News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 08:27:12 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

SKRILL....(Moneybookers)

Started by El Fenomeno, November 06, 2007, 02:16:54 PM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

To ne mogu pouzdano da ti kazem jer taj nacin transfera novca ne koristim. U principu depozit ce ici brzo, mnogo brze nego povlacenje novca. U svakom slucaju moj predlog je da odradis depozit sa racuna i odmah verifikujes karticu.

pozz

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

futrola

futrola

Uspeo sam da verifikujem karticu na moneybookers racunu. Uplatio sam preko banke na svoj MB racun juce i iznenadjujuce brzo mi je legao iznos. Odmah su me obavestili da mogu ponovo da pokusam sa verifikacijom i uspeo sam. Hvala svima koji su mi pomogli oko ovog problema. Sad je pitanje koju kladionicu da odaberem posto sam pocetnik u ovome. Da li neko moze da mi da savet?

El Fenomeno

Na bilo koji baner da kliknes gore neces pogresiti.
Moj predlog za pocetak je Expekt i Gamebookers a kad malo udjes u fazon onda sigurno Bet365 i Pinnacle. To je najbolji put, i ja sam ga licno prosao.

pozz i srecno

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

futrola

hvala, a da li se mogu registrovati u dve ili vise kladionica i sve uplate i isplate obavljati sa tog jednog Moneybookers racuna bez problema?

El Fenomeno

Naravno, bez ikakvih problema mozes otvarati racune u kladionicama i prebacivati novac preko moneybookersa jer svaka online kladionica je prica za sebe i nema veze sa drugima.

Preporuka za clanove:

futrola

El Fenomeno

Pre svega procitaj prvu poruku u ovom topicu, tu je objasnjeno sta je u stvari moneybookers i kako on funkcionise.
Kao drugo, klikni na neki od banera u prvoj poruci i otvori nalog na moneybookersu sa tvojim pravim podacima, kao sto si ih upisao u Unibetu.
Kad sve to odradis odes na Unibet i pokusas da povuces novac na svoj otvoren nalog na moneybookersu. Ako ti budu prethodno trazili uplatu preko njega onda moras pronaci nekoga ko ima novca na moneybookersu da ti posalje 10-ak eura i da ih ti onda uplatis na unibet. Zatim zatrazis isplatu novca.

Kad novac legne na tvoj moneybookers ti ga onda posalji nekome ko ima moneybookers i verifikovanu karticu ( npr. meni  :D ) kako bi mogao da sav taj novac povuce u banku ( kad ti nisi u mogucnosti). U principu deluje komplikovano ali je vrlo prosto i po meni vredno truda jer uz malo cimanja mozes doci do svog novca koji si tesko stekao i mozes nastaviti igru i uz vec razradjen sistem mnogo lakse povlaciti novac. Nemoj da se bojis neke kontrole jer osim Unibeta niko drugi to nece kontrolisati a njih bas boli uvo da li ti imas status ili ne, gde zivis, sta radis itd..!

Ako imas jos neko pitanje slobodno se javi.

P.S. Velika greska sto si kontaktirao Unibet pre nego sto si se konsultovao sa nekim od nas jer su lagano mogli da ti blokiraju racun zato sto nisi koristio svoje kartice za depozit.

pozzz

Preporuka za clanove:

masic

imam pitanje u vezi moneybookersa imam na mom moneybookersu novac ako bih hteo drugu da posaljem novac na njegov moneybookers racun koliko dana treba da mu stigne novac hvala.

El Fenomeno

To je u principu trenutno ali u praksi moze da prodje do 1h najvise.

Preporuka za clanove:

masic

hvala puno na pomoci imao sam problem i sa raiffausen bankom danas imali su prekid na vezama ali u 17:00 su resili i uplatio sam hvala jos jednom

masic

imam pitanje u vezi moneybookersa uplatio samna kladionici mybet novac na toj kladionici i legla je uplata i kladio sam se sada zatrazio sam juce uvece isplatu sa kladionice na moneybookers koliko se ceka da bi novac stigao na moneyybokers hvala.

El Fenomeno

To nema nikakve veze sa moneybookersom vec sa Mybet-om i sve zavisi od njih. Ne bi trebalo da traje duze od 24-48h ali nemam neka veca iskustva sa njima pa ne mogu tacno da tvrdim. Ipak mislim da duze od 48h ne sme da traje.

pozz i srecno

Preporuka za clanove:

masic

hvala puno si mi pomogao pa cu javiti da znaju koliko treba da bi stigao novac

lakosta

Registrovao sam se na MB i dobio pismo od njih i verifikovao sam nalog ali problem mi je jer nikako ne mogu da verifikujem visa elektron karticu neznam u cemu je problemSlao sam im i mailove ali nista od toga nesto ne ide.Dali mi moze neko pomoci kako da verifikujem visa elektron imam novca na kartici. Evo slike da vidite sta mi izbacuje kada idem na upload funds.