News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 06:05:36 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Prodajem nalog na bet365

Started by micabg, October 13, 2009, 03:50:32 PM

Previous topic - Next topic

micabg

Pozdrav
Prica ide ovako
Otvorio sam moneybookers i preko njega uplatio 500 dolara na bet365,u medju vremenu mi je taj nalog ugasen zato sto sam vec imao otvoren nalog na moneybookersu.I pored svih molbi i uveravanja da nisam znao za to pravilo nalog mi je ugasen na moneybookersu i novacc mi je ostao zarobljen na bet365.U medju vremenu acaunt na bet365 sam podigao na 1830 dolara.E sad,ako neko zeli da otkupi nalog sa kojeg ne moze da podigne pare neka svoju ponudu posalje na pm.
Nalog moze da koristi kao neku vrstu bekapa,kad igra igru u kojoj postoje 2 solucije.
Na primer igrate da do kraja tekme nece pasti gol a na mom akauntu mozete da igrate da ce pasti,tako da fakticki ne gubite novac nego novac koji izgubite prelazi na moj akaunt,i uz par dobrih procena novac mozete prebaciti na svoj akaunt.

Angell

Ne kuzim te dobro, blokirali su ti taj MB racun koji si otvorio da bi uplatio na BET365 ili su ti blokirali BET365 racun. Zasto si otvarao novi MB ako si imao vec jedan otvoren???
I kako mislis nekome prodat taj nalog ako se te pare nemogu povuć i ako su blokirane???

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Ja koliko sam skontao njemu je samo blokiran MB racun, i da ima problem da povuce novac sa bet365 zbog toga. E sad, ti mozes da koristis i karticu ali sam siguran da nemas 18 godina i da zbog toga ne mozes na taj nacin povuci novac ili je nesto drugo u pitanju?

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Angell

Pa i meni je to cudno jer bez problema se mogu povuci pare na karticu sa bet365 jedino prvo ju treba registrirati tj nesto uplatiti sa nje.

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

Pa za 1830$ nije problem uplatiti ni 100-200$ da bi mogao da povuces , jer ipak nije mali iznos.

Preporuka za clanove: