News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 01:52:02 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Pitanja i komentari

Started by El Fenomeno, September 28, 2009, 11:44:08 AM

Previous topic - Next topic

mikica

E Boki, da ti sad i zvanično čestitam, bravo majstore, svaka čast i da pametno potroÅ¡iÅ¡ te pare. 

Angell

Cestitam i ja jos jednom, pobjedniku i svima ostalima koji su ucestovali na takmicenju i ucinili ga zanimljivim i neizvjesnim. Samo se nadam da na sledecem neki nece lako odustati i da ce nastaviti pisati analize, a mozda se i ja prikljucim ;D

Tabela sljedi veceras kad dodjem sa posla :)

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

ivan-dzo

Cestitke pobednicima i u moje ime!!!!

SMRT KLADIONICAMA!!!!

Angell

Tabela je gotova, konačni poredak je tu, jos jednom cestitam. Ako ima reklamacija, prijavite dok nije kasno.
A evo i kako to konačno izgleda, znaci samo oni takmicari koji su odigrali svih 10 tipova.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Molim prva 3 takmicara da mi na pm posalju username sa Unibeta kako bi mogli vec sutra da im prosledimo.

I jos jedna dobra vest, dobili smo sponzorstvo i za mesec mart tako da vec sutra pocinjemo novo takmicenje. Uskoro sledi i zvanicno obavestenje.

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

Evo je i statistika za takmicenje koje je upravo zavrseno.

Statistika:

ukupno tipova:     228
ukupno pogodaka: 112
ukupni prihod:       5.586
ukupni rashod:      4.551

Postavili smo rekord po broju postavljenih tipova (228) kao i pojedinacni najbolji rezultat do sada BokiZr (+825 9/10).

Svaka cast momci.

Preporuka za clanove:

delpjero

Angell

???vidi stvarno, ispravit cu i to veceras ;)

Sretno svima u novom takmicenju i zelim borbu do zadnjeg tipa ;D

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

Spisak za nagrade je poslat danas ali nece biti isplate pre petka. Cim novac legne obavezno nas obavestite ovde da znamo.

pozz i srecno

Preporuka za clanove:

krko

Jedno pitanje, sto se tice kosarkaskih utakmica, moramo li naglasiti da se misli na regularno vrijeme ili na produzeno vrijeme?
I jel uopste dozvoljeno igrati produzeno vrijeme?

El Fenomeno

Dozvoljeno je ali moras naglasiti jer nisu iste kvote.

Preporuka za clanove:

dragands

El Fenomeno

Cemu ta ljuta faca, nisi valjda sve izgubio vec...?!  ;D

Preporuka za clanove:

dragands

ProÅ¡lu nagradu sam, verovali ili ne potroÅ¡io!!! (lažne dojave su krive), a sada mi je stiglo pola nagrade, jer nisam imao izvrÅ¡enu uplatu, ali proÅ¡li put kada sam dobio nije bilo tako. proÅ¡li put sam dobio svih 10â,¬. Mislio sam da će mi se ona nagrada od decembra računati kao uplata, ali nema veze pretvoriću ja ovih 5â,¬ u veću sumu. moja valuta su dolari i smeta mi to Å¡to ne mogu da uložim manje od 1 dolara (brže ću potroÅ¡iti pare ;D ;D).

krko

Željezničar u proteklih deset utakmica na Pecari u Premijer ligi nije nikada pobijedio Å iroki, već je pretrpio isto toliko poraza. MeÄ'utim, plavi su danas sve naplatili, slavivÅ¡i sa 2:0.

Sad ste nasli...  ;D

Sto je najgore troumim se izmedju 3 utakmice i odaberem ovu na brzinu jer nisam imao vremena pa reko da stignem odigrati nesto...naravno ne moram ni spominjati da su ostale dvije dosle.