News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 06:24:24 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Pitanja i komentari

Started by El Fenomeno, September 28, 2009, 11:44:08 AM

Previous topic - Next topic

Angell

Jos jedna molba svim takmicarima:

Prilikom postanja svojih tipova molim vas da pokusate uz skor upisati i vas profit.
Znaci za primjer:
skor: 2/3  +95
Time bi meni olaksali i smanjili sanse da slucajno ne bih pogresno nekome obracunao poredak.

Takodjer napominjem da ne editujete vase postove sa zavrsenim dogadjajima, da bi napisali konacan rezultat ili nesto drugo.
Ja cu se pobrinuti za rezultat kad budem updejto tabelu.

Hvala svima na razumjevanju.
Pozz

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Ovo se posebno odnosi na takmicara previcious kome sam vec nekoliko puta ispravljao pogresan skor.
Razmatramo opciju za sledece takmicenje po kome ce biti zabranjeno i modifikovanje postova takmicarima. Za sada je ukinuta opcija brisanja postova ali ako se ovakve stvari nastave postoji velika sansa da cemo ukinuti i modifikovanje.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Zbog toga sto se i danas pojavila ista situacija kao i pre 2 dana sa uzimanjem istog tipa samo u hendikepu pojasnili smo u pravilima ovaj deo kako bi se lakse razumeo:

QuoteUkoliko je vec neki takmicar uzeo npr. tip over 2,5 nije dozvoljeno uzimanje tipa over 3.5 , 4.5 itd. Isto to vazi i za fix i hendikep, nije dozvoljeno uzimanje npr. 1 i H1.

Preporuka za clanove:

okizoki

Ja sam samo za to da se postuju pravila , pa nema veze makar i ja pogrjesio ili neko drugi , jer samim tim se drzi red i fer i korektno takmicenje
Pozdrav svima

dragands

nadam se da ćete nastaviti redovno da obnavljate tabelu!  ;D ;D 8)

Angell

A cuj, trudim se :), svaki put kad imam slobodnog vremena, tu sam i nema problema. A nekad se obaveze i problemi zaredaju, pa ne vidim net i komp 2-3 dana. uglavnom nastojat cemo da tabela bude azurirana redovno, a ako bude potrebe, angazirat cemo jos nekog ;)

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

Jedno malo upozorenje.
Nije dozvoljeno otvarati nove teme za Tipove dana pre 24h i zato svi oni koji zele da postave svoje tipove moraju sacekati da neko od moderatora otvori temu ili to isto mogu uciniti oni sami ali tek po isteku 24h.

Preporuka za clanove:

kockar_ns

ako sam tipvo utakmicu a vi mi je odbili zbog nedovoljne analize ( a bio je redni br 2)  sad kad budem tipovo jeli pisem 2 ili 3 utakmica po redu
Drugo pitanje ako je neko igrao utakicu tip dva a ja hocu sada da igram istu tu utakmicu neki drugi tip dali je to dozvoljeno??
HVALA

El Fenomeno

1. odbijena utakmica se ne racuna, znaci pises 2

2. naravno na mozes istu utakmicu ali drugi tip

Preporuka za clanove:

Futura

Admine, utakmica koju sam danas postavio Kavala-Panionis je prekinuta. Racuna se kao da nista nisam ni odigrao, zar ne?

El Fenomeno

Tako je , ta utakmica se nece racunati.

Preporuka za clanove:

Futura

Hvala na brzom odgovoru. Kladionice su svojevremeno uvele opcije da li ce neka utakmica rumunskog prvenstva biti prekinuta, mozda bi mogli da urade nesto slicno sa grckom ligom :)

Hare88

Utakmica prekinuta danas, a nastavi se sutra?! Å ta bude? :)

El Fenomeno

Quote from: Hare88 on February 13, 2010, 05:13:52 PM
Utakmica prekinuta danas, a nastavi se sutra?! Å ta bude? :)

Tako nesto ni pravilima nismo predvideli ali u svako slucaju ako dodje do toga bilo bi reseno na obostranu korist. Verovatno bi se takmicar izjasnio da li hoce da saceka da se utakmica zavrsi narednog dana ali onda tog dana ne bi smeo da postavlja tip. To vazi samo za utakmice koje se sigurno nastavljaju narednog dana, vise od 1 dana ne bi moglo da se ceka.

Preporuka za clanove:

Hare88

Utakmica Kavala - Panionios je završena sutradan tj. u četvrtak 11.02.

Bez želje da se bilo kome naudi već samo da se odredi kriterij u ovakvim slučajevima. ;)