News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 06:06:39 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

SKRILL....(Moneybookers)

Started by El Fenomeno, November 06, 2007, 02:16:54 PM

Previous topic - Next topic

EviYan

1.VISA
2,MASTERCARD
3.DINERS
4.AMERICA EXPRES
5.JCB
DELTA/VISA DEBIT
7.VISA ELECTRON

El Fenomeno

Visa Virtuon je jedna vrsta Visa kartice koja se koristi samo za placanje na internetu. To je opcija 1. Nista ne brini, samo procitaj sta sam napisao u postu iznad i prati uputstva.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

EviYan

Taman posla...od samoinicijative....bar kod mene,nema  N I Å  T A....sve uprskam....Nego,kada smo već tu,a ne radi mi viÅ¡e MSN,na računu  ''Unibet poker-a'' sinoć sam osvojio fantastičnih 15.E.da li mogu to da ubacim na MB.ili da ipak otvorim prvo račun,koji će mi kasnije /daj Bože/ trebati da povlačim pare sa MB-a.....da li se razumemo?

Za savet sa profilom / uraÄ'eno / velčiko hvala.Već sam počeo da se brinem jer mi se rapidno puni mail box...

Pozdrav,vidimo se nakon Å¡to odem do grada , otvorim račun i uzmem karticu...da se ne bih i sam udavio - k'o  pop !?

El Fenomeno

Nema to nikakve veze sto jos nisi verifikovao karticu, ti slobodno mozes da povuces novac na MB. Medjutim, ako nemas neki plan sta sa novcem dalje, u koju kladionicu ga ulagati i slicno onda nemas neku potrebu ni da ga povlacis iz Unibeta jer tamo mozes i da se kladis, bar za prvo vreme. Ako povecas iznos na racunu onda povuci novac pa cu ti pomoci u savetima sta dalje.

pozz

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

EviYan

Vidim šta piše,to mi je stiglo i na meil...nije pomoglo ''odštikliranje'' prve dve opcije na profilu....ali,bojim se da ne razumem baš najbolje....KAKO DA POVEĆAM IZNOS ???---igrom i znanjem na ''pokeru'' ?! Ono,nije nemoguće,ali...sem ''vremena'' ... tu su potrebna i druga ''finesa'',kojih ja nemam,bar još ne.
Evo krupne nedoumice /ne umem da objasnim kako i otkud.../ registrovao sam se i na  ''BET-AT-HOME.COM''...gde su mi poslali na meil broj kladioničkog računa i pin,sa preporukom,da uplatu izvrÅ¡im preko MB-a ili bankarskom transakcijom na bankarski račun / i tu je naveden vlasnik računa..../....a u daljnjem textu - nedoumica?!....Radi se o 50% bonusa....pa sad,da li trebam shvatiti to ovako: kada bih imao 10.E. na MB-u i to uplatim na navedeni račun bet - at....10+(10 x 50%)=15  i to je moj saldo na pomenutom računu...s tom sumom mogu uć u igru / ne znam ni koju ni kako....ali,naučiću...nadam se/ E sad....koja je nedoumica....da li sa MB-a uplatiti tih 10.E. sada ili napuniti MB sa recimo 100.E i tih 100.uplatiti na račun bet-a kako bi bonus bio izraženiji..../mislim da je bankarska transakcija ovde apsolutno  n e p r e p o r u č lj i v a/.Zbog toga,aktivacija ''Moneybookersa'' se nameće kao potreba.Obrni okreni,sve počinje sa MB-om....pa kad je tako,a tako je,to je toliko evidentno-ZAÅ TO NEMA MB- PREVOD NA NAÅ E GOVORNO PODRUÄŒJE ?....ja sam se recimo registrovao na MB na jednom od ponuÄ'enih jezika....ali,to nije ''to''...ne znam kakva su iskustva kod drugih u tom pogledu.
Napred navedeno-nikako ne bi trebalo shvatiti kao neki plan,Å¡taviÅ¡e,pre bi potpalo pod upitnik ''Å¡ta i kako dalje''....Bogme,ima Å¡toÅ¡ta na ovom sajtu....ali,niÅ¡ta bez MB-a!!!Rizikujem da post bude obrisan ali,moram reć joÅ¡ ovo,a u prilog konstataciji da nema niÅ¡ta bez MB-a.Prilikom odigravanja utakmice Zvezde za Evro ligu  bila je dobra ponuda koliko sam razumeo,ako se ide na rezultat i joÅ¡ jedan susret je privuko moju pažnju,nastup Å tutgarta u TemiÅ¡varu a nije bio nezanimljiv dvoboj Panateikos:Atletiko....Da da....sva tri rezultata sam pogodio ali,nisam dobio niÅ¡ta....kako to?...pa lepo,nisam imao niÅ¡ta na MB-u da uložim....samim tim,nisam bio učesnik i....Nastojim da se tu neÅ¡to promeni....o p r o s t i t e ...Pozdrav!

El Fenomeno

Nije mi jasno zasto i dalje primas ove na mail ako si stiklirao prve dve opcije ali videcu jos malo sta tu moze da se uradi.
Sto se tice kladionice Bet-at-home imas sada promociju koja je pocela juce, odlicna ponuda 100% bonusa tako da se o tome mozes informisati ovde http://forum.bonustipovi.com/index.php/topic,2590.msg12612.html#new i sva pitanja koja budes imao u vezi bonusa postavljaj u toj temi.
Sto se tice toga sta je najbolje onda je to kombinacija moneybookers i Visa Virtuon o kojoj smo vec pricali pa ne bih da se ponavljam.

Preporuka za clanove:

EviYan

slučajno sam bio na pomenutoj adresi i video da je odista 100% bonus.Neka mi bude oprošteno što ću u nastavku reć...ali stvarno ne razumem....Poslao sam im meil,uz konstataciju,da je prihvatanje tog bonusa,moj siguran gubitak....i,možda sam imao i imam tu sreću,da još uvek nemam ništa na MB-u ...verovatno su do iste konstatacije došli i stariji vlasnici MB-a.Ma,bilo kako bilo MB. će mi trebati i tačka!Neko reče,da je - poslati nekome novac sa MB-a,toliko jednostavno....može se slati nekome ko ima sam e-mail ?!?....stvarno ne razumem kako je to moguće....ali,da nije,što bi mi onda tako što pomenuli???
A na meil,ovaj prethodni post,nije stigao na moju adresu jer....posle deÅ¡tikliranja prve dve opcije i nakon i daljnje isticanje poruka,na istom mestu iz padajućeg menija,Å¡tiklirao ''Nothing at all'' ... pojma nemam Å¡ta znači,ali,vidim da prethodni post,joÅ¡ nije stigao....ako ne bude viÅ¡e stizalo....onda je tu problem reÅ¡en....Pozdrav i  SVAKO    D O B R O !

EviYan

Negde sam pročitao,opet ovde negde,da su se pare pojavile nakon nekoliko dana 3-5.čini mi se.Ja sam iznenaÄ'en Å¡to nema prevoda za naÅ¡e govorno područje,jer,na jeziku na kom sam se prijavio na Moneybookers /u daljem textu  MB./...izričito stoji naglaÅ¡eno i podvučeno ... deponovanje novca na račun u MB može izvrÅ¡iti isključivo samo vlasnik tog računa,dok će se za sve ostale transakcije,ako se ukaže prilika i potreba,biti preduzimane mere sa velikom odgovornošću.Daj Bože da nisi potpao pod tom ''potrebom''...

Ako razumeÅ¡ EN.-to stoji i na engleskom .... zato,ja ću prvo svoj račun,pa svoju karticu i sa nje ću puniti MB. sa koga mogu,prema najavi,da poÅ¡aljem na bilo čiji e-mail /ne znam kako-al tako stoji/ a ne mogu sa MB-a da poÅ¡aljem da tvoj MB račun,jer bih onda prekrÅ¡io taj neki uslov i potpao bih pod udarnu kontrolu.Ja nisam hteo to da zapamtim,ali,jednostavno mi se nametnulo...pogledaj i reci da sam ja sve to pogreÅ¡no razumeo....al Å¡ta vredi,ja ne znam EN.da se svaÄ'am s njima....jedino da pokuÅ¡am na rumunskom,ali,povodom dopune konta,obratio sam se mailom,i dobio sam odgovor da se obratim MB-u....na engleskom.Bilo bi kudikamo lakÅ¡e,kada bi imali sve te uslove registracije i upotrebe....na naÅ¡em,razumljivom jeziku....ovako....neznam Å¡ta da rečem....

El Fenomeno

@EviYan
Novac mozes posati bilo kome ko ima moneybookers racun, potreban ti je samo njegov mail kojim je registovan na MB, nista vise.
I jos nesto, nemoj deliti savete za nesto sto nisi siguran. Upravo si napisao mnogo stvari koje nisu tacne i time samo zbunjujes ostale koji ovo citaju. Da li si se zapitao kako je moguce poslati nekom novac na mail? Kako to moze da se izvede? Naravno da je samo moguce slati novac sa MB na MB racun, nikako drugacije a za to ti je potreban mail onog drugog kome saljes sto sam vec objasnio na pocetku posta.
Ovo je samo dobronameran savet, nista vise, bez ljutnje.

@varan7
Novac mozes ocekivati danas do kraja dane, eventualno sutra. Moneybookers nema nista sa tim, to su odgovorni ljudi sa Unibeta.

Preporuka za clanove:

EviYan

To je to....kada nije objaÅ¡njenjo kako treba i do kraja.Odista na rumunskom piÅ¡e-da je moguće slati novac prosto i jednostavno u čitavom svetu,bilo kome,a primalac samo treba imati e-mail adresu.Ja ovim nikako nemam niti nameru niti želju-da ikoga zbunjujem....a straÅ¡no me zanima KAKO JE TO MOGUĆE.Poslao bih komÅ¡iji - probe radi -na meil....ali,ako on to ne bude primio,a ja neznam EN.da se raspravljam sa  ''X'' ----to će biti problem
U momentu registracije na MB-u,pomislio sam,da mi taÅ¡ta,koja je u Nemačku,uplati stotinak E.-ali,kada sam pročitao upozorenje....i čitajući postove na ovom sajtu,nametnula se spasonosna ideja...otvoriti račun /devizni dakako/ zatražiti karticu i sa nje , po potrebi ulagati u MB.Ne bih da maltretiram čitaoce,da sa ''copy-paste'' ovde prikažem Å¡ta piÅ¡e na rumunskom MB-u.Verujte mi na reč,a ako se joÅ¡ neko registrovao poput mene,sigurno je sve ovo video,vidi i može da potvrdi.A odista.....slanje novaca sa MB-a nekome koji ima samo e-mail...ne izgleda ''malo  Å¡aÅ¡avo'' već ''tuto kompleto''....Å¡ta ću,to piÅ¡e.

EviYan

Upravo sam zatražio u telefonskom razgovoru sa prijateljem u Rumuniji objaÅ¡njenje a povodom transakcija preko e-maila uz MB.Jeste tako je,ali je u pozadini marketinÅ¡ki trik.Neznam koliko ću moći to u najkraćem.Ja imam sredstva na MB....i hoću da poÅ¡aljem 1.E.komÅ¡iji.....na njegov e-mail.I to se odradi u 4.navedena koraka.Poenta je u tome,Å¡to će komÅ¡ija primiti obaveÅ¡tenje,da mu je  /poslat novac/ kojim može raspolagati registracijom na MB.Znači...on koji pojma nema o MB-u...na najjednostavniji način postaje član!!!....a neko odvaja grdna sredstva u reklamne svrhe....

El Fenomeno

Prvo nek se komsija registruje pa mu tek onda posalji novac, nikakvo slanje pre nego sto on otvori racun.

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

Ja sam uvek u pravu  ;)

Nekad ne ide sve glatko ali neces imati problema u buducnosti ako se budes drzao proverenih kladionica iz grupe A i B.

pozz i srecno

Preporuka za clanove:

DeHickok

Ovaj moneybookers me pocinje nervirati :). Problem je u prebacivanju para sa moneybookers-a na moju visu karticu (raiffaisen :) ). Neki put me pusti da prebacim 300 EUR, neki put me ogranici na 100 EUR, a trenutno (doduse tek od juce :) ) mi ne dozvoljava nista da prebacim na visu (ammount of money that i can withdraw through VISA je trenutno 0 i ako imam 200 EUR, btw. juce sam povukao 150 EUR jer mi nisu dozvolili da povucem vise). U cemu je problem ? Da li neko ima slicna iskustva tj. nevolje ? Dobio sam, ranije, od njihove podrske nemusto obrazlozenje da me to u stvari ogranicava moja banka ili ti ne znam ko moj, sa kolicinom sredstava koje mogu da povucem na vizu...a sa druge strane, kada uplacujem na moneybookers nemam nikakve probleme sa velicinom iznosa kojim im dajem.

El Fenomeno

Nesto se cudno sa njima desava jer npr. meni nije proslo povlacenje mnogo manje sume, 50 eura, koje sam tek sad video. Danas je to trebalo da legne na racun i bilo mi cudno zasto ne stize poruka a novac i dalje na MB racunu, otkazano povlacenje ne znam iz kog razloga.
Moguce je da je tvoj problem kao i moj i da oni nesto zezaju ili  si blizu onog limita koji mozes da povuces na karticu.

Preporuka za clanove: