News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 11:44:01 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Pitanja i komentari

Started by El Fenomeno, September 28, 2009, 11:44:08 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Quote from: ivan-dzo on December 01, 2009, 09:54:50 AM
ÄŒestitke pobednicima !!!

Ovaj mesec je bio odličan za bolju polovinu tabele.

Puno sreće u decembru !

A ja tebi cestitam na  2. mestu koje si osvojio na onom stranom forumu. Svaka cast.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

joxong

nažalost sam pisao analizu u isto vrijeme kao još jedan natjecatelj sa istim parom i tipom tako da sada trebam postaviti drugi par. da li mogu editirati postojeći post ili moram pisati novi?

El Fenomeno

Mozes da editujes postojeci, nije nikakv problem. U protivnom, tip ce biti odbijen jer je razlika izmedju vasih postva 26 min. a dozvoljeno je max. 10 min.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

delpjero

hvala na cestitkama. a takodje cestitam svima koji su jos osvojili nagrade a i ostalima puno srece u novom takmicenju

joxong

Quote from: Admin on December 01, 2009, 12:47:21 PM
Mozes da editujes postojeci, nije nikakv problem. U protivnom, tip ce biti odbijen jer je razlika izmedju vasih postva 26 min. a dozvoljeno je max. 10 min.

evo postavio sam drugi par
hvala

delpjero

mada mislim da je admin trebao da dobije nagradu umesto mene ali hvala najlepse u svakom slucaju
i samo napred vodjama foruma puno srece u daljem radu

El Fenomeno

Da je neka druga situacija u pitanju onda sam mozda i zasluzio ali ovako nista od toga.
Samo uzivajte i da nesto napravite od tog novca sa jos dobrih tipova.

Preporuka za clanove:

perolozac

Bravo momci i djevojke, sve pohvale!!!

Olja

Novo takmicenje startuje :D.Necu reci sretno,ali cu reci-momci dajte sve od sebe ;).Ovaj mesec se ne takmicim,ali cu navijati za Lexsa  :-*.

El Fenomeno

Preporuka za clanove:

Olja

Zato sto Lex i ja delimo računar, IP adresu, račun na Unibetu... ;)...i još mnogo toga.

El Fenomeno

Ja sam vec jednom rekao da nece biti problem zbog toga jer ste dve osobe. Problem je kod onih koji otvore nekoliko racuna i onda postavljaju tipove pa gde najbolje prodju nastavljaju do kraja.
Za vas nije problem i ocekujem te sa novim tipovima.

pozzz

Preporuka za clanove:

Olja

Da ali verovatno ce se ostali buniti.

El Fenomeno

Nemaju razlog da se bune posebno sto sam ja dozvolio. To pravilo je uvedeno zbog raznih zloupotreba. Vi to ne radite i zato imate dozvolu da tipujete i jedno i drugo pa da vec jednom vidimo ko je od vas bolji.

Preporuka za clanove:

Angell

Gluposti, zasto bi se netko bunio kad se tu radi o dve razlicite osobe, a ne o nekom pokusaju prevare i slicno sa otvaranjem vise racuna. Ja isto jedva cekam da vidim tko je bolji od vas dvoje u ovom takmicenju (plus da se i nesto vise zaradi na vasim tipovima). Zato slobodno i samo opusteno.  :)

Preporuka za clanove: