News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 06:17:49 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Bitka foruma- Nova poker promocija

Started by Q-Q, November 01, 2009, 09:17:02 PM

Previous topic - Next topic

Q-Q

Pozdrav ekipa! Evo saznao sam, i objavio novosti vezane za novo takmicenje. Sve detalje cu imati za koji dan ali ono sto znam jeste da krecemo od Ponedeljka, 09.11. Protivnici ce biti forumasi portala Pokervodic, a ja se nadam da cemo uspeti skupiti solidnu reprezentaciju kako bi pruzili dostojan otpor i uzeli dodatni fond-koji je ovog puta â,¬150, poklonu necemo gledati u zube; ali ga prvo treba zaraditi...
Sto se tice podele istog-mislim da je najbolje onda da pravimo tabelu skupljenih bodova svakog igraca i onda nagradimo recimo 5-10... kako se vec dogovorimo.
Aktivirali smo i novi forum, pa sve detalje i prijave obavite tamo, evo linka http://pokerigre.rs/forum/viewtopic.php?f=10&t=10

Sva pitanja i predloge mozete pisati tamo ili ovde a nadam se da se vidimo na startu...

Q-Q

Pa detalje cu saznati za dan-2 i bice objavljeni. Nisam prihvatio raniju ponudu takmicenja s ostalim forumima bas zbog cena ulaznica za turirnire koji su bili preveliki. Nadam se nekim prihvatljijim iznosima od 2-3 eura...
S obzirom da tek krecemo s fourumom, u startu smo u malom zaostatku ali imamo vremena do starta da prikupimo solidnu ekipu i ja se nadam budemo ravnopravni. A protivnike cemo upoznati kada dodje vreme, a i ja verujem da je vecina igraca vec sudelovala u slicnim promocijama i da se znamo.

slasher

da li oni koji su ucestvovali u prethodnim ligama moraju opet da se prijave, da posalju mail da bi ucestvovali i u ovoj ili ne?
da li sam dobro shvatio da ce biti 6 turnira i da ce svi biti buy-in, i ko bude igrao na svih 6 moci ce da igra i sedmi freerole turnir i dobice neku robnu nagradu?

Q-Q

Za prijavu je potrebno samo ostaviti post na novom forumu sadrzaja "prijava". Sto se tice turnira, najverovatnije 6 buy-in a pravo na â,¬100 Freerollu imace svi sudeonici-makar jednog turnira. Za dodatne-robne nagrade, uslov je sudelovanje na svakom od turnira takmicenja.

Krkan_Vk

Znam da necu moci svih 6 odigrati, ali se nadam da ce moci makar jedan ili dva :-\ :-\ :-\....
Pa da cu makar malo moci pomoci ekipi, ali sto je tu je ...
Tstanic9

Q-Q

Poslate su lozinke za veceras. Vidimo se za stolom i srecno! Svi koji se nisu prijavili a igrali bi, jos stignu...
Vise o svemu ovde http://pokerigre.rs/forum/viewtopic.php?f=10&t=10

Pozdrav!

Q-Q

Pozdrav ekipi! Samo podsetnik da veceras igramo 3. turnir Bitke-za sada nam dobro ide... Svi koji nisu a zele se prikljuciti jos stignu-pomozite nam da uspesno privedemo kraju zapoceto. Na kraju takmicenja sve ucesnike ceka Freeroll â,¬100 a raspodela â,¬150 odlazi na pobednicki forum. Jos imate sansu osvojiti deo nagrada-vise o svemu ovde http://pokerigre.rs/forum/viewtopic.php?f=10&t=10

Vidimo se!  8)

Q-Q

Pozz, vrsimo neko pretumbavanje sajta pa cemo srediti taj ulaz na forum. Bice nesto gore pri vrhu na pocetnoj stranici. Sada se link nalazi u clanku od Freerollu i Bwin baner s desne strane ide na forum-malo sam zakomplikovao ali izvucu se... Uglavnom sredicemo to da se lakse snalazi.  ::)

krko

Q-Q

Krko javi se i ti, nemoj da si posmatrac-pridruzi se, ako imas vremena. Guramo dobro za sada, uvek neko bukne, straja ce valja pred kraj. Kao sto kazu-na kraju kandzija puca.
Pozdrav ekipi!

krko

hehe, ma nemam puno vremena u zadnje vrijeme, pa da se ne prijavim bezveze, a nema me nikad, kad budem mogao, prijavicu se  ;), sretno vama vidim da ih razvaljujete, vjerovatno sto ja ne igram.  ;D