News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 11:56:47 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Pitanja i komentari

Started by El Fenomeno, September 28, 2009, 11:44:08 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

FT 1:1......Izgleda da je zbog toga dobro!

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Neshone

Izgleda da je dobro zbog foruma ali sam pao na kladionici ....

El Fenomeno

Tacno treba izbegavati takve utakmice, svi su tu igrali 1 kao i sinoc na Real i naravno nista nije doslo.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

FILIP123

Kada cete ubaciti 10.03 u tabelu ?

El Fenomeno

Trebalo bi to biti sredjeno danas do kraja dana.

Preporuka za clanove:

Ernests_Gulbis

pozz,jedno konstruktivno pitanje:
Naime da li je moguce da sada otvorite temu za sutrasnje tipove,posto imam jedan tip koji bih rado odigrao,a koji je ujedno na granici dozvoljene kvote,a vjerovatno ce sutra pasti,pa bih zelio bih da ga postavim prije nego sto se ta nesreca desi :) ?Pozz

El Fenomeno

Tako nesto nije moguce pravilima.

Preporuka za clanove:

Angell

Quote from: FILIP123 on March 12, 2010, 01:54:29 PM
Kada cete ubaciti 10.03 u tabelu ?

Evo budem sad updejto tabelu, imao sam ova dva dana dosta posla pa sam bio u guzvi :) jbg nije namjerno ;D
Volio bi ja visit cijeli dan na netu, ali nazalost jos ne zaradjujem dovoljno od kladionice i pokera  ;D da mogu napustit posao ;D ;D

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

Bravo pirlo, svaka cast, odlicno si namirisao keca na Kataniju. Ja sam i navijao za njih i drago mi je sto su dobili a takodje mi je drago sto je Muntari resio utakmicu jer ja odavno pricam da je taj covek zalutao u Inter. Sta je covek uradio za 1 min. koji je proveo na terenu, pa to da covek ne poveruje.

Preporuka za clanove:

Nebojsa

Svaka čast pirlo,pravo u glavu aždaji  ;) ,nadam se da si singlirao ovu tekmu  :)

Nebojsa

Admine jel možeÅ¡ da otvoriÅ¡ topic 13.03.2010. ,uskoro opet počinju nba utamice  8)

El Fenomeno

Topic otvoren... ;)... a to sto se igra nocu postavljas u prethdni dan do 24h. Ne moras da cekas da se otvori tema.

Preporuka za clanove:

krko

Kako ti jedan igrac moze sjebati tiket to je nevjerovatno  ::)

Nebojsa

delpjero

predlazem da se uopste izbace analize i da se samo poostavljaju parovi jer ovo je smesno kakve analize se ovde postavljaju. zali boze sto se neko trudi kad je dovoljno napisati dve recenice ili samo prepisati statistiku koju iovako svi znamo