News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 03:01:52 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Tipovi dana 04.10.2009.

Started by El Fenomeno, October 04, 2009, 03:36:06 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Svim takmicarima zelimo puno srece i neka najbolji pobedi!

Pre postovanja tipova obavezno procitati pravila.

Svaki tip mora da sadrzi ove elemente i zato molimo sve takmicare da jednostavno odrade copy/paste u svoj post. Hvala puno unapred!

Quotebr.
skor:
vreme:
Par:
Tip:
kvota:
kladionica: UNIBET

Analiza:

Sponzor takmicenja kladionica : UNIBET
I mesto - 30 eura,  II mesto - 20 eura,  III mesto - 10 eura

Takmicenje pocinje 01.10. a zavrsava se 31.10.2009. Srecno!

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

krko

br.1
skor:0/0
vreme:20:45
Par: Palermo - Juventus    FT   2:0
Tip:1
kvota:3.80

Analiza:Predobra utakmica pred nama, vazna i za jedne i za druge. Krenucu od Palerma, dakle zna se sta znaci gostovanje u Palermu i kakva je atmosfera ''juzno'', a narocito kada dolazi neko iz velike 4rke. Palermo do sada u prvenstvu prelos, 15 mjesto, 6 utakmica, samo 1 pobjeda, 3 nerijesena i 2 poraza, a imaju sasvim dobru ekipu. Kuci je neporazen, dakle dosta cvrsto igra kuci. U ranijim sezonama su itekako znali pobijediti Juve i kuci i u gostima, a Juve je imao cak jedan neslavan rekord protiv njih gdje ih 2 sezone nisu dobili. Dakle utakmice vazna iz razloga da pobjegnu sa dna tabele, napaljeni igraci ipak dolazi Juve, vrela atmosfera, sjajni Zenga, i za kraj ipak oslabljeni Juve(ne igra Diego koji je motorna snaga ovog Juventusa za mene previse za ovakav Juve). Sa druge strane Juve je bez poraza ovu sezonu(mora i poraz jednom doci), ali opet mora napadati s obzirom da im je Inter preoteo 1 mjesto, sto ce ipak davati dosta prostora za kontru i napad Palerma, a Bresano, Mikoli i Cavani mogu svakoj ekipi dati gol. Dakle da se razumijemo ovo nije neki siguran 1, moguc je dvoznak, dakle pobjeda i jednih i drugih, medjutim prvenstveno zbog ipak oslabljenog Juventusa, ''moranja'' Palerma da proradi, prenapaljene atmosfere, pa cak i na neki nacin povezanosti Zenge i Intera, dajem ovaj put prednost Palermu.

Olja

br. 2
skor: 1/1
vreme: 13:00
Par: Roskilde-AB Copenhagen
Tip: OVER 2.5
kvota: 1.6

Analiza: Evo jednog para iz druge danske lige u kojoj po sadašnjoj statistici 70% utakmica odlaze u over. Sastaju se slabašni Roskilde i favorizovani AB Copenhagen, jedan od kandidata za plasman u viši rang.
Na utakmicama ovih timova pada dosta golova, 3.5 po meču kad igra Roskilde, odnosno 3.63 po meču na utakmicama AB Copenhagena.
Roskilde ima vrlo lošu odbranu, a naročito na svom terenu primaju dosta golova. Nijednom nisu prošli bez bar dva gola umreži. Startovali su sa 6 uzastopnih overa, a potom su u poslednja dva kola odigrali dva undera. Sad je red da ponovo vidimo goleadu na njihovom meču tim pre što im u goste dolazi golgeterski raspoloženi AB Copenhagen na čijim mečevima je već tri puta bilo 6+. U prethodnom kolu su zakazali pa su odigrali iznenadjujućih 0:0 sa nešto tvrdjim Viborgom, ali očekujem da se danas iskupe za te promašaje.
I tradicija govori da mečevi ovih rivala obiluju golovima.Prošle sezone AB je slavio na ovom terenu sa 4:2, a očekujem ubedljivu pobedu i danas.
Kvota je po meni iznenadjujuće "velika"...Jedinirazlog za to vidim možda u činjenici da su mečevi druge danske lige koji počinju u 13:00 nešto neefikasniji od onih koji počnu dva sata ranije. Ipak, ja ne bih da propustim ovaj meč.

FT 2:3

igac81

br. 4
skor: 1/3
vreme: 21:00
Par: Sevilla - Real Madrid    FT 2:1
Tip: OVER 3.5
kvota: 2.40

Malo mi je nejasan ovaj sistem na Unibetu i nadam se da nisam pogrijeÅ¡io. Naime želim naglasiti da me iznenaÄ'uju dobri koeficijenti na golove na ovoj utakmici.
Å panjolska liga je takva da nema bunkera, te pretjeranog čuvanja rezultata kao kod talijana i francuza   .
Igraju lijep i napadački nogomet i s pravom su uz Englesku ligu najjača i najljepša liga za gledati.
Dosada su ove utakmice završavale s dosta golova pa nevidim zašto i danas nebi bilo tako.
Možda malo smiješno zvuči. ali mi se nekako čini (ili je potrefilo) da se ova utakmica igra 3 za 3. Ako sam u pravu Sevilla bi trebala pobjediti večeras.
Real nastupa bez Ronalda večeras, ali mislim da to neće umanjiti ljepotu igre i mislim da će biti dosta golova.
Isto tako mali savjet za one kojisu mislili igrati na Real. Oni dosada nisu odigrali nijednu jaku utakmicu i nisu još uvijek pokazali što znaju. Ako pogledamo u povijest malo vidjet ćemo kako je Real i prije imao same zvijezde, ali to im nije baš pomagalo.

Večeras ćemo vidjeti dali je to i ove sezone isti slučaj.

BokiZr

br.003
skor:2/2
vreme:15:00
Par: Cagliari-Chievo
Tip: 1
kvota:2.2

Analiza: Kaljari se 7 kola nalazi na12 mestu tabele serije A sa dva poraza na domacem terenu od Intera i Sijene ali na gostujucem iz 4 utakmice upisali su 7 bodova. U 6 kolu dobili su Parmu a u 5 kolu Bari obe u gostima tako da sada ulaze u utakmicu maksimalno motivisani da i kuci upisu tri boda. Naravno posle 6 osvojenih bodova na strani bez pobede kuci bacili bi sve ono sto su van svog grada postigli. Igraju lep fudbal,bez vecih kadrovskih probleba,odsustvovace samo Pisano i Astori,sto se ne odnosi i na Chievo koji danas bez Rigonia, Mora, Gaspareta, Miskiewitza, Scardina, Hanina, Piccolla i Malaga.
Ekipa Chieva se nazali na 6 mestu na tabeli sa 8 osvojenih bodova. Za njih se moze reci da su u jako dobroj formi jer su neporazeni na poslednja 4 meca. Dobili su Bolonju i Djenovu a remizirali sa Atalantom i Sienom.
I pored ovoga prednost dajem Kaljariju pre svega zbog domaceg terena a posle i lepom fudbalu koji igraju.

FT 1:2

El Fenomeno

br. 1
skor: 0
vreme: 17.00
Par: Chelsea - Liverpool
Tip: 1
kvota: 2.10

Analiza: Derbi ovog kola, ekipa Celzija na svom Stamfordu ocekuje crvene iz Liverpula. Mislim da je u ovom trenutku domacin ipak jaca ekipa i da bi to morali danas da pokazu na terenu. Posle iznenadjujuceg poraza u proslom kolu od ekipe Vigana danas bi trebali da vrate sve ono sto su izgubili. Liverpul sam gledao u LS protiv Fiorentine i mogu reci da nista dobro nisam video. Jednostavno, ekipa nije ni bleda senka ove ekipe koja je skidala skalp svima i uvek dolazila do zavrsnice LS.
Celzi kod kuce surov, 3 0 0 uz gol razliku 8:1. Jednostavno, oni su na svom terenu nepobedivi.
Sa druge strane Liverpul ima skor 2 0 1 ali uz gola razliku 7:6 sto pokazuje da im igra nije ubedljiva ove sezone posebno na gostovanjima. Tesko dolaze do bodova i primaju dosta golova. Igra kod kuce je nesto sasvim drugo i na njihovom stadionu su zaista ubedljivi. Ali...danas se igra na Stamford Bridzu!

Celzi bez Ceha na golu, zamenice ga Ilario, a takodje i bez Alexa i Obi Mikela sto i nije neki veci hendikep.
U ekipu Liverpula se vraca Maskerano a izostace Akvilani.

Kad je tradicija u pitanju, bilo je pobeda i jednih i drugih tako da tu nema prednosti za neku ekipu. Idem na svoj osecaj i na to da je realno domacin u ovom momentu jaca ekipa i zato igram na 1!

pozz i puno srece takmicarima

FT 2:0

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

balulec

br. 2
skor: 0/1
vreme: 15:00
Par: Samdorija - Parma
Tip: X2
kvota: 2.22

Analiza: Parma je u mnogo dobru formu ove godine. Ona vratio se iz vtoru ligu. A sada je u vrvu tabele. Sampdorija isto taka je u dobru formu, ali ja mislim da u ovo utakmicu nema sansu za pobeda. Parma u gost ima balansu 1-1-1 i mislim da Sampdorija nece biti problem za pobeda. Parma ce igrati sa formacijom 4-3-3. Parma ima mnogo dobrih igraca: Christian Panucci ( odbranu), Alessandro Lucareli (odbranu).

FT 1:1

Krdzolini

br. 3
skor: 1/2
vreme: 17:00
Par: Chelsea-Liverpool
Tip: X
kvota: 3,25

Analiza: Derbi koji sasvim sigurno plijeni dosta paznje kada se sastaju velikani poput Chelsea i Liverpula obje ekipe su u odlicnoj formi i dobro su otvorili sezonu. Nakon jucerasnjeg kiksa Man utd-a na svom terenu mislim da i jedni i drugi ne bi bili nezadovoljni podjelim bodova. Razlog vishe ovog tipa je statistika sto ni jedni ni drugi nisu do sada ni jednu utakmicu odigrali nerjeseno, tako da mislim da je idealan trenutak da upravo to urade u današnjoj utakmici. Mislim da nece biti nesto previse golova jer domacin igra oprezno u prvom planu je uvijek da sacuvaju vlastitu mrezu a u napadu 1-2 gola su im sasvim dovoljna. Gosti takodje nece biti nezadovoljni ako se sa ovog vruceg gostovanja vrate neporazeni. Dosta muke domacinima ce zadavati fantasticni napadac Liverpula Toress na kojega ce posebno trebati obratiti paznju. Sve u svemu predvidjam ovdje nerjeseno s mogucim rezultatom od 1:1.

Lijep pozdrav

FT 2:0

Josip_17

br. 4
skor: 1/3
vreme: 18:00
Par: Stabaek - Fredrikstad
Tip: 2
kvota: 4 (neznam koja je max kvota; neka administrator prepravi 6 i stavi max kvotu)

Analiza:Stabaek drži treću poziciju koja ga sljedeće godine vodi u kup uefe a fredrikstad trenutno ispada iz lige.Pobjedom u ovome susretu bi se izvukao iz zone ispadanja i mislim da je ova utakmica njima biti ili ne biti stoga je moj tip u ovoj utakmici čista pobjeda gostujuće ekipe koja će dati 200% u ovome susretu a i gledao sam proslog vikenda i mislim da oni definitivno mogu iznenadit.

QuoteKvote moraju biti u rasponu od 1,50 do 4,00. Sve kvote preko granice bice racunate 4,00 a kvote su dozvoljene samo iz kladionice UNIBET.

FT 2:1