News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 08:36:55 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Pitanja i komentari

Started by El Fenomeno, September 28, 2009, 11:44:08 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Moram da priznam da se ni meni tako nesto nije desilo. Secam se samo jednom je bilo 4:0 i na kraju 4:3 uz nekoliko veoma teskih minuta za mene jer je bilo vremena da padne i taj 4 gol. Sva sreca pa nije pao.
Stvarno steta, lepu si kinut mogao uzeti, taman za Novu godinu.  :(

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Hare88

Quote from: Admin on December 28, 2009, 07:04:52 PM
Ja sam se malo zeznuo, odradio sam samo pola posla a totalno sam zaboravio na drugi deo koji je malo komplikovaniji. Jel mozes sad da proveris da li imas tu opciju?
Dobar sad. ;)

Neshone

Drustvo Svima sretni praznici ... Sretna nova godina necu sutra biti tu tako da u novoj zelim svima mnogo dobitaka kako na pokeru tako i na kladionici ...

Sve najbolje puno zdravlja i svega neophodnog a para ce da bude na kladionici ;)))))

PS. Sada idem pa sam i necu biti na netu do 10 januara ... Sve najbolje ....

krko

Takodje sve najbolje ucesnicima, sretni praznici i cestitke pobjednicima. ;)

ivan-dzo

Cestitke za pobednike, Srecan Bozic i Nova godina !!!!

Puno zdravlja, srece i naaravno novca u sledecoj godini !!!!!

SRECNO

Angell

Evo updejtana je i tabela sa novim poredkom  :o

Kao sto vidite da ovo takmicenje je jedno od najneizvjesnijih do samog kraja, do zadnjeg dana. Samo jedan bod razlike izmedju "delpjera" i "dragands" Ja sam dva puta zbrajao i racunao, ali za svaki slucaj molim i vas da i vi zbrojite sve svoje tipove. Jos jedino cekamo da takmicar "the_kladionicar" ostavi svoj zadnji tip s kojim moze pokusat napasti i sami vrh tabele i tako jos vise ovo takmicenje uciniti zanimljivijim.

I naravno, zelim sve najbolje za praznike i puno srece i para u novoj godini.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

delpjero

i ja sam racunao, pre postavljanja poslednjeg tipa  ;D
pa rekoh idem na sve ili nista
takodje pozdrav svima i sve najlepse za novu godinu

joxong

čestitke svima na odličnom natjecanju i želim sretnu novu godinu svima i sretan božić svim pravoslavnim vjernicima
pozdrav

okizoki

Ekipa Svima sretni praznici ... Sretna nova godina puno zdravlja , srece , ljubavi , dobitaka.......

PS. Cestitam svim ucesnicima takmicenja a naravno pobjednicima extra cestitke , te nadam se da ce svima ici dobro u sljedecem natjecanju i da ce opet biti neizvjesno....

El Fenomeno

Srecna Nova godina svim takmicarima, puno srece, zdravlja i naravno dobrih tipova.
Posebne cestitke pobednicima Novogodisnjeg takmicenja. Molim takmicare koji su osvojili nagrade da mi posalju jos jednom zbog sigurnosti svoj username iz Unibet kladionice. Probacemo da odmah posle ovih praznika kontaktiramo ljude iz Unibeta kako bi takmicari dobili svoje nagrade.

pozdrav svima i puno srece

Preporuka za clanove:

Olja

Čestitam pobednicima i svima želim upešnu godinu...

El Fenomeno

Danas smo poslali Unibet izvestaj sa takmicenja kao i pobednike pa mozemo ocekivati u narednih nekoliko dana isplatu nagrada.

pozz svima

Preporuka za clanove:

delpjero

dragands

Ð"обио сам награду. Ð'аш сам се орасположио. Хвала свима који су организовали Ñ,акмичење. Надам се да ће ускоро почеÑ,и неко ново.

joxong

koliko puta je potrebno okrenuti nagradu i da li se računa live klaÄ'enje?