News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 04:49:13 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Pitanja i komentari

Started by El Fenomeno, September 28, 2009, 11:44:08 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Naravno, dobro je da si postavio ovo pitanje.
Za nas utakmica koja se odlozi ne ulazi u skor, sem u slucaju da takmicar izjasni i zeli da taj svoj tip prebaci za sutrasnji dan samo ako se ta utakmica nastavlja sledeceg dana.
Ova utakmica jeste nastavljena sledeceg dana ali takmicar se nije izjasnio da zeli zadrzati svoj tip tako da je ovde sve cisto kao suza.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

dragands

pao sam današnji tip zbog 1 poena! baksuz

El Fenomeno

Da ne dodje do zabune, dva takmicara su uzela isti tip ali je razlika izmedju postovanja manja od 10 min. tako da je sve po pravilima i oba tipa se racunaju.

Futura Today at 01:19:36 pm
dragands Today at 01:28:09 pm

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Angell

Cestitam svim takmicarima koji su pisali svoje analize za jucerasnji dan, koji je bio veoma uspjesan :D
Ukupno 12 analiza, s tim da su bila dva ista para, ali razliciti tipovi tako da smo jedan morali fulati :( no bez obzira na to imamo 9 tocnih rezultata :D i profit od +795.Å to znaci da smo pratili svaki tip sa recimo 100â,¬ dan bi zavrsili u plusu za 795â,¬. Svaka cast. ;)

I htio bih jos napomenut sve takmicare da se pozure i da ispune kvotu od 10 tipova do kraja mjesca.  :)

pozdrav svima

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

Bravo momci, svaka cast!
Imao sam puno obaveza i nisam nista igrao ovog vikenda pa nisam uspeo da ispratim sve tipove koje ste postavljali juce ali sad vidim kakav je skor i moram priznati da sam se iznenadio...ali samo malo!

Preporuka za clanove:

manga

do sega omam tipuvano 3 natprevari ali eden ne mi e prifaten.Znace sega ne mozam da napravam 10 tipuvanja do 28 februari moze li eden den da tipuvam na dva natprevari?

BokiZr

Samo je bitno da ovakav tempo izdrzimo i radimo u kontinuitetu... Onda su kladionice NASE!!!!!!

Angell

Quote from: manga on February 22, 2010, 08:16:01 PM
do sega omam tipuvano 3 natprevari ali eden ne mi e prifaten.Znace sega ne mozam da napravam 10 tipuvanja do 28 februari moze li eden den da tipuvam na dva natprevari?

:( Nazalost, dozvoljen je jedan vazeci tip dnevno za takmicenje, takva su pravila i molio bih jos jednom sve clanove koji sudjeluju u takmicenju da procitaju pravila da se ne bi dovodili u nezgodne situacije.

Preporuka za clanove:

dragands

Ја биÑ... опеÑ, да поÑ...валим редовну надоградњу Ñ,абеле!  ;D ;D Такмичење за Ñ,,ебруар ми се више свиÑ'а , него децембарско баш због Ñ,ога.

Angell

;D ;D Hvala, hvala, al mozda cu opet za sledce takmicenje imat manje vremena nego sada, pa ko zna sta ce biti opet sa tabelom ;D ;D

Preporuka za clanove:

dragands

onda ću tada da te grdim,  ;)

krko

Dobro je, ima neko gori i od mene  ;D

chale86

Samo da pitam imam utakmicu koja se igra noćas u 1:50h Korintijans i Rasing klub to se može postaviti za danas?

delpjero

El Fenomeno

Moras je postaviti do 24.00 h da bi se taj tip racunao u tipove od  24.02.

Imas jos 20 min. da postavis tip.

srecno

Preporuka za clanove: