News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 07:57:47 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Pitanja i komentari

Started by El Fenomeno, September 28, 2009, 11:44:08 AM

Previous topic - Next topic

delpjero

eh kada bi bilo vise sponzora i vise takmicenja.
svaka cast u svakom slucaju i samo tako nastavite a stko se tice analiza ok  ;) ukapirao sam

El Fenomeno

Quote from: Angell on March 27, 2010, 08:55:36 PM
Quote from: Admin on March 27, 2010, 07:20:17 PM
Sledeceg meseca Unibet vise nece biti sponzor, pripremili smo iznenadjenje sa jednom od mozda i najboljih online kladionica a opsirnije o tome narednih dana.  ;)

;D ;D nisi mogao da izdrzis ;D

Bilo jace od mene a i morao sam malo da ih pripremim, moze nekom da pozli kad cuje ko je sponzor i koje su nagrade  ;D

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Ernests_Gulbis

ma dosadno momku pa trazi dlaku u jajetu 8)

nemsy

e jbg ono jeste oskudna analiza,ali ja uvek igram na verder zato sto mi se svidja kako igraju i uvek ih igram(ako ste pratili svi moji tipovi su isli na pobedu verdera) a zbog igraca koje poseduje mislim da ce sledece godine biti prvi u bundes ligi,a danas sam stvarno zurio i nisam mogao na KILO da pisem , ali nije ni toliko losa koliko delpjero kuka.Al sve analize do sad su bile ok po meni , trudicu se da bude bolje ...

delpjero

ja govorim u gloobalu. nije nista licno usmereno. mislio sam da analize treba da budu postavljene tako da ja npr. ili bilo koji drugi posetlac foruma citajuci tu analizu dobijem dobar savet,cujem nesto novo, odigram to...
ali nije problem, razjasnjeno mi je da se analiza postavlja cisto da se proprati tip na takmicenju. kako je za tebe tako je i za mene i sve ostale,
moj je stav da se malo to profesionalizuje sve ali izgleda da jos nije vreme... pozdrav i izvinjenje :D

Ravnjak

delpijero mogu ti reci da ti veze nemas sa vezom FORZA INTER

nemsy

Realno kao sto je rekao Admin ovo nije profi forum , kada se bude trazilo sve da se to navede a kako su se ljudi dobro angazovali da nadju bolje sponzore  i bice kinta veca e onda se moze traziti da se napise analiza kakvu ti trazis , a igraci nece moci da pisu bezveze analize. To je moje misljenje , mada meni je ovo prvi kladionicarski forum i ne razumem se toliko.

Da i svaka cast Adminu i Direktoru za nove sponzore, samo tako nastavite  ;)

Ravnjak

dobro si ovo sastavio nemsy i meni je ovo prvi forum a i nisam imao srece sa parovima ovog mjeseca ali zato sledeci cu da budem prvi samo igam tenis ko glubis  :P

nemsy

Ernests_Gulbis je objasnio za ovaj mesec svaka cast coveku  8/9  :)

Ernests_Gulbis

Quote from: delpjero on March 27, 2010, 06:42:52 PM
mislim pogledajte danasnje prve dve analize a pogledajte trecu. ubedi me covek da odigram na verder sa hendikepom a ni sastava ni statistike ni tradicije ni liste povredjenih, forme,, bukvalno nista jos dok sam studirao tu nazovi analizu odigrao bih i dvojku al kao tip postavljen kec, i to sa hendikepom  ;D ;D ;D

nije nista licno,ma daj molim te ;)

Ernests_Gulbis

Quote from: Ravnjak on March 28, 2010, 12:26:24 AM
dobro si ovo sastavio nemsy i meni je ovo prvi forum a i nisam imao srece sa parovima ovog mjeseca ali zato sledeci cu da budem prvi samo igam tenis ko glubis  :P

samo izvoli teniser,radujem se tvojim teniskim pikovima ;)

Neshone

Admine nemoj da si smrad reci nam o novom takmicenju ... mene bre treba da nagradis ja sam ti doveo cak 5 ljudi na forum... :))) bar jedno 100 eura he eh he

nemsy

nikad vise necu igrati kvotu ispod 2  >:(

krko

Mnogi pretjeruju sa tim analizama, slazem se da im oskudnih, ali cuj na takve ne obracam/j paznju i vozdra.
A to sto neko ima srece nema veze sa analizom, to smo vec govorili, pogledajte, naravno da i analiza utjece dosta, ali po meni jedno 30%, a sve ostalo je vezano za srecu(ili namjestanje).

Evo uzmi primjer samo proslomjesecnog pobjednika bokija, odlicne super analize postavio rekord 9/10, a u ovom mjesecu isto je analizirao kao i u proslom, dakle opet analize na istom principu, veoma dobre, ali jednostavno nema srece sa odabirom utakmica i trenutno ima skor od 0/6. Dakle samo jos jedan dokaz da kvalitetna analiza ne znaci da ces par i pogoditi, nego sreca, a o namjestanju tek i da ne govorim.

El Fenomeno

Quote from: Neshone on March 28, 2010, 05:49:22 PM
Admine nemoj da si smrad reci nam o novom takmicenju ... mene bre treba da nagradis ja sam ti doveo cak 5 ljudi na forum... :))) bar jedno 100 eura he eh he

Sve u svoje vreme... ;)

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana