News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 03:15:53 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Tipovi dana 07.10.2009.

Started by El Fenomeno, October 06, 2009, 11:56:15 PM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Svim takmicarima zelimo puno srece i neka najbolji pobedi!

Pre postovanja tipova obavezno procitati pravila.

Svaki tip mora da sadrzi ove elemente i zato molimo sve takmicare da jednostavno odrade copy/paste u svoj post. Hvala puno unapred!

Quotebr.
skor:
vreme:
Par:
Tip:
kvota:
kladionica: UNIBET

Analiza:

Sponzor takmicenja kladionica : UNIBET
I mesto - 30 eura,  II mesto - 20 eura,  III mesto - 10 eura

Takmicenje pocinje 01.10. a zavrsava se 31.10.2009. Srecno!

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Krdzolini

br.5
skor:1/4
vreme:21:00
Par:Girona - Celta Vigo    FT 1:3
skor:-160
vreme:21:00
Tip:2
kvota:3,00

Analiza: Celta Vigo nekada ekpa koja imala znacajnu ulogu u Španjolskoj Primera ligi danas je klub koji na sve moguce nacine pokusava se vratiti na staze stare slave, za sada im tesko ide. Danas igraju utakmicu kupa kralja kao gosti idu Slabašnoj Gironi nemam neki specijalan razlog zašto tipujem ovdje dvojku, prije svega što sam u minusu 160 bodova, ovdje kojeficijent na pobjedu gosta je solidan iznosi 3,00 jer ako mislim na kraju mjeseca zauzetu jedno od prva tri mjesta moram igrati agresivnije i na jace kvote jos samo 4-5 tipova mislim da smijem postaviti koji ce se racunati u skor.
Da nebi bila analiza nepotpuna našao sam informaciju kako Girona u ovu utakmicu nece uci sa prvim sastavom, što je govori da Celeta Vigo ima ovdje realne šanse da pobjedi.

Pozdrav za sve i Sretno

Josip_17

br. 5
skor: 1/4
vreme: 21:00
Par: Ontinyent CF - Cultural Leonesa   FT  0:0
Tip: 2
kvota: 4(5,25)

Analiza:
Å panjolski kup je ovo. I jedan i drugi dan su niželigaÅ¡i čto znači da tu može bitit iznenaÄ'enja.Mislim da nije tolika razlika izmeÄ'u ova dva kluba kao Å¡to koeficijent pokazuje i misloim da je ovo moguće iznenaÄ'enje za večeras.Isto kao da igra hrvatski klub iz 3 protiv kluba iz 4 lige to nije velika razlika u kvaliteti i vrijedi pokuÅ¡at?

Josip_17

sorry zbog grešaka u tekstu...to je zbog brzine?

BokiZr

br.006
skor:3/5
vreme:22:00
Par:Atletico Tigre-Huracan   FT 2:2
Tip:1
kvota:2.15

Analiza:Ekipa domacina posle serije od sedam poraza i jednom pobedom u prvom kolu,ekipa koja se prosle godine borila za sam vrh aperture u play off-u docekuje ekipu Hurakana koja se isto tako ne moze pohvaliti nekom formom ali u proslom kolu je savladala ekipu Rasinga. Pred domacim navijacima koji su zaista fanaticni kao uglavnom svi u Argentiskoj primeri da ce sve od sebe da najzad upisu tri boda i pobegnu sa dna primere. Uz pomoc svojih navijaca i bez kadrovskih problema,tim koji predvodi Diego Cagna nadam se upisace tri boda a ja verujem u njih. Tip 1