News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 06:29:01 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Pitanja i komentari

Started by El Fenomeno, September 28, 2009, 11:44:08 AM

Previous topic - Next topic

Neshone

Neshone

joxong

nisam mogao danas postavit 2 na real na natjecanje jer je krko bio brži.mislim da bi bilo dobro dopustiti isti par i tip ali naravno sa vlastitom analizom

El Fenomeno

Naravno da od toga nece biti nista. Sledeci put ti budi brzi od njega  ;)

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Quote from: Neshone on December 12, 2009, 11:42:18 PM
Ipak Admina hoce :)))

Ako ti tako kazes mada ja se ne slazem sa tim.  :-\

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Ernests_Gulbis

Quote from: Hare88 on December 12, 2009, 07:27:43 PM
Narušen je čim ga ti odabereš. :P

pogledaj tabelu,pa mi se javi :P

Olja

Neshone taj Real ti izgleda nije taličan,šteta i ja sam navijala za Valensiju...

Neshone

Quote from: Olja on December 13, 2009, 11:52:09 AM
Neshone taj Real ti izgleda nije taličan,šteta i ja sam navijala za Valensiju...

Sta da ti kazem .... Gledao sam utakmicu ... po meni je bio najrealniji X ... Puko sam i 3 eura jer sam se kladio na tacan rezultat u nadi da dobijem majicu mog omiljenog kluba :))) he he he he :)))) Ali svaka cast tebi samo mi je zao sto nisi igrala cistu dvojku na vilu ... Extra tipujes... Sve pohvale ...

Ernests_Gulbis

krko svaka cast na hrabrosti za udine,i ja sam ih konto igrati,ali kad sam vidio koliko igraca ne igra+di natale...samo je li ovo iz ocaja tip ili...? :D

El Fenomeno

Quote from: Neshone on December 13, 2009, 12:22:54 PM

Sta da ti kazem .... Gledao sam utakmicu ... po meni je bio najrealniji X ... Puko sam i 3 eura jer sam se kladio na tacan rezultat u nadi da dobijem majicu mog omiljenog kluba :))) he he he he :)))) Ali svaka cast tebi samo mi je zao sto nisi igrala cistu dvojku na vilu ... Extra tipujes... Sve pohvale ...

Nisam gledao utakmicu ali sam siguran da je najrealniji bio X, i pre utakmice sam bio 100% siguran da je to kraj ali jbg. dodje 2. Nema veze, ja i onako ceo zivot navijam za Real tako da sam bar sto se toga tice zadovoljan.

Preporuka za clanove:

Olja

Quote from: Neshone on December 13, 2009, 12:22:54 PM

Čistu dvojku nisam igrala iz razloga što mi ne bi priznali kvotu 7.00 već bi je skratili na 4.00...takva su pravila, a i što je sigurno...sigurno je. ;)

krko

Quote from: Ernests_Gulbis on December 13, 2009, 01:06:43 PM
krko svaka cast na hrabrosti za udine,i ja sam ih konto igrati,ali kad sam vidio koliko igraca ne igra+di natale...samo je li ovo iz ocaja tip ili...? :D

Ma u minusu sam prosto moram igrati jace kvote, ali evo zajeb i ovaj put  :-\ dobi Siena 2-1
prosto me stid u kakvom sam minusu  :-[ sto je najgore jucerasnji Salke ne mogu prezaliti. :'(

Ernests_Gulbis

kakvo ce ovo takmicenje da bude...do samog kraja,osim ako ja ne posustanem,onda nece valjat :D

Neshone

@Admine gledao sam ... tri gola koja su postignuta ono bi moja Baba odbranila...  od reala i  jedan od valensije ... Sto jeste bio je Kvalitetan fudbal... Ali Red je da cestitamo protivniku ... Svaka cast na hrabrosti da igra na real bez cristijana...

Olja

Kakva dvojka Neshone  :) cestitam,bolje si procenio.