako mozes odgovori mi ona ovo pitanje da bih onda mogao konkretno da ti kazem u cemu je problem.
Nadam se da će sad biti sve ok. Ugasili su mi onaj spomenuti drugi račun, primili su poslane dokumente faxom, sad sam sav novac prebacio na kladionicu i s nje većinu novca prebacio na svoju vizu a neÅ¡to sitno ostavio za klaÄ'enje. Å to se tiče MB računa utipkao sam 2.00 eura za onu verifikaciju i sad kad mi stigne izvod s banke uslikat ću ga digitalcem i prebaciti im i to kao uvid da je to zapravo moja viza i gdje se fino vidi transakcija onih sitnih oko 2.00 eura. Nadam se da ću poslije moći i na vizu skidati lovu, do tada mogu prebacivati s MB na kladioničke i obratno... ;)

El Fenomeno

Ta verifikacija se radi automatski, ne radi se to tako.
Imas opciju da je verifikujes...odradi to...moneybookers sam skine sa racuna iznos izmedju 1 -2.99 eura...proveris u banci izvod i u predvidjeno polje na moneybookers nalogu ukucas tacan iznos. To je ceo postupak!

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

dava

H
Quote from: Admin on January 26, 2010, 11:09:37 PM
Ta verifikacija se radi automatski, ne radi se to tako.
Imas opciju da je verifikujes...odradi to...moneybookers sam skine sa racuna iznos izmedju 1 -2.99 eura...proveris u banci izvod i u predvidjeno polje na moneybookers nalogu ukucas tacan iznos. To je ceo postupak!
Hvala Admine,  8)

slobaa

ovako ja imam pitanje za admina...ovako ja imam otvoren account na mooneybookers vertifikovao sam karticu imam i onu visa virtounku...e sad kada idem na upload funds i idem na credit card izbaci mi ovo... Your account is locked for outgoing transfers and credit/debit card payments therefore we cannot complete this transaction.

To unlock your account, you must upload funds into your Moneybookers account via bank transfer.

OK    .........sta treba da uradim?

El Fenomeno

Zakljucan ti je racun i ne mozes da izvrsis depozit preko Virtuonke.
Da bi otkljucao racun moras da izvrsis ulatu preko bankovnog racuna odnosno bank transfera. Za to ti treba poseban devizni racun, novac na njemu i podaci od banke SWIFT i IBAN.
U principu nista nije komplikovano samo je malo cimanje, nista vise od toga.
Ako negde zapne javi se da to resimo.

pozz

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

nishlije

1) Da li je SWIFT kod isti za sve intesa banke u Srbiji, ili se razlikuje u zavistonsti u kom gradu si otvorio racun???
2) Za nekoliko dana mi stize visa internet kartica (banka  intesa) i dobio i devizni racun koji je vezan za nju, jel kad verifikujem karticu na mb da li moram i posebno i taj devizni racun da verifikujem. I zanima me jos kad imam pare na kartici da li taj novac ujedno imam i na devizni racun ili se oni gledaju kao odvojeno pa moram da prebacujem novac sa deviznog racuna na karticu i obrnuto?!
3) I jel mogu ja na taj devizni racun koji je vezan za visa internet karticu da primam uplate iz inostranstva?

hvala...

El Fenomeno

1) Nisam bas siguran, uzmi u onoj banci u kojoj si otvorio racun.
2) Nema potrebe verifikovati devizni racun vezan za karticu, dovoljno je samo verifikovanje kartice. Kartica je vezana za taj racun tako da su sva sredstva koja imas na tom racunu, nema tu nikakvog prebacivanja.
3) Mozes da primas uplate ali samo preko kartice.

Preporuka za clanove:

noja

Pozdrav,

Ja sam sve lepo uradio prilkom registracije samo sam jedan  propust napravio.Umesto Eura ili dolara ja sam stavio dinar(RSD).

Da li  se to moze popraviti i kako ( znanje engleskog jezika mi je ravno translatoru) ?

hvala

El Fenomeno

Pozdrav noja,
Probaj ovako to da popravis:
Uloguj se - sa leve strane klikni na Email support - My Profile - I want to change the currency of my Moneybookers account

Ja ne mogu da promenim valutu jer sam ga vec mnogo puta koristio euro ali ti ces moci jer ga nisi nikad koristio. Pokusaj ovako pa ako zapne javi.

Preporuka za clanove:

noja

Zahvaljujem  ,
Ja sam  uspeo posto do sada nisam  imao  transakcija.
Jos jednom hvala i pozdrav  iz Kikinde

slasher

da li MB salje ovakao nesto posto mi je malo sumnjivo pogotovo sa kog je maila poslato

link vodi na

El Fenomeno

To mozes najlakse proveriti tako sto ces se ulogovati na svoj moneybookers racun. Ako ti ne izadje poruka da je potreban verifikacija onda ne obracaj paznju na ovaj mail.
U svakom slucaju misilm da ne treba da obracas paznju jer oni nikada ne pocinju mail sa Dear Moneybookers Member vec koriste ime i prezime. U ovom slucaju oni naravno ne mogu da znaju te podatke tako da je ovo klasican primer pokusaja prevare.

Preporuka za clanove:

bozicso

pozdrav admine ja sam nov u internet kladjenju pa bih imao par pitanja, imam devizni u banci intesi, i kad dodajem na MB taj racun upisao sam swift i sad kod broja racuna sam napisao RSxxxxxxxxxxxxxx da li sam dobro upisao ili netreba to RS nego samo brojevi?

sta mislis da je bolje da uzmem Visa Electron ili Visa Internet Karticu, obe su debitne ?
opklada je džentlmenski sporazum dva gospodina.

El Fenomeno

A koja ti je poruka izasla kad si upisao broj racuna?

Preporuka za clanove:

bozicso

http://openitnow.info/images/16Screenshot.png[/img]

mene interesuje samo da li sam dobro upisao racun, tj. da li treba ovako kako sam napisao ili bez RS odnosno samo brojeve da stavim, i sta predlazes za karticu od ove dve sto sam napisao?

i recimo kad podizem novac na karticu, da li to znaci da automatski novac imam i na deviznom racunu, odnosno da li su te dve stvari povezane
opklada je džentlmenski sporazum dva gospodina.